Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

Η κατάσταση στην παραλία της Ιτέας δείχνει διάλυση


Μας έστειλαν μια φωτογραφία όπου βλέπετε ένα παγκάκι που είναι έτοιμο να πέσει στην θάλασσα

3 σχόλια:

  1. Απαράδεκτο. κ. Δήμαρχε να διορθωθεί αμέσως εν' όψει και της τουριστικής σεζόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω ότι για το συγκεκριμένο αλλά και όσα φαίνονται σε κάποιες σχετικές φωτογραφίες από παλιότερη ανάρτηση, την κύρια ευθύνη φέρει το Λιμενικό Ταμείο Ιτέας. Η παραλιακή ζώνη της Ιτέας είναι κυρίως δικός του χώρος ευθύνης, αν δεν κάνω λάθος και ίσως πρέπει να εστιάσουμε τις προσπάθειές μας προς τα εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς δεν ειναι το μόνο πρόβλημα που παρατηρείτε στην πόλη μας. Η κατάσταση της παιδικής χαράς της Ιτέας ειναι απαράδεχτη από πλευράς υγιεινής (βλέπε αδέσποτα σκυλιά που κοιμούνται πάνω στην άμμο που παίζουν - πέφτουν τα παιδιά μας) και ασφάλειας (όλες οι εγκαταστάσεις είναι κατεστραμένες πχ. η μια κούνια έχει σπασμένο το κεντρικό δοκάρι είναι και η μοναδική με παιδικό κάθισμα, στη κατασκευή με την τσουλήθρα έχει σπασμένα σχοινιά) και τα υπόλοιπα λόγω εγκατάλειψης μόνο την αίσθηση της ασφάλειας δεν παρέχουν.
    Πρέπει να γίνουν άμεσες ενέργειες όπως πόρτες για να μην επιτρέπουν τα σκυλιά να μπαίνουν μέσα, απολύμανση της άμμου, αποκατάσταση των ζημιών πριν χτυπήσει κάποιο παιδί και βελτίωση των εγκαταστάσεων όπως αρμόζει σε μια παιδική χαρά (υπάρχει και νομοθεσία που μπορώ να αναρτήσω ή να στείλω στους υπεύθυνους αν δεν την έχουν).

    Δήμαρχε, δημοτικές αρχές ή λιμεναρχείο ΞΥΠΝΗΣΤΕ μιλάμε για τα ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή