Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

Πάει και ο Δρόμος απο Αγία Ευθυμία για Λιδορίκι

Όπως το ΤΕΙ της Άμφισσας , το Κολυμβητήριο της Άμφισσας, το Μπαλόνι κλειστό γυμναστήριο της Άμφισσας, που το πήρε ο αέρας. Πάει και ο Δρόμος από Αγία Ευθυμία προς Λιδορίκι, ακολουθεί φαίνεται και αυτός τον δρόμο που έχουν χαράξει για όλα τα μεγάλα έργα της περιοχής μας.
Έτσι τώρα:
Έκπτωτο κήρυξε τον εργολάβο του έργου «Κατασκευή δρόμου Άμφισσας – Λιδορικίου» ο περιφερειάρχης.
Τώρα θα πρέπει να επαναδημοπράτηθεί το έργο (εντός του 2009 ελπίζουμε) και να δούμε πότε θα υπάρξει η επανέναρξη της κατασκευής του, μέχρι την ολοκλήρωσή του. Μέχρι τότε θα αποτελεί μια θαυμάσια χωμάτινη πίστα για να κάνουν προπόνηση όσοι ετοιμάζονται για το Ράλι ακρόπολις, οι υπόλοιποι θα ... βλαστημάμε την σκόνη και τους αφέντες του τόπου με την προκοπή που μας φέρανε.
Αυτός ο δρόμος δείχνει την κακομοιριά μας, ενώ σωστά διαπλατύνθηκε ο δρόμος μέχρι την Βουνιχώρα από εκεί και πέρα, ενώ ήταν φαρδύς επιλέχθηκε να ....αλλάξει η χάραξη για να κατέβει πέντε μέτρα πιο χαμηλά παράλληλα με τον προϋπάρχοντα δρόμο.
Φάγανε τα λεφτά, σιγά να μην και δεν τα τρώγανε , πως νομίζετε πως γίνανε πλούσιοι οι εργολάβοι και οι διαπλεκόμενοι της εξουσίας. Να κάνανε και κανένα έργο τουλάχιστον, τίποτα, από πατέντα σε πατέντα το πάνε και απο δουλειά μηδέν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου