Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

Εκδήλωση του Δήμου Ιτέας

Παρόλο που η παροιμία "Δεν μιλάνε για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου" είναι πασίγνωστη. Ο δήμαρχος φαίνεται να μην την ξέρει.
Ενώ σταμάτησε το χορευτικό που γυμνάζονταν τα παιδιά μας, τώρα μας φέρνει να δούμε άλλα παιδιά να γυμνάζονται. Τα έξοδα του χορευτικού του Δήμου ήταν ελάχιστα αλλά επέλεξε με τα ίδια χρήματα να κάνει τα παιδιά μας θεατές .



Ο Δήμος Ιτέας στα πλαίσια της προώθησης του αθλητισμού και του
αθλητικού ιδεώδους ‚ διοργανώνει σε συνεργασία με ... τον Αθλητικό Σύλλογο
"ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ",
εκδήλωση αφιερωμένη στην Γενική Γυμναστική.

Σας προσκαλούμε σ’ ένα πολυθέαμα ενόργανης
ρυθμικής και ακροβατικής γυμναστικής,
συνδυασμένης με χορό, στου Θα πραγματοποιηθεί
στο Κλειστό Γυμναστήριο Ιτέας, το Σάββατο 28
Μαρτίου 2009 και ώρα 18:30.
Οι ομάδες « ΑΣΤΕΡΙΑ»,«ΝΕΑΝΙΔΕΣ» και
«ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ», με προπονήτρια την
Πρωταθλήτρια της Ενόργανης κ. Ολυμπία
Δραγούνη ‚ Θα παρουσιάσουν προγράμματα με τα
οποία συμμετείχαν σε Ελληνικές Ευρωπαϊκές και
Παγκόσμιες Γυμναστράδες.
Μία αθλητική καλλιτεχνική παράσταση γεμάτη
νιάτα κίνηση και ζωή,
από τον Σύλλογο που κάνει την γυμναστική Τέχνη!

2 σχόλια:

  1. Σοφία Αλεξανδράτου Γραμματέας Αθλητικού συλλόγου "ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ"19 Μαΐου 2009 στις 11:40 μ.μ.

    Όσον αφορά το σχόλιο της ιστοσελίδας σας σχετικά με την αθλητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Ιτέα στις 28 Μαρτίου 2008, απο τον αθλητικό σύλλογο " ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ",σας πληροφορούμε ότι τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής καλύφθηκαν απο τις ίδιες τις συμμετέχουσες αθλήτριες και τους γονείς τους, οι οποίοι συνόδεψαν την αποστολή. Αντί του επικριτικού και άστοχου σχολίου σας θα έπρεπε να δοθούν συγχαρητήρια στον Δήμαρχο γιατί αν μη τι άλλο, ήταν μία κίνηση ενίσχυσης και του τουρισμού της πόλης σας. Ως εκπρόσωπος του συλλόγου , λυπάμαι για την αντιμετώπιση μας εκ μέρους σας. Είμαι σίγουρη ότι δεν παρακολουθήσατε την εκδήλωση,για να διαπιστώσετε το υψηλό επίπεδο αθλητικού θεάματος που προσφέρθηκε στην πόλη σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυρία Σοφία Αλεξανδράτου
    Παρακολουθήσαμε την εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Σύλλογός σας και πράγματι εντυπωσιαστήκαμε απο το επίπεδο των αθλητών του και της παρουσίασης τους.
    Αυτό που μας στεναχωρεί και μας έκανε να γράψουμε το παραπάνω άρθρο είναι οτι τα παιδιά μας δεν αθλούνται και έχουν μόνο τον ρόλο του θεατή.
    Στον Δήμο μας υπήρχε μόνο ένα πρόγραμμα χορού με κόστος γύρω στα 3000 τον χρόνο και το οποίο ο Δήμος το είχε περικόψει και δεν το λειτουργούσε όταν έγινε η εκδήλωσή σας.
    Η εκδήλωση που παρουσιάσατε στο κλειστό Γυμναστήριο της Ιτέας έδειξε την απόσταση που χωρίζει τα παιδιά της πόλης μας, από τα παιδιά των αστικών κέντρων.
    Οι κάτοικοι της Ιτέας έχουν ανάγκη από τον Τουρισμό και απο τα θεάματα και σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας στην πόλη μας,παράλληλα όμως οι κάτοικοι έχουν ανάγκη και για την ελάχιστη προσφορά προς τα παιδιά τους από τον Δήμο.
    Γι αυτό το θέμα δεν έχετε εσείς καμία ευθύνη και δεν σας κατηγόρησε το δημοσίευμα πουθενά.
    Ευχαριστούμαι και εμείς για την παρουσία σας στην πόλη μας και ελπίζω να σας ξανα απολαύσουμε εδώ πάλι στο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή