Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Αρχίζουν την κουβέντα και για τον 14ο μισθό

Ήξεις αφήξεις απο την κα Λ. Κατσέλη για τον 14ο μισθό

"Εφόσον χρειαστεί θα ληφθούν επιπλέον μέτρα. Εγώ πιστεύω ότι δεν θα χρειαστούν". Αυτό δήλωσε η υπουργός Οικονομίας, Λούκα Κατσέλη, σε ερώτηση δημοσιογράφου, μετά τη συνάντηση που είχε για την πορεία υλοποίησης του ΕΣΠΑ, για το εάν θα "κοπεί ο 14ος μισθός".

Η υπουργός ανέφερε ότι "όπως έχει πει και ο πρωθυπουργός, θα ληφθούν επιπλέον μέτρα εφόσον χρειαστεί. Εγώ πιστεύω ότι δεν θα χρειαστεί. Η ... κυβέρνηση εμμένει στην πιστή εφαρμογή του Προγράμματος Σταθερότητας & Ανάπτυξης".

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το εάν θα επιβληθεί πλαφόν στα καύσιμα, η υπουργός επανέλαβε ότι εφόσον διαπιστωθεί από τους ελέγχους, που γίνονται στην αγορά, η ανάγκη για επιβολή πλαφόν, τότε αυτό θα συμβεί.

ΚΚΕ: Πατριωτικό καθήκον ο ξεσηκωμός

«Το πατριωτικό καθήκον του λαού είναι να ξεσηκωθεί. Να μην επιτρέψει να τον οδηγήσουν στην αγχόνη αυτοί που τον λήστεψαν», ήταν η απάντηση του ΚΚΕ στις σημερινές δηλώσεις του πρωθυπουργού. Κατονόμασε ως «ληστές» την πλουτοκρατία, το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία, καθώς και την Ευρωπαϊκή Ένωση.
" Όπως είχαν προαποφασίσει το γκρέμισμα του ασφαλιστικού, έτσι ήδη έχουν συμφωνήσει να προχωρήσει η κυβέρνηση με την στήριξη της ΕΕ, και σε νέα άγρια μέτρα στο εργασιακό, στην κατάργηση του δώρου και του επιδόματος αδείας, στην αύξηση του ΦΠΑ", πρόσθεσε το γραφείο Τύπου του κόμματος.

Περιφορά εικόνας Αγίου Χαραλάμπους

Έγινε και φέτος στην πόλη μας, η περιφορά της εικόνας του Αγίου Χαραλάμπους. Πλήθος πιστών που αψήφησαν το τσουχτερό κρύο προσήλθαν στον Ιερό Ναό και παρακολούθησαν με κατάνυξη τον Εσπερινό, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν την Άγια Εικόνα στην περιφορά της στους δρόμους της ενορίας. Η παντός καιρού Φιλαρμονική μας, ως προπομπός παιάνιζε τα καθιερωμένα για την περίσταση μουσικά κομμάτια ( Marcia Triomfale ).
Η συμμετοχή των μαθητών-εκτελεστών της Φιλαρμονικής μας που στην πλειοψηφία τους είναι μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου,... ήταν ικανοποιητική αν σκεφτεί κανείς ότι ήταν καθημερινή ημέρα και πολλοί απ΄αυτούς δεν πήγαν στα προγραμματισμένα φροντιστήρια για να παρευρεθούν στην περιφορά.
Κάτω μια αναμνηστική φωτογραφία μετά την περιφορά.
Αρχιμουσικός : Γιάννης Χατζής. Διακρίνονται και οι μουσικοί: Θύμιος Μαργαρίτης, Αργυροπούλου Σταυρούλα, Λεοντοπούλου Πέγκυ, Θύμιος Τσίντζηρας, Θάνος Συντζάκης, Λίπο Μανώλης, Χατζής Χρήστος, Δημολάς Νίκος. Επίσης απ΄τη δεξιά πλευρά οι : Συντζάκης Γιάννης, Παπακωνσταντίνου Νίκος, Μίχος Δημήτρης, Παλυβίδα Αγγελική, Καραθάνου Χαϊδούλα, Καρπασινός Γιάννης, Σταθόπουλος Στέφανος, Γιαννάκη Σοφία, Μπεκιάϊ Λένα και Χατζής Χαράλαμπος.
Οι υπόλοιποι δεν φαίνονται ( Βαρζακάνου Ασημίνα, Δρόλαπα Μαρία, Καλλίας Ηλίας )

Κάτω οι τρομπέτες έτοιμες για δράση. Από αριστερά Χρήστος Χατζής, Τσίντζηρας Θύμιος, Συντζάκης Θάνος, ενώ πίσω διακρίνεται και η Ασημίνα Βαρζακάνου.
xatzis.blogspot.com

Απόκριες για τους μικρούς μας φίλους στο Γαλαξίδι

Δελτίο Τύπου

Θέμα: «Ανοικτή πρόσκληση στους μικρούς μας φίλους»


Ελάτε την Κυριακή 14/02/2010 στις 11 το πρωϊ στην Πλατεία Μάμμα να παίξετε , να χορέψετε & να διασκεδάσετε μαζί μας με την ψυχή σας .

Τα φουσκωτά πάρκα , ο κλόουν σας περιμένουνε με αρκετές εκπλήξεις

Εσείς απλά πείτε το στους δικούς σας και εκείνοι θα... φροντίσουν να σας φέρουν κοντά μας να διασκεδάσετε.



Σας περιμένουμε.

Δήμος Γαλαξιδίου

Ευρωπαική έκθεση - χαστούκι για τα ελληνικά σφαγεία

Διαβάστε τι γίνεται στην υπόλοιπη Ελλάδα με τα σφαγεία. Εμείς δεν έχουμε τέτοια προβλήματα για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχουμε σφαγεία στον Νομό. Το σφαγείο της Άμφισσας είναι κλειστό εδώ και εβδομάδες λόγω ελλείψεων στις υποδομές και έτσι οι κτηνοτρόφοι μας, επιλέγουν τα ... καθαρά βουνά και τα λαγκάδια μας, για να σφάζουν τα ζώα τους.

Ως χαώδη περιγράφει έκθεση της Ευρωπαικής Επιτροπής, την κατάσταση στα μη εγκεκριμένα σφαγεία της χώρας μας, περιγράφοντας ... καταστάσεις όπως σκουριασμένα ή ακατάλληλα εργαλεία και δοχεία, μούχλα, αλλά ακόμα και αρουραίους δίπλα στα κρέατα!
Όπως επισημαίνεται στην έκθεση της Διεύθυνσης Υγείας και Προστασίας Καταναλωτών της που δημοσιεύτηκε στις 29 Ιανουαρίου 2010, στην Ελλάδα συνεχίζουν να λειτουργούν 48 μη εγκεκριμένα σφαγεία, ενώ τονίζεται ότι είναι απαραίτητο να ληφθούν μέτρα ώστε να φτάνουν στην αγορά ζωικά προϊόντα μόνο από εγκεκριμένες σφαγεία, όπως άλλωστε επιτάσσουν οι ευρωπαϊκοί κανονισμοί.
Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν το περαμένο καλοκαίρι και επιθεωρήθηκαν εννέα σφαγεία, εκ των οποίων τα έξι ήταν μη εγκεκριμένα. Όπως διαπίστωσαν οι επιθεωρητές στα τρία από τα έξι μη εγκεκριμένα σφαγεία εντοπίστηκαν σημαντικά προλβλήματα, όπως ανεπαρκή μέτρα προστασίας κατά των νοσογόνων ζώω, ακαθαρσίες ποντικών ενώ εντόπισαν ακόμη και ζωντανό αρουραίο να περπατάει δίπλα από τα κρέατα που προορίζονταν για την αγορά.
Προβλήματα εντόπισαν επίσης και στην κρεαταγορά του Ρέντη, που σύμφωνα με την έκθεση, εντοπίστηκαν εγκαταστάσεις που δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις γενικής και ειδικής υγιεινής.

Πηγή: Τα Νέα

Η παρέμβαση του Συλλόγου Υπαλλήλων Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Φωκίδας

Στην Απεργιακή συγκέντρωση της 10 Φλέβάρη στην Άμφισσα, συμμετείχε και ο Σύλλογος εργαζομένων Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Φωκίδας, οπου ο Γραμματέας του Συλλόγου Τσιάμης Απόστολος ανάγνωσε το παρακάτω ψήφισμα του Δ.Σ.

