Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Τουρνουά ποδοσφαίρου και beach soccer στην Άμφισσα και την Ιτέα

Φώτο: Ο Μπατίστα σκοράρει
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ομάδα Διεθνών Επίλεκτων ποδοσφαιριστών beach soccer ρίχνει την αυλαία στο 3ο Πανελλήνιο Τουρνουά Ποδοσφαίρου «Ξενοφάνης ο Αμφισσεύς» της Νομαρχίας Φωκίδας!

Η Νομαρχία Φωκίδας, στο πλαίσιο των πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων της για το καλοκαίρι του 2009,με σκοπό την ανάπτυξη του εναλλακτικού τουρισμού του Νομού, φιλοξενεί το 3ο Πανελλήνιο Τουρνουά Ποδοσφαίρου «Ξενοφάνης ο Αμφισσεύς» καθώς και την ομάδα των Διεθνών Επίλεκτων Ποδοσφαιριστών Beach Soccer για 2η συνεχόμενη χρονιά.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί από τις 28 Ιουνίου έως και τις 2 Ιουλίου 2009 στα Αθλητικά Κέντρα ΔΑΚ Άμφισσας, ΔΑΚ Ιτέας, ΕΠΣ Φωκίδας. Πρόκειται για μία συνδιοργάνωση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Φωκίδας με τον Α.Ο. Κεχαγιά Προσηλίου με την υποστήριξη του Δήμου Άμφισσας και του Δήμου Ιτέας, υπό την αιγίδα του ΕΠΣ Φωκίδας.
Ο αγώνας Beach Soccer θα διεξαχθεί στις 2 Ιουλίου 2009 το βράδυ στην προβλήτα της Ιτέας όπου αποκλειστικά για τις ανάγκες του αγώνα θα δημιουργηθεί ένα ... εντυπωσιακό γήπεδο με άμμο.

Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά απαρτίζονται από παιδιά γεννημένα από το 1994 ως το 1999 χωρισμένα σε 4 ηλικιακές κατηγορίες και είναι οι εξής: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ARSENAL SOCCER SCHOOLS με Τεχνικό .Διευθυντή τον Κριστόφ Βαζέχα 15 Ομάδες από την Στερεά Ελλάδα και την Θεσσαλία και 1 ομάδα από την Πάτρα.

Το τουρνουά θα ξεκινήσει με την τελετή έναρξης, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Ιουνίου στις 21.00 , με την παρέλαση των ομάδων και θα ολοκληρωθεί με έναν θεαματικό αγώνα beach soccer μεταξύ της ομάδας των Διεθνών Επίλεκτων ποδοσφαιριστών και μιας μεικτής ομάδας δημοσιογράφων και ηθοποιών.

Ο νομάρχης Φωκίδας κ. Νίκος Φουσέκης θα υποδεχτεί την ομάδα Διεθνών Επίλεκτων ποδοσφαιριστών που απαρτίζεται από τον Γιώργο Αμανατίδη, τον Γρηγόρη Γεωργάτο, τον Ντανιέλ Μπατίστα, τον Σίνισα Γκόγκιτς, τον Θοδωρή Παχατουρίδη, τον Κυριάκο Τοχούρογλου, τον Λεωνίδα Βόκολο, τον Σπύρο Μαραγκό και τον Νίκο Βαμβακούλα. και την μεικτή ομάδα ποδοσφαιριστών και ηθοποιών με τους Κώστα Ντάλτα (ΣΚΑΙ), Μένιο Σακελλαρόπουλο (MEGA), Μανώλη Σφακάκη (ALPHA), Κώστα Καψιμάλη (ΕΡΤ), Κώστα Φραγκολιά, Leonardo Φουντούρη και Κώστα Σόμμερ.


Το Τουρνουά ποδοσφαίρου που διεξάγεται στην Άμφισσα για 3η φορά αποτελεί μια μεγάλη γιορτή που συγκεντρώνει νεολαία και πλήθος συμμετοχών και θεατών. Ο αγώνας του beach soccer αποτελεί την κορύφωση του Τουρνουά και θα μας προσφέρει πλούσιο θέαμα καθώς για πρώτη φορά μικτή ομάδα δημοσιογράφων και ηθοποιών θα αναμετρηθεί με τους κορυφαίους του είδους!
Το τουρνουά εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο πολιτιστικών ενεργειών του Νομού Φωκίδας οι οποίες περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων Πανελλήνιο Ιστιοπλοϊκό Πρωτάθλημα Παίδων, Αναρριχητικό φεστιβάλ, το φεστιβάλ « Ήχοι του δάσους», την Πανελλήνια ορειβατική συνάντηση και άλλα σπουδαία δρώμενα!
Σας περιμένουμε όλους εκεί!

Για περισσότερες πληροφορίες:
SO FINE!
Ράνια Χαρτοφύλακα
210 9211011-2

4 σχόλια:

  1. Γήπεδο από άμμο θα φτιάξουν μόνο και μόνο για ένα αγώνα.
    Μια παραλία με άμμο για ολόκληρο το καλοκαίρι τόσο δύσκολο είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. την αμμο αυτη εχω την πληροφορια οτι θα την ρίξουν στις παραλίες μετα τους αγώνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΘΑΛΑΣΣΙΝΗ ΑΜΜΟ ΣΤΑ ΣΑΛΩΝΑ!!!ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτή τη στιγμή ο Βαζέχα βολτάρει στην παραλία Ιτίας με τα πιτσιρίκια του για όποιον φίλο αυτού του παιχταρά επιθυμεί να τον δει από κοντά

    ΑπάντησηΔιαγραφή