Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Oμογενείς και μετανάστες με δικαίωμα ψήφου στο νομό Φωκίδας

12.762 ομογενείς και μετανάστες θα έχουν δικαίωμα ψήφου στις επόμενες δημοτικές εκλογές, από αυτούς 85 άτομα προστέθηκαν στους καταλόγους της Φωκίδας με τον Δήμο Τολοφώνα με μεγάλη διαφορά στην πρώτη θέση, παρά το μικρό μέγεθος του πληθυσμού του, ενώ στον Δήμο Ιτέας δεν προστέθηκε ούτε ένας στους εκλογικούς καταλόγους.

Την περασμένη Τρίτη, 31 Αυγούστου έληξε η προθεσμία που προέβλεπε ο Ν. 3838/2010 για την εγγραφή αλλοδαπών εκλογέων στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους των Δήμων της χώρας μας. ..

ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛ. ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ Ολοκληρώθηκε η αγόρευση της πολιτικής αγωγής

Με την αγόρευση του έτερου συνήγορου της πολιτικής αγωγής ολοκληρώθηκαν χτες οι αγορεύσεις των συνηγόρων της οικογένειας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Ο Ν. Κωσταντόπουλος ζήτησε την καταδίκη κατά το κατηγορητήριο των δύο ειδικών φρουρών. Οπως είπε «γιατί απέναντί του πήγαν γυρεύοντας και στάθηκαν αποφασισμένοι να πυροβολήσουν οι κατηγορούμενοι, για να δείξουν την ωμή υπεροχή της ένοπλης εξουσίας». Αναφέρθηκε επίσης, στην ύβρη στη δικαστική διαδικασία, σημειώνοντας «η ύβρις για την πολιτική αγωγή, για την οικογένεια, που τόλμησαν να πουν ότι παρίσταται στο ...

Διδάξαν τι θα πει ανθρωπιά οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ. Ο sportdog στην Άμφισσα

Διδάξαν τι θα πει ανθρωπιά οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ. Ο sportdog στην Άμφισσα

Ένα παιχνίδι διαφορετικό από τα άλλα πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο της Άμφισσας το απόγευμα της Δευτέρας.
Και αυτό γιατί στον αγωνιστικό χώρου του σταδίου παρουσιάστηκαν οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ και του Φωκικού προκειμένου να δώσουν φιλικό αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό. Τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από τα εισιτήρια της αναμέτρησης δόθηκαν για τις ανάγκες του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Άμφισσας. Συνεπώς οι δυο ομάδες παρέδωσαν μαθήματα ανθρωπιάς και ...

ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ

Λιβαδειά 3/9/2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τετάρτη 1/9/2010, η Κοινωνική Επιθεώρηση Εργασίας Λιβαδειάς πραγματοποίησε έλεγχο, με την παρουσία του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς, στο εργοτάξιο της υπό κατασκευής καινούργιας μονάδας παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος ( δεύτερης).

Κατά την διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι μετά από τρεις (3) μήνες από τον προηγούμενο έλεγχο με το ΙΚΑ ...

Ομάδα Εικαστικής Θεραπείας (art therapy) για ενήλικες στην Ιτέα


Λέσχη Ψυχαγωγίας Ιτέας "Αύρα"
Σκαρίμπα 9 (πρώην Αγροτικό Ιατρείο)
κιν. 6978.387543
...

Εργασίες για να επιστρέψει το νερό στα Καστέλλια

Φέτος δυστυχώς δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να πάω στο χωριό να ξεκουραστώ το καλοκαίρι. Επειδή όμως δεν θα μπορούσα να μη ρουφήξω έστω και για λίγο από τον Καστελλιώτικο αέρα, πέρασα έστω και για λίγες ώρες χθες από εκεί.

Η φύση ήταν όπως πάντα μαγευτική. Τα αρώματα, τα τοπία και οι αναμνήσεις γέμισαν τις μπαταρίες μου ενστικτωδώς!

Καθώς όμως κάθισα να ξαποστάσω και να ...