Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Άρχισε το μεγάλο πλιάτσικο με πρώτο θύμα την Αγροτική Τράπεζα


Mια πτωχευμένη τραπεζοκρατία, που διαμοιράζει τα ιμάτια της ελληνικής οικονομίας και του δημόσιου πλούτου.



Προμελετημένο έγκλημα κατά του ελληνικού δημοσίου αποτελεί η fast track μεταβίβαση του υγιούς τμήματος της Αγροτικής Τράπεζας στην Πειραιώς από την Τράπεζα της Ελλάδος.
Οι χρεοκοπημένοι τραπεζίτες των ιδιωτικών τραπεζών της χώρας μας αφού ανακεφαλαίωσαν τις τράπεζες τους με χρήματα και εγγυήσεις του ελληνικού δημοσίου άρχισαν τώρα να παίρνουν σαν επιπλέον δώρο την υπόλοιπη δημόσια τραπεζική περιουσία.
Ο Σάλλας της Πειραιώς που πρόσφατα δημοσίευμα του Reuters ανάφερε παράνομες μεθοδεύσεις αύξησης μετοχικού κεφαλαίου σε συνεργασία με την τράπεζα Μαρφίν επιβραβεύεται για τις κινήσεις για τις καλές του σχέσεις με την κυβέρνηση και αναλαμβάνει την Αγροτική τράπεζα στην οποία Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟK χρωστούν δανεικά και αγύριστα 200 εκατομμύρια ευρώ,
Στην περίπτωση της Proton Bank το ελληνικό δημόσιο αποφάσισε να την ενισχύσει με 1,7 δισεκατομμύρια. Έτσι για να καταλαβαίνουμε τι χρήματα πρέπει να πληρώσουμε στους κρατικοδίαιτους αρχικαπιτα-ληστές μας

Για να γίνουν κάποιοι έξυπνοι εκατομμυριούχοι χρειάζονται χιλιάδες και εκατομμύρια βλάκες να γίνουν δούλοι και να ξεπουληθούν.

Ασπασία Μανδρέκα σαν βουλευτής από τον νομό μας εσύ κάνεις τον διαιτητή εσύ αποφασίζεις για το ...ποιος είναι ο βλάκας και ποιοι οι έξυπνοι.
Εσύ διαλέγεις ποιοι θα πνιγούν στο χρήμα και ποιοι θα είναι αυτοί που θα πρέπει να τους πληρώσουν για την υπόλοιπη ζωή τους.

Περιμένουμε μια ανακοίνωσή σου για την εκποίηση της Αγροτικής Τράπεζας