Όλοι στην Απεργία στις 10 Φλεβάρη

Όλοι οι εργαζόμενοι δώσαμε την μάχη το προηγούμενο διάστημα, ενάντια στην πολιτική που εξαφάνισε τα αποθεματικά των ταμείων μας, ενάντια στην πολίτική ...των παροχών στις τράπεζες και την επιβολή μηδενικών αυξήσεων στους εργαζόμενους.
Οι εκλογές αποτέλεσαν μια ηχηρή καταδίκη αυτής της πολιτικής, αλλά η ανακοίνωση των νέων νόμων για το Ασφαλιστικό και την Εισοδηματική πολιτική, έρχεται να μας επαναφέρει την ίδια πολιτική για να εφαρμοστούν ακόμα σκληρότερα μέτρα.
Αυτές είναι οι θελήσεις των Οικονομικά Ισχυρών που προσπαθούν σε όλη την Ευρώπη να ρίξουν τα βάρη της Οικονομικής κρίσης στις πλάτες όχι αυτών που την προξένησαν αλλά στις πλάτες των εργαζόμενων.
Σαν εργαζόμενοι δεν είναι δυνατόν να δεχθούμε να χρηματοδοτούμε μέσω της μείωσης της μισθοδοσίας μας τα κέρδη των τραπεζών, δεν είναι δυνατόν να παραγράψουμε τις αξιώσεις μας για τις εισφορές που έχουμε καταβάλει στα ασφαλιστικά μας ταμεία, ή να επιτρέψουμε στο κράτος να αθετήσει τις νομοθετημένες υποχρεώσεις του. για την οικονομική συμβολή του σε αυτά.
Δηλώνουμε ότι πέρα από κόμματα θα αγωνιστούμε να προασπίσουμε το επίπεδο ζωής μας και τα ασφαλιστικά μας δικαιώματα.
Η κυβέρνηση έχει χρέος να ακούσει τους εργαζόμενους και όχι αυτούς που με τα κερδοσκοπικά παιχνίδια τους προξένησαν την οικονομική κρίση.
Βαρεθήκαμε το ίδιο πάντα παιχνίδι εμείς να δίνουμε τα χρήματα και η κάθε κυβέρνηση να μας παρουσιάζει αντί για τα αποτελέσματα των οικονομιών μας, λεηλατημένα ταμεία και ελλείμματα.
Αν φάγατε τα χρήματα των εργαζομένων μην τα αναζητάτε πάλι από αυτούς, ζητήστε τα από εκεί που τα δώσατε.

Σύλλογος Υπαλλήλων Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Φωκίδας
Από synaf.gr

Arbeit macht frei (Γερμανιστί: ψόφα κουφάλα)

Ένας γνωστός φίλος της σελίδας μας έστειλε το παρακάτω άρθρο.

Έλληνες, γρηγορείτε!
Είμαστε υπόδουλο έθνος και πάλι!!!
(Φτου σου, πάλι ο Άδωνις βγήκε από μέσα μου)

Το δήλωσε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός μας (ή μήπως Quisling τώρα πια;) από τις Βρυξέλλες:

"Έτσι όπως χειριστήκαμε τα οικονομικά μας αφαιρείται και ένα κομμάτι της κυριαρχίας μας. Είναι εγκληματικό και πρέπει να το πάρουμε πίσω"
(http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=131377)

Η συνθήκη παράδοσης των "όπλων" υπογράφτηκε σήμερα στις Βρυξέλλες και στις σχετικές ...ανακοινώσεις προέβησαν οι γνωστές μαριονέτες, ο Πρόεδρος της Κομισιόν, Ζοζέ Μπαρόζο και ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Χέρμαν Βαν Ρομπάι.
(http://www.enet.gr/?i=news.el.oikonomia&id=130872)

Ακολούθησε ο καφές της παρηγοριάς, όπου ο Μέγας Ναπολέων, (Σαρκοζί ήθελα να πω), μας προσέφερε για να περνά η ώρα μερικές φρεγατούλες μπανιέρας (http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=130914)

Τη θερμή τους υποδοχή και υποστήριξη στις νέες εξελίξεις εξέφρασαν τόσο το αδελφό ΔΝΤ (http://www.enet.gr/?i=news.el.oikonomia&id=131365), όσο και ο πρώτος μουσουλμάνος (τάδε έφη Χρυσοχοίδης) Πρόεδρος των αδελφών ημών Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (http://www.enet.gr/?i=news.el.oikonomia&id=131309).

