Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

Κλειστές σήμερα τελικά 26 Νομαρχίες...

...παρά την αναστολή των κινητοποιήσεων της ΕΝΑΕ μετά την γραπτή διαβεβαίωση της Κυβέρνησης για ικανοποίηση μεγάλου μέρους των αιτημάτων των Νομαρχιών. Προσέξτε, λοιπόν, όσοι πρόκειται να δώσετε εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης και όσοι πρόκειται να μεταβιβάσετε ή να αγοράσετε κάποιο όχημα στις κατά τόπους Νομαρχίες:

"Κλειστές θα παραμείνουν σήμερα 26 Νομαρχίες σε ολόκληρη τη χώρα, μεταξύ των οποίων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, διαφοροποιώντας τη θέση τους από την Ενωση Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδας ΕΝΑΕ που αποφάσισε χθες το απόγευμα αναστολή των προγραμματισμένων για σήμερα απεργιακών κινητοποιήσεων.

Οι Νομάρχες ζητούν μεταξύ άλλων απόσυρση του ...νομοσχεδίου για την κατάργηση των τελών αδείας και των τελών μεταβίβασης οχημάτων. Ετσι δεν θα πραγματοποιηθούν θεωρητικές και πρακτικές εξετάσεις υποψηφίων οδηγών δικύκλων και αυτοκινήτων για την περιοχή ευθύνης της Νομαρχίας της Αθήνας.

Επίσης όσα μη εκπρόθεσμα οχήματα είχαν προγραμματίσει σήμερα να περάσουν τον τεχνικό έλεγχο στα ΚΤΕΟ Ελληνικού και Χολαργού μπορούν να προσέρχονται σε αυτά έως τα τέλη Μαΐου. "

Όπως καταλάβατε οι Κεντρο-αριστερές Νομαρχίες θα κάνουν κινητοποιήσεις και θα παραμείνουν κλειστές σε αντίθεση με τις "γαλάζιες" που θα δώσουν το "καλό" παράδειγμα...Αυτό που λέμε ομοψυχία & ομοφωνία...

Η Νομαρχία της Φωκίδας έμεινε ανοικτή τελικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου