Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Ανάρτηση κτηματολογικών πινάκων αναδασμού Στρώμης

Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ &  ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Η Επιτροπή Αναδασμού Στρώμης Ν. Φωκίδας ανακοινώνει ότι σήμερα την 05/03/2012 ημέρα Δευτέρα θα αναρτήσει στο Κοινοτικό Κατάστημα της Δημ. Ενότητας Μαυρολιθαρίου και της Τοπ. Κοινότητας Στρώμης του Δήμου Δελφών, τα ...

Πρόσκληση της Ομάδας ΟΓΕ της Άμφισσας για την 8η Μάρτη

8η Μάρτη - Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας

Γυναίκα εργαζόμενη, αυτοαπασχολούμενη, άνεργη, νέα γυναίκα, μετανάστρια
Δεν υπάρχει πτυχή της ζωής μας που να μην την αγγίζει η επίθεση που δέχεται συνολικά ο λαός μας. Είμαστε αντιμέτωπες με πλήθος προβλημάτων, όπως η ανεργία, οι ελαστικές μορφές απασχόλησης, οι πενιχροί μισθοί και συντάξεις που περικόπτονται συνεχώς, τα οποία στέκονται εμπόδιο στη δημιουργία οικογένειας, στη φροντίδα και ανατροφή των παιδιών μας, πολλά από τα οποία υποσιτίζονται καθημερινά. Για όλα αυτά υπεύθυνο είναι το κεφάλαιο και οι υπηρέτες του, το καπιταλιστικό σύστημα που καταπιέζει διπλά τη γυναίκα, την φορτώνει με όλο και πιο πολλά βάρη, την εκμεταλλεύεται για να πολλαπλασιάζει τα κέρδη του.

Για να ανακοπεί και πολύ περισσότερο για να ...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΡΑΚΑΚΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΙΡΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ».

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΡΑΚΑΚΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΙΡΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ».
Σε απάντηση δημοσιεύματος του Δημοτικού Συμβούλου Γεωργίου Δρακάκη με τίτλο: «Το αποχετευτικό της Κίρρας και ο βιολογικός της Ιτέας», προς άρση των ανακριβειών του δημοσιεύματος, της αποκατάστασης της αλήθειας καθώς και της πληρέστερης ενημέρωσης των αναγνωστών, αναφέρουμε τα εξής:
1. Το έργο «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΙΡΡΑΣ – ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΙΤΕΑΣ», εντάχτηκε για χρηματοδότηση στο ΕΣΠΑ, με την...

ΕΕ: Η Αλουμίνιον Α.Ε. να πληρώσει τα χρέη της στη ΔΕΗ

ΕΕ: Η Αλουμίνιον Α.Ε. να πληρώσει τα χρέη της στη ΔΕΗΝέο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της τηλεόρασης του Alpha
Ακόμη και στα ευρωπαϊκά δικαστήρια μπορεί να συρθεί η Ελλάδα για τα χρέη – μαμούθ της «Αλουμίνιον» του επιχειρηματία Ευάγγελου Μυτιληναίου, σύμφωνα με νέο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Alpha.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, απαντώντας σε ερώτημα της τηλεόρασης του Alpha για το συγκεκριμένο θέμα τόνισε ότι το ποσό των 17,4 εκατ. ευρώ που κέρδισε από το φτηνό ρεύμα η εταιρεία, θα πρέπει να επιστραφεί στο δημόσιο καθώς υπάρχει νοθεία του ανταγωνισμού.
Ειδικότερα το χαμηλό τιμολόγιο θεωρείται κρατική ενίσχυση και ενώ ο ανταγωνισμός ...

Μηνυτήρια αναφορά για την εγκληματική υποβάθμιση της Φωκίδας και την προκλητική ανοχή των αρμοδίων


Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε ο συντοπίτης μας Δημήτρης Μπάκας, από τα Καστέλια της Γκιώνας.
Η τεκμηρίωση του διαχρονικού εγκλήματος σε βάρος των κατοίκων της περιοχής, η φτώχεια και η υπανάπτυξη στην οποία καταδικάστηκε ένας ολόκληρος νομός προκειμένου να πλουτίζουν οι ιδιωτικές εξορυκτικές εταιρείες, αλλά και η προκλητική διευκόλυνση και συγκάλυψη από τους αρμόδιους παρουσιάζονται ανάγλυφα στην καταγγελία που αναδημοσιεύουμε:...

3 στους 4 Έλληνες: «Να πάει φυλακή ο Παπανδρέου για την κατάντια μας»! και τι λένε οι δημοσκοπήσεις για το νέο κόμμα Καμμένου

Σαν βόμβα σκάει η δημοσκόπηση της ALCO την ίδια στιγμή που η Ισλανδία στέλνει τον δικό της “ΓΑΠ” στο ειδικό δικαστήριο!
ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Ε. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗ
Τρεις στους τέσσερις Έλληνες θέλουν να δουν τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, στη φυλακή, ως τιμωρία για την κατάντια της χώρας, για τα δεινά που υφίστανται καθημερινά οι ίδιοι και τα παιδιά τους.
Τα αποτελέσματα του δεύτερου «newsbomb political x-ray” by alco» είναι ακόμη πιο εντυπωσιακά από αυτά του πρώτου, τα οποία προκάλεσαν σάλο στις αρχές του Φεβρουαρίου, όταν έδειξαν ότι:
- 8 στους 10 Ελληνες θεωρούν πως ο Γ. Παπανδρέου ξεπούλησε την εθνική μας κυριαρχία και
- 6 στους 10 πιστεύουν πως ο νυν πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος υπηρετεί αποκλειστικά τα συμφέροντα των ξένων δανειστών μας.
Όμως, η νέα μεγάλη δημοσκόπηση (Μάρτιος) που διενήργησε αποκλειστικά για τοnewsbomb.gr μια ...

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΩΝ ΟΡΕΙΒΑΤΩΝ ΙΤΕΑΣ - ΚΙΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΙΡΦΗ

Η Κίρφη απέναντι από τους Δελφούς

   ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ   ΕΝΑΣ  ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟΣ         
                ΤΡΟΠΟΣ  ΖΩΗΣ .

ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗ ΦΥΣΗ , ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΑ
                          ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ .

             ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

              Κυριακή 11/3/2012  διασχίζουμε το μονοπάτι Ε22 στην Κίρφη....