Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Η κόκκινη λάσπη της πολιτικής

Του ΠΕΡΙΚΛΗ ΚΟΡΟΒΕΣΗ
Αν στις εκλογές του Νοεμβρίου, η Αριστερά κατέβαινε ενωμένη, έστω και με τη μορφή της συμπαράταξης, θα κέρδιζε ...τρεις περιφέρειες και ...εκατόν πενήντα δήμους.
Αυτό θα ήταν ένα θανάσιμο πλήγμα στο δικομματισμό και το πολιτικό τοπίο θα άλλαζε. Ευσεβείς πόθοι ή επιστημονικά συμπεράσματα;
Ο καθηγητής πανεπιστημίου και εγκυρότατος πολιτικός αναλυτής Χρ. Βερναρδάκης έχει καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα («Εποχή» 10/10/10). Ας υποθέσουμε πως αυτό θα γινόταν πραγματικότητα. Τι θα άλλαζε στη χώρα μας; Στις περιφέρειες και στους δήμους θα ...

Φωτογραφίες από τα Ταμπάκικα

Για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεώτεροι, μερικές φωτογραφίες από τα Ταμπάκικα, πριν αρχίσουν οι εργασίες ανακαίνισης.

Τις φωτογραφίες τις βρήκαμε απο τους φίλους της σελίδας http://chobesplace.blogspot.com/ τους οποίους και ευχαριστούμε
Αν θυμάστε είχαμε αναρτήσει και ...

Ολοκληρώθηκε το Ράλλυ 24 Ώρες Ελλάδα,

Ολοκληρώθηκε το Ράλλυ 24 Ώρες Ελλάδα, αγώνας ιστορικών αυτοκινήτων που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία για 13η χρονιά ο ΣΙΣΑ.
Με σύμμαχο το καλό καιρό τα 70 πληρώματα που συμμετείχαν στον αγώνα ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου από την Τεχνόπολις στο Γκάζι μία διαδρομή 960 χλμ. που περιελάμβανε παλιές «ακροπολικές» διαδρομές όπως Δερβενοχώρια, Δεσφίνα, Ιτέα , Λιδωρίκι, ...

ΛΑΙΚΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΦΙΔΝΩΝ...


Τό έκρυψαν πάλι τα ΜΜΕ τους: Πολλές εκατοντάδες πολίτες μαζί με χιλιάδες διερχόμενους επιβαίνοντες τροχοφόρων, διαδήλωναν την Κυριακή (31/10) το βράδυ επί ώρες με πρωτοφανή ένταση ενάντια σε όλα τα ληστρικά χαράτσια πού έχει επιβάλει βίαια στό λαό η οικονομική και πολιτική "ελίτ" που ελέγχει ακόμα τη χώρα..."

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ:...

Εξέγερση στις φυλακές της Άμφισσας

Είχαμε τηλέφωνο απο άτομο μέσα απο τις φυλακές.
Ένα αίτημα υπάρχει, για τον αριθμό των κρατουμένων. Ενώ η φυλακή είναι για 140 φυλακισμένους είναι τώρα γενάτη με 350. Οι φυλακισμένοι, οι πιο πολλοί κοιμούνται στο πάτωμα.
Από http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1220515