Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Επιτροπή για ταυτοποίηση αγροτών στη Στερεά Ελλάδα




ImageΤριμελή επιτροπή για την εξέταση των αιτήσεων για την απόδειξη της ιδιότητας του Αγρότη, Νέου Αγρότη και εργάτη γης συστήνεται στη Στερεά Ελλάδα, με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Σταμάτη Καπελέρη, που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 2112.
Σύμφωνα με την απόφαση η τριμελής επιτροπή αποτελείται από τους:
1. Τον Γεωπόνο Καΐλη Ιωάννη του Μιλτιάδη, με αριθμ. ταυτ. Ρ797230 Διευθυντή της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης με αναπληρωτή αυτού τον Γκούλτα Δημήτριο του Νικολάου με αρ. ταυτ. ΑΕ496703 Γεωπόνο της ίδιας υπηρεσίας.
2. Τον Φουσέκη Αριστείδη του Νικολάου αρ. ταυτ. Ν890386 οικονομικό υπάλληλο της Δ.Ο.Υ. Άμφισσας με αναπληρωτή αυτού τον Χατζηνικολάου Δαμιανό του ...
Γεωργίου, αρ. ταυτ. ΑΒ997162 οικονομικό υπάλληλο της ίδιας υπηρεσίας.
3. Τον Τσονάκα Ιωάννη του Αθανασίου αρ. ταυτ. ΑΒ996635 μέλος του Δ.Σ. της Ε.Α.Σ. Άμφισσας με αναπληρωτή αυτού τον Ξηρό Ηλία του Κωσταντίνου αρ. ταυτ. ΑΒ995440 Πρόεδρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Άμφισσας.
Γραμματέα επιτροπής ορίζουμε την Υπάλληλο της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης Τουρναβίτη Καλλιόπη του Ηλία με Αρ. ταυτ. Π 903524 και αναπληρωτή αυτής την Καστρίτη Παρασκευή του Ηλία με αρ. ταυτ. ΑΒ995381 υπάλληλο της ίδιας υπηρεσίας.
Εισηγητή της επιτροπής ορίζουμε τον Γεωπόνο της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης Τσιάμη Απόστολο του Κωνσταντίνου με Αρ. Ταυτότητας ΑΖ 496710.
Έργο της επιτροπής είναι η εξέταση των αιτήσεων των ενδιαφερομένων για απόδειξη της ιδιότητας αυτών ως αγροτών, νέων αγροτών, νεοεισερχόμενων νέων στον αγροτικό τομέα και εργατών γης προκειμένου να τύχουν των ευεργετημάτων του Ν. 2520/97 και του Ν. 3399/2005.
Οι γνωμοδοτήσεις της επιτροπής καταχωρίζονται στα πρακτικά στα οποία διατυπώνεται και η γνώμη των μειοψηφούντων μελών.
Η θητεία των μελών της επιτροπής είναι διετής.
Από τις διατάξεις της παρούσας προκαλείται δαπάνη, το ύψος της οποίας θα καθοριστεί με κοινή υπουργική απόφαση που θα εκδοθεί.
Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου