Πέμπτη, 21 Μαΐου 2009

Με μεγάλη επιτυχία η Robomania 2009

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίδειξη εκπαιδευτικής ρομποτικής "Robomania 2009", η οποία διοργανώνεται για 2η συνεχή χρονιά στο Γυμνάσιο Πολυδρόσου.

Ο συνάδελφος Άκης Πανάγου, ο οποίος είναι ο εμπνευστής και συντονιστής της προσπάθειας, μας έστειλε υλικό από την εκδήλωση αυτή. Τόσο οι φωτογραφίες, όσο και το video είναι διαθέσιμα στο δημόσιο φάκελο που διατηρούμε σε SkyDrive πατώντας εδώ. Εναλλακτικά, είναι στη διάθεση οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου, για να το παραλάβει από το ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. ή - αν χρειαστεί - να σταλούν ταχυδρομικά.

Παρόντες στην εκδήλωση ήσαν, μεταξύ των άλλων, ο Δ/ντής Β/θμιας Εκπ/σης Φωκίδας κ. Καζάς Γεώργιος και ο Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής Φωκίδας κ. Ηλιάδης Κοσμάς.

Η εκδήλωση μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, καθώς ήταν 100% επιτυχής. Τα παιδιά ... ενθουσιάστηκαν, απολαμβάνοντας τους κόπους τους και αγάπησαν ακόμη περισσότερο το μάθημά τους και το σχολείο τους!
Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Δημοτικό Σχολείο Πολυδρόσου, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο που ετοίμασε συνεργείο του Δήμου Βαρδουσίων.
Σχετικές Δημοσιεύσεις θα βρείτε στο blog του ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ.: 1η δημοσίευση (αναγγελία της εκδήλωσης) και 2η δημοσίευση (αποτελέσματα, φωτογραφίες, video).

Από Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου