Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Η Πλατεία με τα καπάκια και ο δρόμος με τις σημαίες


ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΠΑΚΙΑ (Για δυο Πράσινα Μάτια και μια Κόκκινη Σημαία)

Ορίστε μεγάλε, τι θες….. Δίστασε κείνος, αισθανόταν κιόλας παράταιρος, μια γενιά και κάτι τον χώριζαν απ’ την παρέα, φορούσαν όμοια ταμπελάκια και ανήκαν στην ίδια ομάδα -μάλλον εκείνη των καλλιτεχνών.
Φτου ο μαλάκας, ψυθίρισε, πάλι ξέχασα τα ξεστραβάδια… έτσι τα ‘λεγε, Γυαλιά ονομάζονται και μου παριστάνεις το γλωσσοπλάστη, του φώναζε η δικιά του- είδε και το ξυπόλυτο κορίτσι γεμάτο μουτζούρες να τραγουδάει έξω φωνή και να παλεύει στα γόνατα με μπογιές  βάφοντας  ένα πανό μέσα στον ήλιο, ήτανε δεν ήτανε σαράντα και κάτι κιλά , ένας κοπάναγε το κομπιούτερ με μανία που δεν κρυβότανε γράφοντας, να τα ξεφουρνίσει να ξεσπάσει μ’ όλα όσα ταλανιζότανε χρόνια τώρα, ο άλλος ...

4.000 προσλήψεις στα Σώματα Ασφαλείας



Κάθε Χούντα θέλει και τους πραιτοριανούς της.
Οι ανάγκες της κοινωνίας μπορούν να περιμένουν.
Όπως πάντα είναι πιο σημαντικές οι ανάγκες της διατήρησης της Εξουσίας των λίγων. 
Έφτασαν τις 60.000 οι αστυνομικοί πλέον για ...να μας φυλάνε.

Εκεί που φαινόταν ότι θα γινόταν προσλήψεις με το σταγονόμετρο στα σώματα ασφαλείας, ξέσπασε ξαφνική θεομηνία με περισσότερες από 4.000 θέσεις!
Νωρίτερα έγινε γνωστή από το αρχηγείο της αστυνομίας η πρόσληψη, μέσω των ...

Λουκέτο στον ΟΤΕ Ιτέας

Η Δημοτική κίνηση «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» καταγγέλλει:

ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ

Καλούμε το ΔΣ του Δήμου Δελφών να συζητήσει το θέμα της συρρίκνωσης του ΟΤΕ στο Δήμο και να αποφασίσει τις ανάλογες ενέργειες.
Δεν πρόφτασε να ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο και βιώνουμε τα πρώτα αποτελέσματα. Μπαίνει λουκέτο στο εμπορικό κατάστημα του ΟΤΕ στην Ιτέα(!!!) ...