Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΕΛΦΩΝ ΤΗΣ 03.02.2011

Από το 3ο της 3ης Φεβρουαρίου 2011 πρακτικό συνεδριάσεως του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Δελφών.
Αποφάσεις Δημοτικής Κοινότητας Δελφών

Θέμα 1ο Αίτηση Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Δελφών με θέμα την χορήγηση αίθουσας -
Α π ο φ α σ ί ζ ε ι Ο μ ό φ ω ν α
Εγκρίνει την εισήγηση του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Δελφών και διατυπώνει γνώμη προς το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Δελφών, για την δωρεάν παραχώρηση χρήσης αίθουσας κάτωθεν του Μνημείου Ηρώων Δελφών για την στέγαση του...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τον λυπηθήκατε; Κακώς! Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του CNN

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τον λυπηθήκατε; Κακώς! Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του CNN
Όλοι είδαμε τον μοτοσικλετιστή αστυνομικό να καίγεται από τη μολότοφ στη διαδήλωση της Τετάρτης. Επίσης, όλοι είδαμεέναν άλλο μοτοσικλετιστή να πατά διαδηλωτή. Τα ΜΜΕ αλλά και το ελληνικό διαδίκτυο άφησαν να εννοείται ότι αυτά τα δύο ήταν διαφορετικά γεγονότα, οι δύο όψεις ενός νομίσματος. Όλα αυτά είναι ΒΛΑΚΕΙΕΣ και ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!
Η αλήθεια αποκαλύπτεται στο βίντεο του CNN, που επισυνάπτουμε. Ποια αλήθεια; Ότι και οι δύο μοτοσικλετιστές αστυνομικοί ήταν στην ίδια ομάδα. Όπως θα δείτε στο βίντεο μπήκαν με μεγάλη ταχύτητα στην πλατεία Συντάγματος κατευθυνόμενοι καταπάνω στους διαδηλωτές για να τους χτυπήσουν με τις μοτοσικλέτες τους! Αυτός που προπορευόταν τα κατάφερε και πάτησε έναν διαδηλωτή, ο δεύτερος που ακολουθούσε ακριβώς από πίσω του και είχε τις ίδιες δολοφονικές προθέσεις, όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο, γλίστρησε η μηχανή του και έπεσε. Έξαλλοι οι διαδηλωτές, που είχαν...

ΔΙΟΔΙΑ: ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ ΣΕ ΦΕΚ


Πως περνάμε τα διόδια μετά την δημοσίευση της τροπολογίας σε ΦΕΚ
Ακολουθούν νέες οδηγίες για το πως περνάμε τα διόδια αφού γίνει νόμος η ντροπολογία του Ρέππα. Ακόμη δεν έχει τυπωθεί η τροπολογία σε ΦΕΚ συνεπώς δεν είναι νόμος. Συνεχίζουμε να σπρώχνουμε τις μπάρες μέχρι να τυπωθεί. Όταν τυπωθεί σε ΦΕΚ θα είναι νόμος και ακολουθούμε τις παρακάτω οδηγίες.

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ - ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΜΕ;
Δηλώνουμε στον υπάλληλο ότι «δεν μπορούμε να πληρώσουμε» δίνοντας τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός μας. Ζητάμε να εκδοθεί απόδειξη με πίστωση και να ανοίξουν την μπάρα.
Αν καθυστερούν προειδοποιούμε ότι:
α) αν δεν ανοίξουν αμέσως την μπάρα καταστρατηγούν το συνταγματικό μας δικαίωμα για ελεύθερη μετακίνηση και διαπράττουν το ποινικό αδίκημα της παράνομης κατακράτησης.
β) αν δεν εκδώσουν την απόδειξη διαπράττουν το φορολογικό αδίκημα της άρνησης εκδόσεως επί πιστώσει φορολογικού στοιχείου....

Έκτισε σπίτι πάνω σε αρχαία πόλη στο Μαλανδρίνο


Ακόμη μία αδιαφορία του Υπουργείου Πολιτισμού αλλά και των υπευθύνων για τους αρχαιολογικούς χώρους αποκαλύπτει η zougla.gr. Την ώρα που η χώρα μας προσπαθεί να φτιάξει την εικόνα της στο εξωτερικό και ο υπουργός Πολιτισμού δεσμεύεται από το Ηράκλειο Κρήτης για νέα αναβαθμισμένα μουσεία, υπάρχει και η άλλη πλευρά, αυτή της ντροπής και της απάθειας.

Από τη μία, κονδύλια εκατομμυρίων ευρώ που διατίθενται για την ...

Σήμερα το αποκριάτικο πάρτι του 3ου Νηπιαγωγείου Ιτέας


Πτήση για τετράδα ο Γ.Σ. Ιτέας

Με ανεβασμένη την ψυχολογία μετά το μεγάλο διπλό την περασμένη αγωνιστική κόντρα στην Μαλεσίνα ο Γ.Σ. Ιτέας υπέταξε με 16 πόντους διαφορά την ομάδα της Κύμης στο κλειστό γήπεδο της Ιτέας και έκανε το 3 στα 3 τις τελευταίες αγωνιστικές, βλέποντας τετράδα.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με πεντάδα τους Παπαδρόσο, Σταύρου, Ι. Μωραΐτη, Χατζηκωνσταντίνου, Ντινόπουλο, σε ένα πρώτο δεκάλεπτο που ήταν ισορροπημένο και με κύριους εκφραστές στην επίθεση τους Ι. Μωραΐτη και Ντινόπουλο. Ο Γ.Σ. Ιτέας με σαφή προσανατολισμό να χτυπήσει με τα δυνατά του ,,,