Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

Προμηθεύθηκε την ηρωίνη στην Άμφισσα

Επί 20 μέρες περίμεναν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι στις φυλακές του Δομοκού 25χρονο να αποβάλει από τη φυσική οδό τις συσκευασίες με ηρωίνη που ο ίδιος με κατάποση επιχείρησε να μεταφέρει μέσα στις φυλακές Δομοκού. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας ο συγκεκριμένος κρατούμενος που είχε μεταφερθεί στις φυλακές της Άμφισσας για να εμφανιστεί ενώπιον του εκεί ανακριτή κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του και πάλι από την Άμφισσα στις φυλακές Δομοκού πήρε από το στόμα 7 συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη συνολικού βάρους 27,6 γραμμαρίων.
Για περισσότερο από έξι μέρες κρατούσε ιδιαίτερα σφιχτά το μυστικό του και δεν είχε αποκαλύψει τίποτα παρά την επιμονή του προσωπικού των φυλακών. Οι απανωτές ακτινογραφίες που έγιναν δεν μπορούσαν να τα εντοπίσουν σε πρώτη φάση ενώ οι πληροφορίες των σωφρονιστικών υπαλλήλων ήταν συγκεκριμένες. Είναι χαρακτηριστικό ότι περίμεναν μέχρι τις 11 και 12 του μήνα για να ...
αρχίσει να αποκαλύπτεται το κρυμμένο μυστικό. Τότε εντόπισαν τις συσκευασίες με ηρωίνη και στη συνέχεια τον κράτησαν σε ειδικό χώρο για άλλες δύο βδομάδες χωρίς όμως να υπάρχουν άλλα ευρήματα. Είναι ουσιαστικά η τρίτη περίπτωση η οποία αποκαλύπτεται το τελευταίο διάστημα μέσα στις φυλακές γεγονός που δείχνει ότι έχουν περιοριστεί δραστικά οι άλλοι περισσότερο εύκολοι τρόποι και πλέον είναι αναγκασμένοι κρατούμενοι να διακινδυνεύουν ακόμη και τη ζωή τους στην προσπάθειά τους να περάσουν ναρκωτικές ουσίες μέσα στις φυλακές.
Απο το lamianews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου