Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Νέα Γενική Απεργία της ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ

Συνεδρίασε σήμερα 1/7/2010 η Ολομέλεια της Διοίκησης της ΓΣΕΕ και αφού συζητήθηκε αναλυτικά η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί για ασφαλιστικό, εργασιακά και ΕΓΣΣΕ αποφάσισε:
Την προκήρυξη νέας 24ωρης γενικής απεργίας την Πέμπτη 8 Ιουλίου ημέρα ψήφισης του ασφαλιστικού νομοσχεδίου στη Βουλή και συγκέντρωση στις 10.00 π.μ. στην Πλ.Κλαυθμώνος
Η ΓΣΕΕ απορρίπτει το ασφαλιστικό νομοσχέδιο και τις ρυθμίσεις για τα εργασιακά και επαναλαμβάνει ότι δε θα ...

4ο Φεστιβάλ Α.ΦΩ.ΣΤ.ΕΛ 2010


To 4o Φεστιβάλ αλεξιπτώτου πλαγιάς της αερολέσχης Φωκίδας και Στ.Ελλάδας
με την συνδιοργάνωση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και την βοήθεια
του Δήμου Άμφισσας που ήταν προγραμματισμένο να γίνει 2-4 Ιουλίου 2010 στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία.


Σε αυτό συντέλεσαν τόσο η άψογη τήρηση του προγράμματος του, η ακρίβεια
των προβλέψεων των καιρικών φαινομένων και η προσαρμογή των πτήσεων
σε αυτές, όσο και η άψογη ποιότητα των μουσικών σχημάτων τα βράδια της...

Στο κενό η προσπάθεια νομιμοποίησης των παρανομιών στο Βαθύ, Θίσβη

Σε νέο κόλαφο για τον όμιλο Στασινόπουλου κατέληξε η συνεδρίαση του ΚΑΣ (Τρίτη 7/7), η οποία συζήτησε την αίτηση θεραπείας της ΔΙΑ.ΒΙ.ΠΕ.ΘΙ.Β. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ολομέλεια του οργάνου απέρριψε τη νέα προσπάθεια νομιμοποίησης των παρανομιών που έχουν γίνει στην κατασκευή των λιμενικών εγκαταστάσεων στο Βαθύ.
Στη συνεδρίαση έδωσαν το παρών, υπερασπίζοντας τη νομιμότητα, ο δήμος Θίσβης, ο Σύνδεσμος για την προστασία του Κορινθιακού (ΣΠΟΑΚ), η Κίνηση πολιτών δήμου Θίσβης, η επιτροπή αγώνα Θίσβης, το κέντρο "Ελικώνας", η Συμπαράταξη Βοιωτών για το περιβάλλον και η Ομοσπονδία οικολογικών οργανώσεων Κορινθιακού κόλπου "ΑΛΚΥΩΝ". Έλαμψαν δια της απουσίας ...

Η Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας στην Γραβιά

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας στα πλαίσια της δράσης " Ευαισθητοποίηση του πληθυσμού για Ομάδες Πληθυσμού με Ειδικές Ανάγκες", έχει οργανώσει Κινητή Ομάδα Ενημέρωσης.
Η Κινητή Ομάδα Ενημέρωσης θα επισκεφθεί την πόλη σας, στην κεντρική πλατεία (Χάνι Γραβιάς) στις 9 Ιουλίου 2010 και για 2 ώρες από 19:00 έως 21:00 μ.μ.
Μία ομάδα ειδικών (Ψυχίατρος, ...