Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ΣΓΟΥΡΟΣ-ΚΙΚΙΛΙΑΣ : ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ «ΧΑΣΟΥΝ» ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΣΤΟ Β' ΓΥΡΟ... ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ «ΜΑΥΡΙΣΕΙ» Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ!
Του ΠΑΝΑΓΙΩΓΗ ΛΑΦΑΖΑΝΗ
Το 50%, περίπου, των εγγεγραμμένων στους εκλογικούς καταλόγους είτε δεν προσήλθε στις κάλπες (απείχε) είτε ψήφισε άκυρο ή λευκό (περίπου 10%) την περασμένη Κυριακή!
Το 24% που μόλις μετά βίας συγκέντρωσε στον α' γύρο ο κυβερνητικός εκλεκτός Γ. Σγουρός, αντιπροσωπεύει, στην ουσία, μόνο το 12%, περίπου, του συνολικού εκλογικού σώματος, ενώ το 20,4% που έλαβε ο εκλεκτός του Α. Σαμαρά, Βας. Κικίλιας μόνο το 10% περίπου!
Αυτό είναι το σημερινό κατάντημα των ποσοστών του πάλαι ποτέ κραταιού δικομματισμού, για τα οποία επαίρονταν, χωρίς αιδώ, την Κυριακή το βράδυ Γ. Παπανδρέου και Α. Σαμαράς.
Αν ο κόσμος της Αριστεράς –ανεξαρτήτως κεντρικών τοποθετήσεων-σύσσωμος δεν ...

Καραχάλιος Φουσέκης Παπαθανασίου , όλα τα τελευταία

ΑΡΧΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ»
ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΕΛΦΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ

• Η διαχείριση των δημοτικών υποθέσεων θα διακρίνεται από χρηστότητα και διαφάνεια
• Η αντιμετώπιση όλων των δημοτών και πολιτών θα χαρακτηρίζεται από πνεύμα ίσης μεταχείρισης, ισονομίας και δικαιοσύνης
• Πρωταρχικός στόχος θα είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη και η αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων (π.χ. ευρωπαϊκών προγραμμάτων κ.λ.π.) για τη μεγιστοποίηση του αναπτυξιακού οφέλους του Δήμου μας.
• Θα σταθούμε με ιδιαίτερη ευαισθησία δίπλα στον αδύναμο συμπολίτη μας: Στον ...

Oχι” στο υδροηλεκτρικό έργο στην Παύλιανη


Αντίθετοι για άλλη μία φορά εμφανίζονται κάτοικοι και φορείς της Παύλιανης στην κατασκευή υδροηλεκτρικού έργου στην περιοχή.
Όπως εκτιμά το Κοινοτικό Συμβούλιο Παύλιανης αλλά και ο πρόεδρος της Κοινότητας Δημήτριος Τελώνης, με την κατασκευή και λειτουργία του έργου αποκόπτεται η άρδευση των εκτάσεων. Επίσης οι επιπτώσεις στη χλωρίδα της περιοχής, αναφέρει ο κ. Τελώνης, θα είναι σημαντικές τόσο κατά την λειτουργία ...

Απ’ την Κική και την Κοκό… ποια να διαλέξω; Ανεξαρτητοπράσινες απολύσεις ΟΤΑδων ή τοπικογάλανες αυξήσεις τελών;

Γελοίος γράφων από το Ποντίκι, μεταφέροντας πλήρως, την ουσία πίσω από τα ψευδοδιλλήματα του β’ γύρου.

Το είπε κι ο Ραγκούσης, άρα έτσι θα είναι… Την Κυριακή ψηφίζουμε, απλά όμορφα κι αυτοδιοικητικά! Το πολιτικό σκέλος των εκλογών, πάει, μας τέλειωσε, να ‘ταν κι άλλο! Άμα μας κάνει και καλό καιρό δε, θα είναι μούρλια. Θα προσέλθουμε στα εκλογικά κέντρα χοροπηδώντας ανάλαφρα στα πεζοδρόμια, σφυρίζοντας από μέσα μας το σάουντρακ από τη “Μαίρη Πόπινς”. Θα ονειρευόμαστε πάρκα, πεζοδρόμια, σιντριβάνια που αναβλύζουν σουμάδα και τα σπουργίτια θα τιτιβίζουν ...

Δελτίο Τύπου Ενόψει του δεύτερου γύρου των περιφερειακών εκλογών

Δελτίο Τύπου

Ενόψει του δεύτερου γύρου των περιφερειακών εκλογών, υπενθυμίζουμε ότι η προεκλογική εκστρατεία του Αυτοδιοικητικού Κινήματος Περιφέρειας Στερεάς επικεντρώθηκε στο να «μην αφήσουμε τους νομάρχες που συνέργησαν στην υποβάθμιση να ‘συνεχίσουν το έργο τους’ στην Περιφέρεια Στερεάς».
Προφανώς εμπιστευόμαστε απόλυτα την πολιτική κρίση όσων επέλεξαν να ψηφίσουν το ...

Ανακοίνωση της Οικολογικής Κίνησης Αντίκυρας για τις εκλογές


ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ
‘’Η ΑΡΤΕΜΙΣ’’ Νοέμβριος 2010

Στο πλαίσιο των Περιφερειακών εκλογών, η Οικολογική Κίνηση Αντίκυρας “Η ΑΡΤΕΜΙΣ” συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο του Αυτοδιοικητικού Κινήματος Περιφέρειας Στερεάς και εκπροσωπήθηκε από τη Διαχειρίστριά της κα Μαυρίκη-Οικονόμου.
Το Αυτοδιοικητικό Κίνημα εκφράζει την κοινή βούληση όλων εκείνων των ενεργών και ελεύθερων πολιτών οι οποίοι με δράσεις και κοινωνικούς αγώνες, πέρα και πάνω από κάθε ...