Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

Η ΒΙΟΖΩ στη Γκιώνα

Αναβολή της Γενικής Συνέλευσης

Η ΒΙΟΖΩ στη Γκιώνα

Με φόντο το καμένο σπίτι αγωνιστή του περιβάλλοντος, συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις για τη Σωτηρία της Γκιώνας

Θρασύδειλοι εμπρηστές, κρυμμένοι στο σκοτάδι, έβαλαν για δεύτερη φορά φωτιά στο σπίτι του δραστήριου υπερασπιστή του περιβάλλοντος, Στέφανου Κόλλια στην Καλοσκοπή Γραβιάς (Φωκίδα).

Δεν είναι τυχαίο, που οι τρομοκράτες θρασύδειλοι εμπρηστές «χτύπησαν» μετά από συγκεντρώσεις των κατοίκων της περιοχής ενάντια στην ασυδοσία των μεταλλείων, που έχουν μετατρέψει τη Γκιώνα σε σεληνιακό τοπίο, μη σεβόμενοι ακόμα και τις περιοχές «NATURA».

Δεν είναι τυχαίο, που πριν μερικές μέρες η «Κίνηση για τη σωτηρία της Γκιώνας» κατέθεσε ένσταση κατά της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων της ... εταιρείας «ΕΛΜΙΝ Α.Ε.».

Φυσικοί αυτουργοί είναι εκείνοι οι θρασύδειλοι τρομοκράτες, που πιστεύουν ότι οι αγώνες σταματούν με μια πυρκαγιά, πως πάνω από τα συντρίμμια των πατρογονικών εστιών τα στόματα σφραγίζουν και δεν είναι η οργή αυτή που δυναμώνει την πάλη.

Η ΒΙΟΖΩ καταδικάζει απερίφραστα την εγκληματική ενέργεια σε βάρος του συναγωνιστή Στέφανου Κόλλια και θα λάβει μέρος στις κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας που προγραμματίζονται στην Καλοσκοπή την προσεχή Κυριακή 5 Απριλίου.

Καλεί όλους τους καταναλωτές να συμπαρασταθούν στην «Κίνηση για τη σωτηρία της Γκιώνας» και στον Στέφανο Κόλλια, συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις και συμβάλλοντας στο ξαναχτίσιμο του σπιτιού.

Για τον λόγο αυτό αναβάλλεται η προγραμματισμένη για την ίδια μέρα ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσής μας, με απόφαση του ΔΣ, για τις 12 Απριλίου 2009 στις 11 το πρωί στο ίδιο μέρος (Στα νέα μας γραφεία, ΜακΜίλλαν 10, τέρμα Πατησίων στην Αθήνα).

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΒΙΟΖΩ

Συν ΒΙΟΖΩ και χείρα κίνει!

«ΒΙΟΖΩ» - Πανελλήνια Ένωση Καταναλωτών "ΒΙΟ-ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΖΩΗ", ΜακΜίλλαν 10, Πατήσια, 11144 Αθήνα. Τηλ/Φαξ: 210 522 23 23, 697-9734591, Ηλ.Ταχ: email@biozo.org Ιστοσελίδα: www.biozo.gr

Στείλτε την γνώμη σας στην ΒΙΟ.ΖΩ

«ΒΙΟ.ΖΩ» - Πανελλήνια Ένωση Καταναλωτών

"ΒΙΟ-ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΖΩΗ"

ΜακΜίλλαν 10, Πατήσια, 11144 Αθήνα

Τηλ/Φαξ: 210 522 23 23, Κινητό: 697-9734591

Ηλ.Ταχ: email@biozo.org Ιστοσελίδα: www.biozo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου