Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Μανία καταδίωξης με τον ΣΥΡΙΖΑ η Παπαρήγα?


Στιγμιότυπο από τη χτεσινή συνέντευξη Τύπου




Σαν να αρχίζει να χάνει το μέτρο η Γ.Γ. του ΚΚΕ Παπαρήγα...
 Από την μία τηλεφωνάει σε εκπομπή και ρωτάει γιατί δεν άφησαν την Μπατζελή του ΠΑΣΟΚ να κατηγορήσει τον ΣΥΡΙΖΑ απο την άλλη βγαίνει με δηλώσεις ότι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δεν μπορούν να σταματήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ και μόνο το ΚΚΕ μπορεί. Σαν να μας φαίνεται ότι δεν μπορούν να δώσουν την λύση οι κλασικοί του μαρξισμού αλλά οι κλασικοί της ψυχανάλυσης.
Δείτε το βίντεο και διαβάστε το κείμενο...

Η ΝΔ λίγο πριν το τέλος...

thumb
Γράφει ο Κώστας Μερκουράκης
«Βουνό με βουνό δε σμίγει», στην περίπτωση τους όμως… δεν υπήρχε άλλος δρόμος.
Και πώς θα καταφέρεις να στήσεις, αλλά και να συντηρήσεις μια συμμαχία – λυκοφιλία, λίγες μόνο μέρες πριν τις εκλογές;
Ένας καλός τρόπος είναι να αναζητήσεις έναν κοινό εχθρό και να ασχολείσαι κατ’ αποκλειστικότητα μαζί του. Ούτε με τα πραγματικά προβλήματα, ούτε με τα εσωτερικά σου. Κι όσον αφορά στη Νέα Δημοκρατία, ο εχθρός ακούει στο αρκτικόλεξο ΣΥΡΙΖΑ.
Στη Συγγρού κατάλαβαν πως όχι μόνο είναι ζημιογόνα η όποια προσπάθεια νεκρανάστασης του δικομματισμού προεκλογικά, αλλά το ότι οδηγεί - με μαθηματική ακρίβεια - στον πάτο και τους δύο. Κάπως έτσι, επέλεξαν να ...

Να προστατέψουμε την Αρκούδα της Οίτης!

 Προσοχή: έκκληση για βοήθεια και δράση! Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες αρκούδα επανεμφανίστηκε στην Οίτη!

Άμεσα η Πολιτεία, οι αρμόδιες αρχές, οι περιβαλλοντικές οργανώσεις και όσοι εθελοντές μπορούν, πρέπει να κινητοποιηθούν για να εξασφαλιστεί η πλήρη προστασία και η επιβίωση του ζώου!  ...