Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Η Δημοτική κίνηση «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» καλεί τα μέλη και τους φίλους σε ανοιχτή συνέλευση


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ»


Η Δημοτική κίνηση «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» καλεί τα μέλη και τους φίλους σε ανοιχτή συνέλευση στην Ιτέα το Σάββατο 23/10/2010 στις 6.30 μμ στο Κυριακοπούλειο.
Θέματα της συνέλευσης:
• Παρουσίαση των υποψηφίων
• Ενημέρωση και προγραμματισμός δράσης
• Παρουσίαση του προγράμματος
Μια διαρκής συμμετοχική διαδικασία καταλήγει σε ένα βασικό σταθμό.
Καλούμε τους πολίτες να συμμετάσχουν, εμπλουτίζοντας με τις απόψεις τους την προσπάθεια της κίνησης μας για μια άλλη πορεία, μια άλλη αρχή με τους πολίτες πρωταγωνιστές.

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

O Θανάσης Κουφάλης υποψήφιος με τον Απόστολο Καραχάλιο

Είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ και με υποψήφιο Δήμαρχο τον Απόστολο Καραχάλιο για τη Δημοτική Κοινότητα Ιτέας (Τοπικό Συμβούλιο).Σάς ζητώ την ψήφο σας
για ένα βήμα στο μέλλον, όλοι μαζί με ένα Δήμο και μια πόλη με αυτοδιοίκηση σύγχρονη, και νοικοκυρεμένη.
Θανάσης Κουφάλης
Οικονομολόγος
Γραμματέας Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Ιτέας-Κίρρας-Τριταίας

Ο Ευθύμιος Σκαρίμπας υποψήφιος του Αυτοδιοικητικού κινήματος στην Φωκίδα

Γεννήθηκα το 1967 στην Άμφισσα. Κατοικώ μόνιμα στην Κίρρα και είμαι έγγαμος με ένα παιδί. Είμαι Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών από το 1992.
Από το 1993 εργάζομαι ως Ελεύθερος Επαγγελματίας απασχολούμενος αρχικά με Μελέτη Επίβλεψη και Κατασκευή Ιδιωτικών και Δημοσίων έργων. Σήμερα, δραστηριοποιούμε στην Φωκίδα , Ανατολική Στερεά και στην Αττική , η εταιρία μου Ε.Σκαρίμπας και Σια Ε.Ε απασχολείται με τον τομέα των κατασκευών και εγώ απασχολούμαι επιπλέον των Μελετών και με την Παροχή Υπηρεσιών Συμβούλου .
Επιπλέον των βασικών σπουδών μου, έχω παρακολουθήσει από Σεπτέμβριο του 1998 έως Νοέμβριο του 1999 (κατά την αρχή της εφαρμογής της Διοικητικής μεταρρύθμισης «Καποδίστριας») το«Πρόγραμμα Κατάρτισης και Απόκτησης ...