Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Τα νέα του Διαγωνισμού Διηγήματος στα Καστέλλια

Ο Προοδευτικός Σύλλογος "Τα Καστέλλια" προκήρυξε στην αρχή της χρονιάς τον Α διαγωνισμό διηγήματος "Στέλιος Ξεφλούδας".
Ο διαγωνισμός, απευθυνόταν σε όσους γράφουν στην ελληνική γλώσσα, ανεξαρτήτως τόπου διαμονής και εθνικότητας χωρίς όριο ηλικίας. Οι υποψήφιοι είχαν τη δυνατότητα συμμετοχής με ένα μόνο διήγημα το οποίο έπρεπε να μην έχει δημοσιευθεί. Ως θέμα του Α Διαγωνισμού επιλέχθηκε «Η επιστροφή στο χωριό»
Όπως αναφέρεται και στην προκήρυξη τα διηγήματα που θα ξεχωρίσουν, θα δημοσιευτούν σε ειδική Ανθολογία.
Η προθεσμία υποβολής έληξε στις 31 Μαρτίου του 2010, με συμμετοχή που ξεπέρασε και τις πλέον αισιόδοξες προβλέψεις: Στο διαγωνισμό μετέχουν 94 διηγήματα!

Όπως είχε αποφασιστεί, στους πρώτους 16 διακριθέντες θα απονεμηθεί ειδικό αναμνηστικό ......τιμητικής διάκρισης και 1 CD με το αρχείο της εφημερίδας «Καστελλιώτικα Νέα».
Επίσης:
Στον 1ο διακριθέντα θα απονεμηθεί και laptop
Στον 2ο διακριθέντα θα απονεμηθεί σειρά βιβλίων
Στον 3ο διακριθέντα θα απονεμηθεί σειρά βιβλίων
Στους επόμενους 3 διακριθέντες ειδικός έπαινος.

Και όσον αφορά στους 10 πρώτους διακριθέντες, τα διηγήματά τους θα συμπεριληφθούν στην Ανθολογία η οποία θα εκδοθεί. Των υπολοίπων 6 θα δημοσιευθούν στην εφημερίδα «Καστελλιώτικα Νέα».

Αποφασίστηκε τελικά η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και η βράβευση να γίνουν σε ειδική πανηγυρική εκδήλωση, τον Οκτώβριο του 2010 στην Αθήνα. Αυτό γίνεται λόγω της μεγάλης συμμετοχής από όλη την Ελλάδα, ώστε να δοθεί πιο εύκολα η δυνατότητα σε όσους θα θελήσουν να βρεθούν κοντά μας. Σύντομα θα δημοσιεύσουμε και τα ψευδώνυμα των συμμετεχόντων, ώστε να διαπιστώσουν ότι πράγματι λάβαμε το διήγημά τους.
Από afigiseis.blogspot.com

Ανοιχτή επιστολή του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γεωργίου Ανδρέου

Προς

Τους κ.κ. Δημάρχους και τα Δημοτικά Συμβούλια των Δήμων Δελφών, Ιτέας, Γαλαξιδίου, Δεσφίνας


Ανοιχτή Επιστολή

Αξιότιμοι κύριοι

Σήμερα 23/4/2009, που γιορτάζουμε και τιμούμε, με τον ξεχωριστό τρόπο που μάθαμε και συνεχίζουμε, τον Αηγιώργη στην πόλη μας, ελπίζουμε πως θα ανταποκριθείτε στην πρόσκλησή μας να συνοδεύσετε μαζί μας την λιτάνευση της ιερής εικόνας του. Θα σας καλοσωρίσουμε όπως πάντα και θα πιούμε ένα κρασί στην υγεία όλων και στο μέλλον, γιατί ίσως είναι η τελευταία φορά.


Είτε όμως έλθετε είτε όχι, είναι ευκαιρία να αναλογισθείτε ποια θα ήταν η θέση σας στις εκδηλώσεις της πόλης μας την ίδια ημέρα το 2011, στα πλαίσια του «Καλλικράτη», αν είχατε ...ανταποκριθεί στην πρόσκλησή μας, να ζητήσουμε από κοινού και ομόφωνα από την Κυβέρνηση την συνένωση των πόλεών μας σε έναν μεγάλο, βιώσιμο, δυναμικό Δήμο Δελφών στα πλαίσια της Φωκίδας. Δήμο με προοπτικές ανάπτυξης και το βλέμμα στο μέλλον. Την, ανιδιοτελή και δύσκολη για μας πρόσκληση και απόφαση αυτή , αφού δεν διεκδικούσαμε ούτε έδρα ούτε άλλα προνόμια και μάλιστα χάναμε την «βολή» και τις σχέσεις μας τόσα χρόνια στην Βοιωτία, αλλά και την ατράνταχτη επιχειρηματολογία μας για τους λόγους (ιστορικούς, γεωμορφολογικούς, οικονομικούς και αναπτυξιακούς κλπ.), την βιωσιμότητα και τις αναπτυξιακές προοπτικές του ενιαίου Δήμου των πόλεών μας. Κυρίως όμως την απλή σκέψη ότι μόνο η συναίνεση και η κοινή μας στάση και πρόταση θα είχε έστω μια ελπίδα να γίνει δεκτή από την Κυβέρνηση (σκεφθείτε την προβολή της συναινετικής συνένωσης στα πλαίσια των αντιδράσεων από τις βίαιες συνενώσεις που θα επακολουθήσουν). Την πρότασή μας αυτή αγνοήσατε επιδεικτικά, στον βωμό της αγωνίας και της επιδιώξεώς σας να διεκδικείτε, ο καθένας -ανεδαφικά- έδρα Δήμου και να μην αποτελέσετε «δημοτικά διαμερίσματα» του Δήμου Άμφισσας. Χάσατε και χάσαμε όλοι την ευκαιρία να δεσμεύσουμε με την κοινή μας πρόταση τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης κ. Πάγκαλο, στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Ιτέα, όπου βρήκατε την ευκαιρία να προβάλετε ο καθένας τις διεκδικήσεις του, αγνοώντας και μη κάνοντας αναφορά στην πρότασή μας (πάλι καλά που δεχθήκατε να μιλήσει γιαυτήν ο Δήμαρχος Αράχωβας, που όπως έμαθα χειροκροτήθηκε από τον κόσμο – ανώφελα όμως γιατί η τοποθέτησή του έπεσε στο πηγάδι ως αίτημα μόνο της Αράχωβας)