Ο δε νέος υπουργός μας επί των οικονομικών κύριος Τρισέ, μέχρι που διέκοψε τις διακοπές του στην ηλιόλουστη Αυστραλία για να μας υποδεχτεί στις αγκάλες του: Τρισέ: Διακόπτει επίσκεψη στην Αυστραλία για την έκτακτη σύνοδο της Ε.Ε.
Τόοοοοση χαρά πια;

Από εθνική υπερηφάνεια φουσκώνουν τα στήθια μας τέλος, επειδή ε-ε-έρχεται......
ως νέος Gauleiter το άξιον τέκνον της πατρίδος, Λουκάς Παπαδήμος (http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=130925) έτοιμος να μας πάρει τα όποια επιπλέον μέτρα και να επιβλέψει τις χαρές που θα κάνουμε.

Κατά τα άλλα, κάτι δημόσιοι υπάλληλοι της ΑΔΕΔΥ και παμίτες (παλιοκομμουνιστές) εργαζόμενοι απεργούσαν χθές 10/02/2010 για κάτι ευρώπουλα που τους πετσοκόβουν οι Γ.Α.Π. που μας κυβερνούν.
Και τι είναι βρε αγνώμονες τεμπελχανάδες μερικά ευρώ, μπρος στη σωτηρία της Ελλάδος μας, ε; Δεν κοιτάτε τη νεολαία μας που δίνει τον αγώνα μπρος στα πολιτικά και ρουσφετολογικά γραφεία για μία σύμβαση stage, μία μερική απασχόληση, κάτι τις των 400€ τέλος πάντων.
Δε σας φτάνει η μονιμότητα, θέτε και αξιοπρεπείς μισθούς τρομάρα σας;
Τους άμοιρους τραπεζίτες, βιομήχανους, μεγαλεμπόρους, διαχειριστές κεφαλαίων, τοκογλύφους κλπ δεν τους σκέφτεστε που λιμοκτονούνε;

Ευτυχώς που αυτοί οι Άγιοι άνθρωποι έχουν τις λύσεις έτοιμες για σας (και την πάρτη τους, εννοείται):

Πρόγραμμα Σταθερότητας & Ανάπτυξης (so far), light version
Πρόγραμμα Σταθερότητας & Ανάπτυξης (so far), το όλον ΠΑΣΟΚ

Για πιο εξειδικευμένες θεραπείες για το πρόβλημά σας, δείτε εδώ:

Συνέντευξη Τύπου του Υπουργού Οικονομικών για την Εισοδηματική Πολιτική και το Φορολογικό
ΒΑΣΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ
Ενημερωτικό σημείωμα για την Εισοδηματική Πολιτική
Παραδείγματα Εισοδηματική Πολιτικής Αποδείξεις καταναλωτικών δαπανών


Ευτυχώς που όλα τα ερίφια δε σκέφτονται το ίδιο:
"Σιγά μην απεργήσω εγώ για τους εφοριακούς και του Υπουργείου Οικονομικών που παίρνουν 3.000€ και 'γω 1.500€. Αυτοί νοιάζονται για μένα;"
...λένε και έχουν ένα δίκιο...πως να το κάνεις,

Αλλά όταν "γλυκίες μου" θα πάρετε όλοι μαζί τον πούλο του 14ου μισθού κι όχι μόνο, οσονούπω,

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ
ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


PS: Ας με συγχωρέσουν οι Γερμανοί που τους έβαλα σε πρώτο πλάνο, χωρίς να είναι ακριβώς έτσι, αλλά τα moto τους κολλάνε γάντι, πως να το κάνουμε.

Ετήσιο Πρόγραμμα Χιονοδρόμων Ορειβατών Ιτέας-Κίρρας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΩΝ ΟΡΕΙΒΑΤΩΝ ΙΤΕΑΣ-ΚΙΡΡΑΣ
ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ - ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ

ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ 2010.

1) ΑΠΟ 17/1/010 ΕΩΣ 18/4/010 ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟ . ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ .......
2) 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΠΟ Ε4 ΕΩΣ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΚΙΡΦΗΣ
3) 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΔΕΛΦΟΙ –ΚΡΟΚΙ (ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ-ΚΡΟΚΙ).
4) 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ Ι.Μ.ΠΡΟΦ. ΗΛΙΑ ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΡΥΜΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ .
5) 23,24/1/010 ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ
6) 26/1/010 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΡΧΑΙΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙΟΥ ΚΙΡΡΑΣ –ΔΕΛΦΩΝ
ΑΠΟ ΚΙΡΡΑ ΜΕΧΡΙ ΧΡΙΣΣΟ .
7)30 /1/010 ΥΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ
8) 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΦΡΕΣΚΑΡΙΣΜΑ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΑΠΟ ΚΑΛΥΒΑ ΧΡΙΣΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΝΑΛΙ ΜΟΡΝΟΥ
9) 6 ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΠΟ Ε4 ΚΙΡΦΗ-ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ-ΔΕΣΦΙΝΑ.
10) 13 ΜΑΡΤΙΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΑΠΟ ΓΑΛΑΞΙΔΙ-ΤΡΙΤΑΙΑ-ΙΤΕΑ .
11) 21 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΟΛΟΒΑΤΑ –ΒΑΡΙΑΝΗ .
12) 10 ή 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ RAFTING ΣΤΟΝ ΕΥΗΝΟ .
13) 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΓΕΦΥΡΑ ΠΛΕΙΣΤΟΥ -ΚΟΡΥΦΗ ΚΟΧΡΑΝ –ΔΕΣΦΙΝΑ .
14) 9 ΜΑΙΟΥ Ι.Μ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ-ΑΚΡΙΝΟ ΝΕΡΟ-ΖΕΜΕΝΟ .
15) 1,2,3,4 ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΘΩΣ .
16) 19,20,21 ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΡΤΟΤΙΝΑ-ΚΑΤΑΦ. ΒΑΡΔΟΥΣΙΩΝ-ΑΘ.ΔΙΑΚΟΣ .
17) 10) ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΑΛΙΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗ ΧΟΥΡΧΟΥΡΟΡΕΜΑ.
18) 17,18 ΙΟΥΛΙΟΥ 70η Π.Ο.Σ ΟΛΥΜΠΟΣ .
19) 25 ΙΟΥΛΙΟΥ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΚΑΛΟΣΚΟΠΗ ΣΤΡΟΜΗ .
20) 7/8/010 ΑΡΒΑΝΙΤΟΡΑΧΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ-ΣΥΚΙΑ ΑΠΟ ΛΑΖΟΡΕΜΑ.
21) 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ.. ΦΤΕΡΟΛΑΚΚΑ –ΛΙΑΚΟΥΡΑ .
22) 5/9/010 ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΑΠΟ ΒΑΡΚΟ-ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΑΤΟΣ-ΑΓΟΡΙΑΝΗ .
23) 17,18,19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ-ΜΑΣΤΟΡΟΧΩΡΙΑ .
24) 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Ε4 – ΓΕΦΥΡΑ ΝΤΑΟΥ – ΑΘ. ΔΙΑΚΟΣ .
25) 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ-ΑΡΓΟΣΤΗΛΙΑ .
26) 23/10/010 ΚΑΛΛΙΔΡΟΜΟ .ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΕΦΙΑΛΤΗ .
27) 7/11/010 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΚΙΡΡΑΣ-ΔΕΛΦΩΝ .
28) 28/11/010 ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΚΙ –ΑΡΒΑΝΙΤΣΑ .
29) 11/12/010 ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ .

ΑΠΟ ΤΟ Δ. Σ

ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ,ΤΙΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣΚΑΙ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ .

Σακίδιο 40 έως 60 λίτρων ,Αδιάβροχες αρβύλες,Κάλτσες μάλλινες,Γκέτες,Αδιάβροχη μπέρτα ,Γάντια αδιάβροχα ,Σκούφος ,Γυαλιά ηλίου ,Παγούρι ,Φαρμακείο ,Φακός Σπίρτα αδιάβροχα , Ξηροί καρποί σοκολάτα ,Σφυρίχτρα .