Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Συνταγματικό πραξικόπημα;

Με ποιό δικαίωμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχίζει τις διαβουλεύσεις την στιγμή που το Σύνταγμα του επιβάλει την διάλυση της Βουλής τον διορισμό υπηρεσιακής κυβέρνησης και την προκήρυξη εκλογών;.
Οι τραπεζίτες που μας κυβερνούν παίζουν τα τελευταία τους χαρτιά ώστε να μην γίνουν εκλογές. Ξέρουν ότι έτσι και γίνουν εκλογές τα κόμματα που τους στηρίζουν έχουν εξευτελιστεί τόσο που δεν θα μπορέσουν να πάρουν ούτε τα προηγούμενα ελάχιστα ποσοστά τους. Όλα αυτά μας φέρνουν στον νου τις μεθοδεύσεις με τις δωροδοκίες και την αποστασία του 1965.
Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν έχει δικαίωμα να δώσει σε κανέναν άλλον εντολή και πρέπει να προκηρύξει άμεσα εκλογές. Δείτε τι έχουν και τι θα πάρουν...

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει μια δημοκρατική παράταξη της Αριστεράς. Σήμερα συγκέντρωση στην Άμφισσα

ΒΙΝΤΕΟ – Τσίπρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει μια δημοκρατική παράταξη της Αριστεράς 

Όπως είπε ο κ. Τσίπρας, το κόμμα του θα επιχειρήσει από εδώ και στο εξής να κάνει ένα άνοιγμα στην κοινωνία, «θα πάει στις γειτονιές», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε  δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στο λαό να συμμετέχει ενεργά στη διαμόρφωση της πολιτικής του κόμματος, σε μια προσπάθεια να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ μαι μεγάλη, ανοιχτή και δημοκρατική παράταξη της Αριστεράς.
Όχι οι αποφάσεις πίσω από κλειστές πόρτες , σε κλειστά γραφεία αλλά μαζί με τον λαό που...

Καταστρέφεται το χορτάρι στο γήπεδο της Πολυδρόσου


Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου στη Πολύδροσο, καθώς έχει ξεραθεί σε κάθε πλευρά με αποτέλεσμα να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθόλου.
Ο πρόεδρος του Διαγόρα κ. Αργύρης Μουλαράς και αρκετοί γονείς βρίσκονται σε έξαλλη κατάσταση κυρίως με τον Δήμο, καθώς η κατάσταση αυτής της εικόνας που παρουσιάζει το χορτάρι, είναι απαράδεκτη.
Το γήπεδο   δεν ποτίζεται  καθόλου.
Για αρκετό διάστημα δεν είχε κουρευτεί το ...

Συνελήψεις για όπλα στην Φωκίδα, απόστρατος στο Λιδωρίκι ο αποδέκτης

Σε έλεγχο που διενήργησε η Ο.Π.Κ.Ε. Αστυνομικής Διεύθυνσης Άμφισσας  στο Μοναστηράκι Δωρίδας συνελήφθησαν δυο αλλοδαποί με Ι.Χ. που στην κατοχή τους ανευρέθη όπλο Αραβίδα πολεμικό και 40 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, τα οποία τα ...

Μαοϊκοί και τροτσκιστές για πρώτη φορά στη Βουλή Βουλευτές στελέχη των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ


Μαοϊκοί και τροτσκιστές για πρώτη φορά στη Βουλή 

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού κοινοβουλίου εκλέγονται βουλευτές που προέρχονται από τον μαοϊκό και τον τροτσκιστικό χώρο. Η ανάδειξη του ΣΥΡΙΖΑ, ενός κόμματος με πολυσυλλεκτική σύνθεση, σε δεύτερη κοινοβουλευτική δύναμη έφερε εντός της νέας Βουλής, που προέκυψε από τις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012, τέσσερις εκπροσώπους δύο ιστορικών ρευμάτων του εργατικού κινήματος.

Τρία μέλη της Κομμουνιστικής Οργάνωσης Ελλάδας (ΚΟΕ), οργάνωσης που ...

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΩΝ ΟΡΕΙΒΑΤΩΝ ΙΤΕΑΣ-ΚΙΡΡΑΣ ΣΤΑ ΥΔΑΤΑ ΣΤΥΓΟΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΥΔΑΤΑ ΣΤΥΓΟΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΩΝ ΟΡΕΙΒΑΤΩΝ ΙΤΕΑΣ-ΚΙΡΡΑΣ
ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ ΕΝΑΣ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ .
ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗ ΦΥΣΗ , ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ , ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Στις 19και 20 /05/2012 ο Σύλλογος διοργανώνει μεγάλη ορειβατική εξόρμηση στα Αροάνια όρη (Χελμός) με τελικό προορισμό τα ύδατα Στυγός .
Αναχώρηση Σάββατο 19/5/012 ώρα 08.00 από τα γραφεία του Συλλόγου, στάση και περιήγηση στη λίμνη Τσιβλού , διανυκτέρευση στη Ζαρούχλα .
Κυριακή 20/5/012 ορειβατική εξόρμηση με προορισμό τα ύδατα Στυγός υψόμετρο 2100 μ. υψομετρική διαφορά από Ζαρούχλα ...

ΒΙΝΤΕΟ: Τα τελευταία συγκλονιστικά δευτερόλεπτα του αγώνα ΤΣΣΚΑ-Ολυμπιακός


885327


Τα τελευταία συγκλονιστικά δευτερόλεπτα πού έστεψαν πρωταθλητή Ευρώπης τον Ολυμπιακό σε ένα ανεπανάληπτο φινάλε. Η μετάδοση είναι από την Σερβική τηλεόραση...