Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

Ελεγκτές της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Ενώσεις Γεωργικών Συνεταιρισμών της Φωκίδας (καλώς τους δεχθήκαμε)

Απο το agroschannel.
τις Ενώσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών της Λιβαδειάς και της Φωκίδας θα βρεθούν αύριο οι ελεγκτές της Ευρωπαϊκής Ένωσης . (για καλό πάντως δεν έρχονται)
Έκαναν την αρχή σήμερα από τον ΟΠΕΚΕΠΕ όπου έκαναν φύλλο και φτερό τον Οργανισμό που είναι υπεύθυνος για τις επιδοτήσεις .
Στο μικροσκόπιο , των ελεγκτών το Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης των Επιδοτήσεων και οι ελεγκτές θα ταξιδέψουν στην ΄Αρτα, την Λευκάδα, και σε άλλες ενώσεις στη Δυτική Ελλάδα .
Η αρμόδια Επίτροπος περιμένει το κείμενο με το ... συμπέρασμα των εμπειρογνωμόνων αφού η χώρα μας είναι υπόλογη απέναντι στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η κ. Μπόελ στο παρελθόν έχει απειλήσει ότι αν δεν εναρμονιστούμε με τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα γίνουν περικοπές στις επιδοτήσεις σε ποσοστό 10%.
Το ερώτημα είναι τι θα γίνει με τις Ενώσεις που δεν προσήλθαν στο κάλεσμα του προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ είπε πριν απο λίγο στο Agroschannel στέλεχος του Οργανισμού. Από εκεί και μετά οι πληρωμές δεν αφορούν το έλεγχο και ο ΟΠΕΚΕΠΕ έχει δώσει τη λίστα με τους αγρότες που πληρώθηκαν στις 3 Δεκεμβρίου για να ξεκινήσουν οι πληρωμές στις αρχές Μαρτίου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου