Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Κυριακή 1 Απριλίου, εκδήλωση μνήμης στην Αγία Ευθυμία

Την Κυριακή 1 Απριλίου 2012 και από ώρα 9.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί στην Αγία Ευθυμία εκδήλωση μνήμης, για την συμπλήρωση 69 χρόνων από την πυρπόληση του χωριού από τα ιταλικά στρατεύματα κατοχής. Η εκδήλωση πραγματοποιείται από την Τοπική Κοινότητα Αγίας Ευθυμίας και τον Δήμο Δελφών. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:
Ώρα 9:20 π.μ.: Άφιξη Επισήμων στον Ιερό Ναό Γέννησης της ...

"ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΖΩΗΣ"

Τετάρτη, 4 Απριλίου 2012

7:00 μέχρι τις 9:00
Ημερίδα για τα προβλήματα της σχολικής ζωής που αντιμετωπίζουν τα παιδιά αλλά και οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί! Με προβολή βίντεων σχετικών με τα θέματα που θα συζητηθούν.

  • ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
    ΙΤΕΑΣ


       Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Ιτέας
  • Ημερίδα με θέμα «Μέσα από τα μάτια των γυναικών»

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Στα πλαίσια του προγράμματος Ευαισθητοποίησης και Ενημέρωσης σε Θέματα Ψυχικής Υγείας της Ε.Κ.Ψ.& Ψ.Υ. Ν. Φωκίδας, η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Ν. Φωκίδας σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γυναικών Γαλαξειδίου, Δελφών, Επταλόφου, Πανόρμου, Σερνικακίου και Φωκίδας διοργανώνουν ημερίδα με θέμα «Μέσα από τα μάτια των γυναικών». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012, ώρα 18:15. Στόχος της ημερίδας είναι να ...

    Ανάθεση μελέτης «Αξιολόγηση, αναθεώρηση και εξειδίκευση Περιφερειακού πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας»

    ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΩΚΙΔΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    Ανάθεση μελέτης «Αξιολόγηση, αναθεώρηση και εξειδίκευση Περιφερειακού πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας»
    Ξεκινά η αναθεώρηση του Περιφερειακού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
    Σκοπός του χωροταξικού σχεδιασμού είναι η ...

    Πρόσκληση για ομιλία με θέμα : "Εξαρτήσεις και φτώχεια".

    ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

    Το Κέντρο Πρόληψης Χρήσης Εξαρτησιογόνων Ουσιών Νομού Φωκίδας,( Σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ)
     και η Ιερά Μητρόπολη Φωκίδας
    συνδιοργανώνουν ομιλία με τίτλο:

    «ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ»

    στα πλαίσια των ενημερωτικών ...

    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ 4.4.2012 ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ

    Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή
    Μέτωπο της αντικαπιταλιστικής, επαναστατικής, κομμουνιστικής Αριστεράς και της ριζοσπαστικής Οικολογίας

    ΛΙΒΑΔΕΙΑ, 28/3//2012

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Το μαύρο κυβερνητικό μέτωπο, εντός ενός διαρκούς κοινοβουλευτικού πραξικοπήματος, προωθεί μια νέα εποχή βαρβαρότητας με θύμα την εργαζόμενη κοινωνική πλειοψηφία. Παρά την εντεινόμενη λαϊκή αντίθεση προσπαθούν στα γρήγορα να περάσουν μέτρα διάλυσης του λαού, καταβαράθρωσης του βιοτικού επιπέδου, των μισθών και των συντάξεων, τεράστιων περικοπών στις κοινωνικές παροχές και ξεπουλήματος του δημόσιου πλούτου. Πρόθυμοι συμπρωταγωνιστές σ’ αυτό το φαιρδό θεατρικό σκηνικό, εκπρόσωποι των ΜΜΕ και του μεγάλου κεφαλαίου. Όμως όλο και περισσότερος κόσμος καταλαβαίνει πια ότι η ...