Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2008

Φωκικός - Εθνικός Φιλιππιάδας 1-1

Ισοπαλλία 1-1 παραχώρησε ο Φωκικός στο γηπεδό του κόντρα στον Εθνικό Φιλιππιάδας. Το ματς ήταν για την 16 αγωνιστική του Βόρειου ομίλου της Γ΄εθνικής.
Η βαθμολογία του ομίλου μετά απο την 16 αγωνιστική είναι
Ας δούμε και τι γράφει το Αρτα σπορ για τον Αγώνα.
"Χ" και... ξύλο στην Αμφισσα για τον Εθνικό
Καλό για τη συνέχεια το 1-1 που απέσπασε στην Άμφισσα ... στο παιχνίδι του με το Φωκικό ο Εθνικός Φιλιππιάδας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς, στο 13΄ με κεφαλιά του Κουτελιέρη και απάντησε με τον ίδιο τρόπο ο Λαζαρίδης στο 62΄. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μούτος που είχε μπει αλλαγή στο Β΄ ημίχρονο, ενώ νωρίτερα -όπως καταγγέλλουν οι παθόντες- ομάδα οπαδών της γηπεδούχου επιτέθηκε και ξυλοκόπησε 15 μέλη των "Wild Storks", των οπαδών της ομάδας της Φιλιππιάδας που ήταν εκεί χωρίς να υπάρχει προστασία από την αστυνομία. Επαιξαν: Μπαντής, Πάνου (61΄ Μούτας), Αβραμίδης, Παλιάγκας, Μαγκλάρας, Λέντζος, Παππάς (66΄ Κλεισούρης), Βλάχος Γ. (80΄ Τσιφλίδης), Λαζαρίδης, Κόσουτιτς, Βλάχος Σ.

΄΄ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΦΩΚΙΚΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ ΟΙ WILD STORKS΄΄

Ο Πρόεδρος της λέσχης φιλάθλων του Εθνικού Φιλιππιάδας ΄΄wild storks΄΄ Γιώργος Λέτσος, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μετά το παιχνίδι του Εθνικού στην Άμφισσα μας κατήγγειλε την αδικαιολόγητη και άνανδρη επίθεση που δέχτηκαν οι 15 φίλαθλοι του Εθνικού από 100 περίπου φιλάθλους των γηπεδούχων. Η αστυνομική δύναμη δεν είχε μεριμνήσει για να βάλει τους φιλάθλους του Εθνικού χωριστά από τους φιλάθλους του Φωκικού και γύρω στο 70΄ λεπτό, οι φίλαθλοι του Φωκικού έκαναν επίθεση στους φιλάθλους του Εθνικού οι οποίοι όμως δεν αντέδρασαν και όταν έφτασε η αστυνομία στην κερκίδα οι φίλαθλοι του Εθνικού είχαν ήδη δεχτεί αρκετό ΄΄ξύλο΄΄. Στο τέλος του παιχνιδιού όπως μας είπε ο πρόεδρος των΄΄wild storks΄΄ και ενώ αποχωρούσαμε από το γήπεδο συνοδεία αστυνομικής δύναμης δεχτήκαμε νέα επίθεση με αντικείμενα από τους φιλάθλους του Φωκικού. Αρτα Σπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου