Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Νίκη του Αστέρα Ιτέας με 3-0 επι του Κεχαγιά Προσηλίου


Με εύκολο τρόπο επιβλήθηκε ο Αστέρας Ιτέας στον Κεχαγια Προσηλίου παίζοντας σε ρυθμό ρελαντί.
Στην αρχή ο Αστέρας μπήκε με δύναμη στο γήπεδο και πάλεψε μέχρι που μπήκε στο 25’ το πρώτο γκολ από τον Σαχινίδη. Στην συνέχεια ο ... Κεχαγιάς ισορρόπησε το παιχνίδι και το παιχνίδι γινόταν περισσότερο στο κέντρο του γηπέδου χωρίς να απειληθούν οι δύο εστίες μέχρι να τελειώσει το πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας έλεγξε το παιχνίδι και είχε αρκετές ευκαιρίες για γκολ, είχε δοκάρι και έβαλε ακόμα δύο γκολ στο 72’ ο Νταλαπέρας και το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Σαχινίδης λίγο πριν από το τέλος της συνάντησης .
Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο και η νίκη του Αστέρα άνετη παρόλο που δεν χρειάστηκε να πιάσει μεγάλη απόδοση.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Καρανάσιος, Σκεπαρνιάς, Γουβαλάρης, Πέττας, Ταρτσακλής, Ζούρκος, Βαλτογιάννης, Ξαγοράρης (54’ Πιπινίκας), Νταλαπέρας, Γιαννακόπουλος (70’ Καρδαράς), Σαχινίδης (91’ Βάσος)
ΚΕΧΑΓΙΑΣ: Τσίμας, Μπούρλης, Αλεξίου, Σνιγκούρ, Ιωάννου, Γκίνης (60’ Γογογσόπουλος), Ταλάντης (54’ Ηλιόπουλος), Καλύβας, Καλλέργης Α., Καλλέργης Ε., Μπρουγιαννάκης (83’ Παπακωνσταντίνου)

Υ.Γ.Το μόνο που μας δυσαρέστησε ήταν τα δύο τρία άτομα στην εξέδρα που βρίζανε από την αρχή του αγώνα έως το τέλος. αν νομίζουν οτι έτσι βοηθούν την ομάδα της Ιτέας κάνουν λάθος, εκνευρίζουν τον διαιτητή και τον μετατρέπουν σε αντίπαλό μας. Το ίδιο κάνουν σε κάθε ματς και έχουμε αρνητική διαιτησία ακόμα και στην έδρα μας.
Δεν είμαστε κακέκτυπα των αθηναϊκών ομάδων ούτε και θέλουμε να γίνουμε, ο αθλητισμός πρέπει πρέπει να λειτουργεί για να μας αναπτύσει σαν προσωπικότητες .

3 σχόλια:

  1. ΕΙΜΑΙ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φανταστειτε το φωκικο στη θεση μας. θα μας εστηνε να κερδισει και θα πουλαγε και ολα τα παιχνιδια στους ανταγωνιστες του αστερα. Εμεις δε πουλαμε και δεν αγοραζουμε ρε λαμογιααααααααα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φανταστείτε τα αστεράκια στην θέση μας.Απλά δεν μπορείς να το φανταστεις!Αστερας και Γ΄ δεν γίνετε.Απολαυστε μας και βράστε στο ζουμί σας!!χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή