Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Στο δρόμο για να κυβερνήσει ο Κουβέλης έχασε την αριστερά

Την στιγμή που ανακοίνωνε την δημιουργία Κοινοβουλευτικής ομάδας, τσουνάμι παραιτήσεων προκλήθηκε στην Δημοκρατική αριστερά.
Έτσι είναι αν ονειρεύεσαι να κυβερνήσεις με την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ενάντια στην αριστερά, αυτά παθαίνεις.

 

Φ.Κουβέλης: Πολιτική συμμαχιών για μία κυβερνώσα Αριστερά

Της συνεργασίας της Δημοκρατικής Αριστεράς με τους ανεξάρτητους βουλευτές που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ υπεραμύνθηκε ο Φώτης Κουβέλης, παρουσιάζοντας σήμερα την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του.
Την ίδια ώρα, στον πρόεδρο της Βουλής διαβιβάστηκε η επιστολή με την οποία ανακοινώνεται η συγκρότηση της ΚΟ, η οποία αποτελείται από δέκα βουλευτές: τον πρόεδρο της ΚΟ Φώτη Κουβέλη και τους βουλευτές Γρηγόρη Ψαριανό (Β' Αθηνών), Θανάση Λεβέντη (Περιφέρεια Αττικής), Βασίλη Οικονόμου (Περιφέρεια Αττικής), Νίκο Τσούκαλη (Αχαΐας), Οδυσσέα Βουδούρη (Μεσσηνίας), Γιάννη Μιχελογιαννάκη (Ηρακλείου), Γιώργου Παπαμανώλη (Κυκλάδων), Γιάννη Αμοιρίδη (Πιερίας), Ηλία Θεοδωρίδη (Πέλλας).
Σύμφωνα με τον κ. Κουβέλη, η συνεργασία αυτή έρχεται να καταγράψει «την κοινή ...

Ανακοίνωση Εθνικής Τράπεζας για τους καταθέτες των Συνεταιριστικών Τραπεζών

 Η Εθνική Τράπεζα, σύμφωνα με την από 23.3.2012 απόφαση της Τράπεζας της Ελλάδος, ανακηρύχθηκε ανάδοχος του συνόλου των καταθέσεων της πελατείας των Συνεταιριστικών Τραπεζών: ΛΑΜΙΑΣ, ΑΧΑΪΚΗΣ, και ΛΕΣΒΟΥ – ΛΗΜΝΟΥ, οι οποίες, ως γνωστόν, έχουν ήδη τεθεί σε καθεστώς εξυγίανσης. Στο πλαίσιο αυτό σας ενημερώνουμε ότι η μεταφορά των καταθέσεων των ως άνω Συνεταιριστικών Τραπεζών στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ θα ολοκληρωθεί αυτόματα (ηλεκτρονικά). Τις αμέσως ...

Κυπελλούχος Φωκίδας ο Αμφισσαϊκός κέρδισε στα πέναλτι 3-2 το Γαλαξίδι

Του Τάσου Τσόλκα
 Ο Αμφισσαϊκός  πήρε το κύπελλο Φωκίδας  2011-12, για πρώτη φορά στην ιστορία του , κερδίζοντας στο τελικό την Οιάνθη Γαλαξιδίου με 3-2 στα πέναλτι .

Ο κανονικός αγώνας έληξε 1-1 , με τον Αμφισσαϊκό να προηγείται 1-0, και την Οιάνθη να ισοφαρίζει, αποτέλεσμα που δεν άλλαξε και στην ημίωρη παράταση.  

Τον αγώνα , πού έγινε στο γήπεδο της ΕΠΣ Φωκίδας στην Άμφισσα ...