Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2008

Μια εικόνα Χίλιες λέξεις

Τι να πρώτο θαυμάσεις σε αυτήν την φωτογραφία της Ιστοσελίδας του Δήμου. Πρώτα από όλα ο κυματοθραύστης, εντυπωσιακός, τεράστιος με σκαλιά που ανεβαίνουν σε Δεύτερο και σε Τρίτο επίπεδο . Τα κύματα δε, τεράστια λες και βρισκόμαστε στον Ατλαντικό, ή μήπως εκεί βρισκόμαστε στα αλήθεια; Εμείς που θυμόμαστε το μέρος κάπως έτσι τι γίνεται έχουμε χάσει την πρόοδο που συντελέστηκε ή είμαστε κάτοικοι άλλης Ιτιάς. Σε ποια Ιτιά ζούμε και μας το κρύβετε; Πόσες αλλαγές έχει κάνει ... τέλος πάντων αυτός ο Δήμαρχος; Σε ποια πόλη μας καλωσορίζετε κύριε Δήμαρχε;
Το δεύτερο που μας εντυπωσιάζει είναι οι συχνές ερωτήσεις των πολιτών που έχουν ξεκινήσει να γίνονται από το 2002 ενώ η Ιστοσελίδα μόλις παραλήφθηκε. Τελικά αυτοί που την φτιάξανε δουλεύανε αρκετά χρόνια για να την στήσουν και εμείς τους παρεξηγήσαμε.
Από ότι διαβάζω, βλέπω ότι τα έργα θα τελειώσουν στην κεντρική πλατεία του Δήμου τον Ιούνιο όπως δηλαδή και στον Δήμο Καλλιέων. Μπράβο στην πληροφορική, μας συντόνισε και στα έργα .

Στην πρώτη φωτογραφία βλέπω επίσης και την επιλογή Ολυμπιακό χωριό που έχει η ιστοσελίδα . Τι γίνεται ρε παιδιά θα γίνει και Ολυμπιακό Χωριό στην Ιτέα και δεν μας το λέτε;
Τελικά όποιος είναι μερακλής δεν κρύβεται στην δουλειά που κάνει είτε είναι Ιστοσελίδα είτε οτιδήποτε άλλο.

Μ' αυτά και με αυτά πάντως έχω μια ιδέα πως θα γλυτώσουμε και λίγα έξοδα απο το καρναβάλι της Ιτέας. Το Κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού μπορεί να αρχίσει:
Βρείτε που είναι ο κυματοθραύστης και προχωρήστε, βρείτε το ολυμπιακό χωριό και θα γίνεται ο Καρνάβαλος του 2009. Δεν έχετε και πολλές πιθανότητες να τα βρείτε και να κερδίσετε το βραβείο, μόνο ο Δήμαρχος ξέρει που είναι, ή μήπως ούτε και αυτός.

3 σχόλια:

 1. Καλά, ότι και να τους πεις δεν ιδρώνει το αυτί τους.
  Σιγά μην είδαν ποτέ τους την ιστοσελίδα που εμείς πληρώσαμε για να κάνουν αυτοί το εφέ τους, οι χοντρόπετσοι.
  Αλήθεια, ο Παπαλάιος και αυτός των Καλλιέων (ποιος είναι αυτός;) έχουν πιάσει ποτέ ποντίκι στα χέρια τους ή νομίζουν πως είναι κάνα τρωκτικό;
  Δεν υπάρχει κανείς ρε παιδιά να 'χακάρει' αυτή τη σελίδα να τη στρώσει λίγο; Αυτοί κοιμούνται όρθιοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Νομίζω ότι το αυτί ιδρώνει σε όλους.

  Αν πίστευα ότι δεν ιδρώνει δεν θα γινόταν αυτή η προσπάθεια με την ιστοσελίδα.
  Την επόμενη μέρα της ανάρτησης της είδησης, κάποιοι προσπάθησαν να αλλάξουν τεχνητά την εικόνα της ψηφοφορίας με συνεχείς ψήφους υπεράσπισης της Ιστοσελίδας ,που πότε δεν έφτασαν στο ύψος των αρνητικών ψήφων.

  Δεν ξέρω τι αποτελέσματα θα έχει αυτή η προσπάθεια που ξεκίνησε μέσα από αυτήν την ιστοσελίδα, αυτό που ξέρω είναι ότι όσοι έχουμε δεθεί με αυτήν την προσπάθεια αισθανόμαστε καλύτερα που μπορούμε και επισημαίνουμε τα κακώς κείμενα .

  Δεν μπορούμε να ανεχτούμε σαν κεντρική Ιστοσελίδα της πόλης μας μια ιστοσελίδα που δείχνει στο κεντρικό μπάνερ άλλο τόπο αντί για την Ιτέα. Είναι φανερό ότι φτιάχτηκε πριν 6 χρόνια για τις ανάγκες των Ολυμπιακών της Αθήνας ενώ πουλήθηκε για καινούργια ιστοσελίδα, ίδια και απαράλλαχτη τόσο στον Δήμο Καλλιέων όσο και στην Ιτέα.
  Το πλιάτσικο του Δημόσιου χρήματος ενοχλεί τους πάντες και θα καταγγέλλεται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αυτή την οποία σχολιάζετε είναι η παλιά/ανενεργή ιστοσελίδα του Δήμου.
  Η καινούργια: www.itea.gov.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή