Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Ποιός πληρώνει τα λεωφορεία για να έρθουν δωρεάν οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας στην Φωκίδα;

Ένα κόμμα χρεοκοπημένο που βρίσκει χρήματα για δωρεάν μετακίνηση των ψηφοφόρων του;.
Μα φυσικά στην τσέπη μας.
Η κουτάλα της εξουσίας περιμένουν να  ξεπληρώσει πλουσιοπάροχα τα νέα φυντάνια των υποψηφίων του νομού μας.
Αυτό είναι το ...ΣΠΟΥΔΑΙΟ ηθικό τους ανάστημα.
Δωροδοκία  και ειδικές συνθήκες για τους δικούς τους ψηφοφόρους και χρήματα απο το κράτος  και ειδικές ρυθμίσεις στην συνέχεια για την πληρωμή .
Και έχουν το θράσος να βγάζουν και ανακοίνωση
ΒΡΕ ...ΟΥΣΤ!!!
Οι νέοι υποψήφιοι της ΝΕΑΣ Δημοκρατίας απέδειξαν για ακόμα μια φορά οτι αποτελούν απλώς ένα νεο εξώφυλλο του κόμματος που κατέστρεψε μα την πολιτική του την χώρα μας , συνεχίζοντας στα ίδια βήματα....

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗ ΦΩΚΙΔΑ
Φίλες και φίλοι,
Σας ενημερώνουμε ότι για την εξυπηρέτηση της μετακίνησης των ετεροδημοτών ...

Ο ΣΥΡΙΖΑ και η Αριστερά μπροστά στα καθήκοντα της 7ης Μάη

Αντώνης Νταβανέλλος, υποψήφιος βουλευτής Β΄Αθήνας.

Με την παλιά (τάχα «ξύλινη») γλώσσα της Αριστεράς, ζούμε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από ακραία κοινωνική και πολιτική πόλωση. Στο «Βήμα», ο Αντ. Καρακούσης έκανε λόγο για περίοδο «μεγάλων αντιθέσεων», παρομοιάζοντάς την με εκείνη του 1830-1848, δηλαδή με εκείνη του «άγριου» πρώιμου καπιταλισμού που κατέληξε στις επαναστάσεις του 1848, που άλλαξαν την Ευρώπη.
Σε αυτό το φόντο πρέπει να τοποθετούμε τις εκλογές της 6ης Μάη, για να αναδεικνύονται σωστά οι διαστάσεις των καθηκόντων μας. Τα αστικά κόμματα (η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και οι δορυφόροι τους) πρέπει να οδηγηθούν σε ιστορική πολιτική ήττα, ο ακροδεξιός-εθνικιστικός χώρος της «αντιμνημονιακής» δημαγωγίας πρέπει να περιοριστεί, η Αριστερά πρέπει να αναδειχθεί ως μεγάλος νικητής.
Όμως οι εκλογές δεν θα είναι ο επίλογος της «μεγάλης αντιπαράθεσης» των τελευταίων 2-3 χρόνων, αλλά ο πρόλογος μιας νέας φάσης, με ακόμα μεγαλύτερη πόλωση...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της Κ.Ο.ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ του Κ.Κ.Ε. στους εργαζόμενους στην Αλουμίνιον της Ελλάδας.

Εργαζόμενοι, Εργαζόμενες, στην Αλουμίνιον της Ελλάδας, ήδη διανύουμε δυόμιση χρόνια που η εργατική τάξη βιώνει τις συνέπειες της καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης.
Το ΚΚΕ έγκαιρα είχε προβλέψει και με συνέπεια απέναντι στην εργατική τάξη και τα φτωχά λαϊκά στρώματα, πρωτοστάτησε στην οργάνωση της πάλης για την απόκρουση των συνεπειών της κρίσης.
Έγκαιρα αποκάλυψε τις αιτίες που γεννούν την κρίση στον καπιταλιστικό τρόπο παραγωγής όταν όλα τ΄άλλα κόμματα ...

«Oligarchy» του Στέλιου Κούλογλου σήμερα στη Λιβαδειά

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Επαρχίας Λιβαδειάς σας προσκαλεί την Πέμπτη 26 Απριλίου 2012 και ώρα 18.00 στο ΣΙΝΕ « ΦΙΛΙΠΠΟΣ » για την προβολή της ταινίας του ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ « Oligarchy ».
Ένας ακήρυχτος πόλεμος, που πρέπει να παραμείνει μυστικός, έχει ξεσπάσει σε ολόκληρο τον πλανήτη. Διεξάγεται από μια χούφτα τραπεζιτών και πολιτικών που κυβερνούν τον κόσμο περιφρονώντας τη δημοκρατία. 
Τα τελευταία χρόνια, το επίκεντρο των συγκρούσεων έχει μεταφερθεί στην Ευρώπη, με την Ελλάδα να παίζει το ρόλο ...