Δευτέρα, 2 Μαρτίου 2009

Εκρηκτικό φινάλε στο καρναβάλι Λαμίας. Έκαψαν το άρμα με τον Ομπάμα

Κανείς δεν περίμενε αυτό το εκρηκτικό φινάλε στο καρναβάλι της Λαμίας. Αυτό το άρμα που βλέπετε παραπάνω, με τον Ομπάμα, διήνυσε όλη τη διαδρομή και φτάνοντας στο τέλος, στην πλατεία Ελευθερίας παραδόθηκε στις φλόγες. Άγνωστος ή άγνωστοι του "έβαλαν" κυριολεκτικά φωτιά και το παρέδωσαν στις φλόγες. Μάλλον οι σημαίες του Ισραήλ και της Αμερικής που κρατούσε ο Ομπάμα, προκάλεσαν κάποιους που αντέδρασαν κατ' αυτό τον τρόπο.
Βέβαια η απορία μένει και σ' εμάς όπως και σε ... πολλούς αναγνώστες που έστειλαν email ζητώντας να μάθουν τίνος έμπνευση ήταν το άρμα αυτό και τι θέμα είχε. Πολύ θα θέλαμε να μάθουμε από κάποιο επίσημο στόμα ποιος εμπνεύστηκε το θέμα και τι "δουλειά" είχε ανάμεσα στα υπόλοιπα σατιρικά θέματα.
Οι εικόνες που ακολουθούν αναστάτωσαν όχι μόνο το κέντρο της πόλης αλλά και πολλούς συμπολίτες μας που έβλεπαν για πολύ ώρα τους πυκνούς καπνούς στον ουρανό της Λαμίας.

...χειρότερα δεν γίνεται
ότι απέμεινε από τον ..."Ομπάμα"
πάρτυ είχαν υποσχεθεί οι διοργανωτές στην πλ. Ελευθερίας στη Λαμία, αλλά τελικά άλλο πάρτυ έγινε!!!
Ο κόσμος απομακρύνθηκε, το άρμα ανάμεσα στο κτίριο της νομαρχίας και στο μητροπολιτικό ναό της πόλης φλέγεται. Ευτυχώς είχαμε έγκαιρη επέμβαση της πυροσβεστικής

Από lamianews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου