Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Καταστροφές στις παραλίες της Ερατεινής (FOTO VIDEO)

Ο σημερινός Νοτιάς δημιούργησε ιδιαίτερα προβλήματα στους κατοίκους της παραλίας της Περιοχής της Ερατεινής. Ο λόγος είναι απλός, τα χωράφια έγιναν οικόπεδα που έφτασαν μέχρι το κύμα, στη συνέχεια οι Δήμαρχοι για να "αναπτύξουν" τον τόπο χωρίς να θίξουν τους χωριανούς έκαναν δρόμους μετά τα σύνορα πάνω στην παραλία. To  αποτέλεσμα γνωστό, τα καλοκαίρια να μην έχεις ούτε μισό μέτρο για να απλώσεις την πετσέτα σου και να κάνεις μπάνιο και τον χειμώνα να βγαίνει η θάλασσα στον δρόμο.

Πάλι καλά που έχουν χιούμορ οι κάτοικοι και έβγαλαν τις βάρκες και τα jet ski..

ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠ’ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΛΙΔΩΡΙΚΙ

DSC00989
...

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΟ EUROGROUP

ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ, ΜΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ!
Η ξεπουλημένη Κυπριακή κυβέρνηση και μαζί της η παραδομένη και εξωνυμένη κυβέρνηση Σαμαρά δεν υπόγραψαν μόνο μια κατάπτυστη και αποικιακή συμφωνία στο Eurogroup.
Έκαναν κάτι πολύ χειρότερο. Κάτι που δεν έχει υπογράψει ποτέ και πουθενά ούτε η πιο εξευτελισμένη αποικία.
Υπέγραψαν στην ουσία σε λευκό χαρτί, στο οποίο συγκεκριμένους και λεπτομερείς όρους της ολοκληρωμένης συμφωνίας θα τους βάλει στην πραγματικότητα και στην πορεία η τρόικα, κατά τα αδίστακτα συμφέροντα και τις προτεραιότητές της.

Το πρώτο πράγμα που περιλαμβάνει με πολλές αοριστίες αλλά με σαφήνεια ως κατάληξη η συμφωνία-τραγωδία του Eurogroup είναι η ουσιαστική διάλυση του χρηματοπιστωτικού συστήματος της Κύπρου, από το οποίο, ότι απομείνει στη ζωή...

* Με 'γειάν τον κούρεμαν! *

* Με 'γειάν τον κούρεμαν! *
Αφού τελείωσαν με τον Αναστασιάδη, μπορούν να συνεχίσουν και με τους υπόλοιπους.
Όταν τελειώσουν  τα χρήματα και η περιουσία του κράτους  μας, θα συνεχίσουν να  κλέβουν τις ιδιωτικές καταθέσεις...
Με τις υγείες μας.
Αφού μας έπεισαν για την μόδα της καράφλας πρέπει να πληρώσουμε και το αντίτιμο, ή μήπως όχι;

http://wonderjlawwall.blogspot.gr

EUROGROUP: ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ Ν. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΚΑΙ Α. ΣΑΜΑΡΑ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ!...

Για το κρυφό σχολειό (που λειτουργούσε ολοφάνερα)

Η Καπλάνειος Σχολή στα Γιάννενα.
Θα κλείσω τις φετινές επετειακές αναρτήσεις για την 25η Μαρτίου αναδημοσιεύοντας ένα παλιό άρθρο του πατέρα μου, του Δημήτρη Σαραντάκου, για τον μύθο του Κρυφού Σχολειού, έναν μύθο ο οποίος έχει βέβαια καταρριφθεί προ πολλού, αλλά εξακολουθεί να αναπαράγεται, είτε με την άποψη που προβάλλουν διάφοροι  ότι την ιστορία δεν την μαθαίνουμε από τους ιστορικούς αλλά από τη συλλογική συνείδηση ή από τη γιαγιά μας, είτε με αναθεωρητικές ιστοριογραφικές απόπειρες από χρυσαβγίτες ή καραμπελιάδες. Σε σχέση με αυτό, αξίζει να σημειωθεί ότι το «επάρατο» βιβλίο Ιστορίας της 6ης Δημοτικού («της κ. Ρεπούση») δεν αναφέρει τίποτα για το Κρυφό σχολειό, ούτε για να επιβεβαιώσει τον μύθο ούτε ...

Ο Αναστασιάδης ξεπούλησε την κϋπρο, δεν περιμέναμε και τίποτα καλύτερο Ο Σόιμπλε είπε η συμφωνία δεν χρειάζεται να περάσει από την Κυπριακή Βουλή, ούτε να την δεί ούτε να την ψηφίσει

Η συμφωνία δεν χρειάζεται να περάσει από την Κυπριακή Βουλή δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόϊμπλε, λίγο μετά την ολοκλήρωση του Eurogroup και την επίτευξη συμφωνίας για τις τράπεζες της Κύπρου.

Η ΦΡΙΚΤΗ ΑΝΑΔΙΠΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ !

ΔΕΝ ΛΕΣ «ΟΧΙ» ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ !
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑ ΣΥΡΙΩΤΗΣ
Μετά το πρώτο περήφανο «ΟΧΙ», αποτέλεσμα κυρίως των αυθόρμητων λαϊκών αντιδράσεων, η Κυπριακή πολιτική ηγεσία στο σύνολο της, με διαφορετικές ταχύτητες η κάθε πλευρά της, αντί να προσχωρήσει θαρραλέα μπροστά, αναδιπλώθηκε άτακτα!
Πρώτος και καλύτερος στην άτακτη υποχώρηση ο ανεκδιήγητος μνημονιακός και φανατικός Ανανιστής Ν. Αναστασιάδης
Η Κυπριακή Βουλή, την Παρασκευή (23/3/13) το βράδυ, ψήφισε, με διαδικασίες εξπρές, εννιά επείγοντα νομοσχέδια. Τα περισσότερα με ευρεία συναίνεση, όπως αυτό για το Ταμείο Αλληλεγγύης που το ψήφισε και το ΑΚΕΛ και άλλα , όπως η...