Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Από το 51ο στην Βάργιανη με τον Σύλλογο χιονοδρόμων ορειβατών Ιτέας Κίρρας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΩΝ ΟΡΕΙΒΑΤΩΝ ΙΤΕΑΣ ΚΙΡΡΑΣ
ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ ΕΝΑΣ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ .
ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗ ΦΥΣΗ , ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ , ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κυριακή 07/4/2013 διασχίζουμε το διεθνές μονοπάτι Ε4 από Άμπλιανη περιοχή 51 χιλ. μέχρι ΒΑΡΙΑΝΗ . ...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για τη Τρομώδη νόσο των αιγοπροβάτων και τη σπογγώδη εγκεφαλοπάθεια των βοοειδών

 Παρακαλούνται οι παραγωγοί – κτηνοτρόφοι όλων των εκμεταλλεύσεων αιγών και προβάτων να ενημερώνουν άμεσα (σε διάστημα μικρότερο των 24 ωρών) το Τμήμα Κτηνιατρικής για συμπτώματα που θα αντιληφθούν στο κοπάδι τους:
1)πρόβατο ή αίγα που εμφανίζει ...

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ Α.Π.Ε.

Αγαπητοί συμπατριώτες μετά από ένα χρόνο ενημέρωσης αρχικά των αρμοδίων αρχών και συνεχώς τη δική σας  είτε μέσω διαδικτύου με σύγχρονη διανομή εντύπων ανακοινώσεων στο Γαλαξίδι , Άγιους Πάντες και Πεντεόρια , είτε με τη δημοσίευση ανακοινώσεών μου στην εφημερίδα το Γαλαξίδι , γνωστοποιήθηκε  από τον Γ. Γραμματέα του Δήμου Δελφών κ. Γιάννη Τζαβάρα προς την Τ. Κοινότητα του Γαλαξιδίου το ποσό που δικαιούται η τελευταία μέχρι τις 30/6/2012 , έστω και με δέκα μήνες καθυστέρηση όσον αφορά τα έσοδα του έτους 2011.
Με τη γνωστοποίηση αυτή δόθηκε έμμεσα απάντηση σε όλους εκείνους ,  οι οποίοι  όλο αυτό το διάστημα είτε με χλεύαζαν πίσω από την πλάτη μου δίνοντάς μου πολλές φορές και αντιφατικούς χαρακτηρισμούς , αφελή , γραφικό ,εξυπνάκια, μέχρι και τρε-λό επειδή διένειμα συνεχώς έντυπα ερχόμενος μάλιστα...