Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009

Μακεδονικός Φωκικός 2-1

Για τον γειτονικό Φωκικό τα πράγματα δεν ήρθαν καλά μιας και έχασε από τον Μακεδονικό εκτός έδρας 2-1
Διαβάζουμε απο την ιστοσελίδα του Μακεδονικού
Πολύτιμη νίκη σημείωσε ο Μακεδονικός, επικρατώντας με 2-1 του Φωκικού, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι «πράσινοι» έχοντας σε μεγάλα κέφια τον εορτάζοντα Γιάννη Κατσαρό, που πέτυχε και τα δύο γκολ, αλλά και το Νίκο Μπελίτσα, έφτασαν δίκαια στο «τρίποντο». Το σκορ άνοιξε στο 31’, όταν ... μετά από σέντρα του Μπελίτσα από αριστερά, ο Κατσαρός αφύλακτος στην καρδιά της άμυνας των φιλοξενούμενων, με ωραία κεφαλιά, νίκησε τον Τακίδη, 1-0. Στο 41’ ο Κωνσταντινίδης με μπαλιά-τρύπα, έβγαλε τετ α τετ τον Δημητριάδη με τον Τακίδη, ο οποίος όμως έδιωξε με έγκαιρη έξοδο. Στο 42’ δυνατό σουτ του Σαρηγιαννίδη, εξουδετέρωσε με διπλή προσπάθεια ο γκολκίπερ των «κόκκινων». Στο 44’ μακρινό σουτ του Σκαρίμπα, μπλόκαρε ο Ντράγκο. Στο 48’ ο Κωνσταντινίδης τροφοδότησε τον Μπελίτσα, αυτός επιχείρησε τη σέντρα από αριστερά και ο Κατσαρός με εκπληκτικό σουτ, πέτυχε το 2-0. Στο 55’ από κόρνερ του Λάνγκερ, η κεφαλιά του Τερζή πέρασε άουτ. Στο 60’ ο Κλοκίδης έπεσε στο έδαφος τραυματίας, οι φιλοξενούμενοι δεν τήρησαν το φερ πλέι, στην εξέλιξη της φάσης, ο Μπρης από θέση οφ σάιντ σέντραρε και ο Δημουλιάς από κοντά μείωσε σε 2-1. Η φάση αυτή προκάλεσε δικαιολογημένα έντονες διαμαρτυρίες στους «πράσινους», ενώ ο διαιτητής της αναμέτρησης Τσελεκίδης έδειχνε να χάνει τον έλεγχο. Στο 80’ ο Ταρασιάδης έπιασε την κεφαλιά ανενόχλητος από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 86’ σουτ του Κυζερίδη έξω από τη μεγάλη περιοχή, απέκρουσε σε κόρνερ ο Τακίδης. Στο 88’ σουτ του Κουλακιώτη, λίγο άουτ.

Διαιτητής: Τσελεκίδης (Κιλκίς).

Κίτρινες: Καλογιαννίδης, Κυζερίδης, Μπρης, Λάνγκερ.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Ντράγκο, Καλογιαννίδης, Κουλακιώτης, Σαμαράς, Κωνσταντινίδης, Παντελιάδης (85’ Κυζερίδης), Κατσαρός, Σαρηγιαννίδης (69’ Σακελλαρίδης), Μπελίτσας, Κλοκίδης, Δημητριάδης (66’ Ταρασιάδης).

ΦΩΚΙΚΟΣ: Τακίδης, Ζυγογιάννης (73’ Πάντεφ), Τριανταφύλλου, Σπυριδάκης, Κουτελιέρης, Τερζής, Σκαρίμπας (53’ Λάνγκερ), Δημουλιάς, Μπρης (85’ Ταμπάκης), Καραγκούνης, Νουκόφσκι.

Nίκη του Αστέρα Ιτέας επι του Απολλων Λάρισας

Στην Φωτογραφία η μπάλα στα δίχτυα από το γκολ του Νταλαπέρα που έκανε το 3-1

Σκόρ Αστέρας Ιτέας Απόλλων Λάρισας 4-1

Μια μεγάλη νίκη κατέκτησε σήμερα ο Αστέρας Ιτέας επί του Απόλλωνα Λάρισας. Το ματς δεν ξεκαθαρίστηκε γρήγορα και η τελική έκβαση του σκορ διαμορφώθηκε στο τελευταίο τέταρτο. Το ματς θα μπορούσε να γυρίσει ανάποδα όταν η ομάδα του Απόλλων Λάρισας κέρδισε πέναλτι όταν το σκορ ήταν 2-1 αλλά το εκτέλεσε χωρίς επιτυχία.

Το γκολ του Νίκου Νταλαπέρα που έκανε το 3-1 ξεκαθάρισε το ματς (είχε βάλει και το πρώτο γκολ ). Στην συνέχεια η Ιτέα πέτυχε και τέταρτο γκολ με τον Σαχινίδη ενώ είχε και ένα δοκάρι.

Δείτε τώρα το βίντεο με το τέταρτο γκολ της Ιτέας και το δοκάρι.

Μέσω Αστακού εξοπλίζουν το Ισραήλ


Από την Ιστοσελίδα της Συμπαράταξη Βοιωτών

Το Σάββατο στις 3μμ έγινε στο Αίγιο, Συνάντηση Φορέων και Συλλογικοτήτων που κινητοποιούνται για τον Κορινθιακό. Σκοπός της ήταν η κατάθεση και συζήτηση συγκεκριμένων προτάσεων, ανταλλαγή απόψεων και κυρίως χάραξη κοινής πορείας και δράσης.
Στη συνάντηση των κινήσεων του Κορινθιακού στο Αίγιο συζητήσαμε και το θέμα που ανέκυψε αιφνίδια και αφορά τον ανεφοδιασμό του Ισραήλ με οπλικά συστήματα και πολεμοφόδια μέσω Ελλάδας, από το λιμάνι του ...Αστακού.

Η κίνηση πολιτών του Αστακού είναι ενεργό μέλος τόσο της κίνησης για τον Κορινθιακό, όσο και των Πολιτών κατά του Λιθάνθρακα. Παρά το γεγονός ότι ο εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ δήλωσε άγνοια, όλος ο Κορινθιακός πρέπει να βρίσκεται σε επιφυλακή.

Δεν θα περάσουν από τη θάλασσα και τα λιμάνια μας τα όπλα της γενοκτονίας των ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ

Tango στο καλλιτεχνικό εργαστήρι στην Ιτέα

Τάνγκο με την Έλλη Καραδήμου.

Στο Σύλλογο Καλλιτεχνικό εργαστήρι Φωκίδη 2 απέναντι από το ταβερνάκι Μπακαλιαράκια (Σωκράτης).

Άνετα ρούχα και χοντρές κάλτσες

πληρ. Φαίη Ευθυμίου

Κυριακή 11-1-2009 ώρα 6 μ.μ.
και Δευτέρα 12-1-09 ώρα 5-7μ.μ.
και κάθε πρώτη Κυριακή και Δευτέρα του μήνα μέχρι τον Μάϊο.