Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

είπα ξείπα ... Βενιζέλου για τις αποδείξεις

Ξεφτίλα. Πήραν πίσω το μέτρο για τις αποδείξεις και για τα εισοδήματα του 2010, πρέπει να επιστρέψουν τα χρήματα όσοι πήραν επιστροφή φόρου

Τι να πούμε κι εμείς έχουν χάσει πλέον κάθε έννοια σοβαρότητας και αξιοπιστίας. Σε δύο ημέρες μας αφαίρεσαν δύο μισθούς, ένα την κάθε ημέρα με τα κόλπα στην φορολογία .
Την Τρίτη και την Τετάρτη πρέπει να τους απαντήσουμε, δεν είναι μακρυά οι μέρες....
Απίστευτο. 
Πέρυσι τέτοια εποχή μας έλεγε το Υπουργείο  Οικονομικών να μαζέψουμε αποδείξεις και θα είχαμε επιστροφή 10% για όσες αποδείξεις μαζεύαμε . 
   Τρέξαμε όλοι και καθόμαστε νύχτα και μετράγαμε αποδείξεις  τις βάζαμε σε σειρά...

Μετά τις περσινές εκρήξεις και τους νεκρούς έδωσαν ...πρώτο βραβείο για την υγεία και την ασφάλεια στην Αλουμίνιον Α.Ε.

Αυτό το παράξενο δεν το καταλαβαίνουμε με ποιο σκεπτικό έδωσαν τέτοιο βραβείο. Εκτός και αν γιορτάζουν οτι δεν υπήρξε νεκρός αυτόν τον χρόνο στο εργοστάσιο.
Για να μην ξεχνιόμαστε διαβάστε για εκρήξεις και νεκρούς που είχαμε στον χώρο την περασμένη χρονιά και στην συνέχεια διαβάστε και την παρακάτω δημοσίευση Τα συμπεράσματα δικά σας

ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ Α.Ε: Πρώτο βραβείο για την υγεία & ασφάλεια  Διαγωνισμός Safety Solutions 2011 της Ευρωπαϊκής Ένωσης Αλουμινίου
Η ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ Α.Ε., θυγατρική του Ομίλου ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, διακρίθηκε στον Τομέα...

48 ώρες στο δρόμο Όλη η Ελλάδα στο Σύνταγμα για να μην περάσει το Μεσοπρόθεσμο

Εδώ κι ένα μήνα, έχουμε κατακλύσει τις πλατείες όλης της χώρας διεκδικώντας να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας. Στο τέλος Ιουνίου, ο αγώνας μας φτάνει σε σημείο καμπής. Η κυβέρνηση της μηδενικής κοινωνικής νομιμοποίησης επιχειρεί την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου. Αυτό το σχέδιο δεν πρέπει να περάσει. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε τη λεηλασία του κοινωνικού πλούτου, δεν πρόκειται να ανεχτούμε την εξαθλίωση των πολλών για να την εξασφάλιση των κερδών των λίγων. Οι επικοινωνιακοί ελιγμοί, οι κάλπικοι ανασχηματισμοί και οι εκβιασμοί κυβέρνησης, ΔΝΤ, ΕΕ, δεν μάς ξεγελάνε. Τώρα πια ξέρουμε ότι το δίλημμα δεν είναι Μνημόνια ή χρεοκοπία γιατί τα Μνημόνια οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στη χρεοκοπία της κοινωνίας.

Το διήμερο τη συζήτησης και ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου στη Βουλή τα συνδικάτα έχουν καλέσει 48ωρη Γενική Απεργία. Αυτό το ...

“ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΤΑ ΜΕΤΡΑ “… και απο άλλο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ (video)


Να που όλοι καταλαβαίνουν τα αυτονόητα που φωνάζουμε από την πρώτη ημέρα του πρώτου μνημονίου , το ζήτημα είναι αν έχουν όλοι την δύναμη να τα πουν στον κομματικό φορέα που τους συντηρεί μέχρι σήμερα.

«Δεν θα τα ψηφίσω. Δεν μπορώ να τα ψηφίσω αυτά τα μέτρα» τόνισε ο Θωμάς Ρομπόπουλος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Alter και τον Γιώργο Αυτιά.
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε: «Έχω καθαρή τη συνείδηση μου και θα πράξω αυτό που λέει. Τη Δευτέρα θα αποφασίσω. Αυτή τη στιγμή, όμως, αυτή είναι η άποψη μου».
Όπως σημείωσε ο κ. Ρομπόπουλος αν του ζητήσει το ...

Απόφαση του Υπολιμεναρχείου Ιτέας για τα τζέτ σκι


Α Π Ο Φ Α Σ Η
Έχοντας υπόψη:
1.-Το άρθρο 10 του αριθμ.20 Γ.Κ.Λ (ΦΕΚ 444Β/99) “ ΠΕΡΙ ΤΑΧΥΠΛΟΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΜΕΣΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ “ όπως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα.
2.-Το από 24-05-2011 Πρακτικό Επιτροπής του άρθρου 35 του ανωτέρω Γ.Κ.Λ.

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ω...

"Πάνε και έρχονται" οι παραιτήσεις των αντιδημάρχων στην Αμφίκλεια- Ελάτεια

alt
Μεγάλο ρήγμα στην πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου Αμφίκλειας - Ελάτειας προκαλούν οι απανωτές παραιτήσεις των αντιδημάρχων του Θεόδωρου Ντούρου.
Οι αντιδήμαρχοι  Γ. Βαφειάς ,  Γ. Ντάλλας  και  Γ. Πολύμερος υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους με τον τελευταίο να την αποσύρει λίγο αργότερα. 
Επίσης από τη θέση του παραιτήθηκε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γ. Πλακάκης 15 μέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του μιας και είχε προηγηθεί η παραίτηση του Δ. Αυγερινού.
Ο κύριος Πλακάκης έστειλε μάλιστα και την επιστολή παραίτησης του στον πλειοψηφών σύμβουλο Ανδρέα Ζιάκο. 
Παράλληλα 7 ακόμη δημοτικοί σύμβουλοι της ...

Προβολή ταινίας στον θερινό κινηματογράφο Άμφισσας

Το Κέντρο Πρόληψης Φωκίδας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Κυριακή, 26η Ιουνίου ("Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών"), προβάλλει την ταινία 
"Ο Άνθρωπος με το Χρυσό Χέρι"
σε σκηνοθεσία Όττο Πρέμιντζερ, στον θερινό κινηματογράφο της Άμφισσας.
Ελπίζουμε να σας δούμε από κοντά.
 Με την διευκρίνιση ότι για εμάς, τους εργαζόμενους στα Κέντρα Πρόληψης, κάθε μέρα είναι κατά (όλων) των ναρκωτικών: "νόμιμων" και "παράνομων", χημικών και μη.

Οι εισαγόμενοι στο Μουσικό Σχολείο της Άμφισσας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΜΦΙΣΣΑΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ
         
Μετά τις εξετάσεις  επιλογής των υποψηφίων μαθητών  τα αποτελέσματα των επιτυχόντων μαθητών...

Η αποστολή της Εθνικής ομάδας Special Olympics της ΚΕΝΥΑ στην Αμφίκλεια


ΠΟΛΙΣ ΑΜΦΙΤΡΥΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ

ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 23.06.11

Αξέχαστη θα μείνει στα μέλη της Αποστολής της Εθνικής ομάδας Special Olympics της ΚΕΝΥΑ η σημερινή ημέρα, Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011, όπως και στους εθελοντές συνοδούς της καθώς στην ...