Φαίνεται όμως κύριοι ότι χάθηκε η ευκαιρία αυτή για όλους μας και του χρόνου πρόσκληση για τον Αηγιώργη της Αράχωβας θα λάβει ο Δήμαρχος Άμφισσας, όπου οδεύετε ολοταχώς, από τον Δήμαρχο Λειβαδιάς, όπου οδεύουμε και εμείς ολοταχώς.

Αν και αυτό είναι το λιγότερο, γιατί διαβάζοντας το Σχέδιο Νόμου για τον Καλλικράτη και βλέποντας την σχεδόν παντελή απουσία ουσιαστικών αρμοδιοτήτων των Τοπικών Συμβουλίων στα πλαίσια των ενιαίων Δήμων, κρίνω ότι οι Δήμοι μας θα μείνουν ακέφαλοι, έρμαια των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου, που όπως είναι φυσικό θα κυριαρχείται και θα ελέγχεται από την μεγάλη πόλη της έδρας του.

Προσωπικά η στάση σας μου δημιούργησε ανάμεικτα συναισθήματα. Από τη μια λυπήθηκα για την κοντόφθαλμη, κατά την άποψή μου, αντιμετώπιση του θέματος και της Πρόσκλησης – Πρόκλησης που σας απευθύναμε.

Από την άλλη όμως θύμωσα, γιατί δεν αντιληφθήκατε ότι η πρόσκληση αυτή δεν ήταν παράκληση και δεν έγινε από αδυναμία ή άλλο ιδιοτελή για εμάς λόγο, γιατί ας μην κρυβόμαστε, η Αράχωβα έχει σήμερα τον δυναμισμό και την ανοδική αναπτυξιακή τροχιά και στο ισοζύγιο δούναι και λαβείν της πρότασής μας, εμείς θα σας δίναμε περισσότερο από ότι θα παίρναμε από εσάς. Και για να ξεκαθαρίσω το θέμα, η ανοιχτή επιστολή αυτή δεν έχει την έννοια της παράκλησης της τελευταίας στιγμής, γιατί δεν έχουμε διάθεση ή άλλο λόγο να παρακαλάμε κανέναν. Έχει την έννοια της καταγγελίας για να έχει καταγραφεί η στάση σας ως η ευκαιρία που χάθηκε, όταν στο μέλλον θα «κάνετε και θα κάνουμε ταμείο» των αποτελεσμάτων του Καλλικράτη. Αν και εύχομαι να διαψευσθώ από τα πράγματα, είμαι εξαιρετικά απαισιόδοξος.

Βέβαια, επειδή πρέπει να κάνω και προσωπική αυτοκριτική, μέχρι που διάβασα τις 300 σελίδες του Σχέδιου Νόμου για τον Καλλικράτη, είχα διαμορφώσει και εκφράσει την άποψη ότι για την πόλη μας, εναλλακτικά στην βασική μας ομόφωνη πρόταση για την συνένωση της Αράχωβας, με τους Δήμους σας στα πλαίσια της Φωκίδας και για την περίπτωση που δεν θα γινόταν δεκτή αλλαγή ορίων των υφιστάμενων νομών, θα είχαμε καλύτερη τύχη στα πλαίσια ενός μεγάλου Δήμου με κέντρο την Λειβαδιά. Πίστευα πως αυτό θα ενίσχυε την τοπική μας αυτοτέλεια, γιατί νόμιζα ότι οι εμπνευστές του Σχεδίου θα είχαν την πρόνοια και το μυαλό να μην επαναλάβουν τον «Καποδίστρια» και να δώσουν ουσιαστικές αρμοδιότητες στα Συμβούλια των Δήμων που συνενώνονται και δεν θα αποκεφάλιζαν και θα αποψίλωναν από αρμοδιότητες τις πόλεις, που υπήρξαν για δεκάδες χρόνια Δήμοι, όπως έγινε με τις Κοινότητες του Καποδίστρια. Όταν όμως είδα ότι τα τοπικά συμβούλια περιορίζονται να «εισηγούνται και προτείνουν» - μόνο - στο κεντρικό Δημοτικό Συμβούλιο, αναγνώρισα ότι έκαμα λάθος και ότι η ένταξη της Αράχωβας στο μεγάλο Δήμο Λειβαδιάς θα είναι για εμάς καταστροφική, όπως θα είναι και για εσάς της Άμφισσας. Η άποψή μου αυτή ενισχύεται και από πολλά άλλα σημεία του σχεδίου Νόμου, που είναι πρόχειρος, χωρίς σοβαρή μελέτη και κυρίως χωρίς στόχους και δυνατότητα να τους πετύχει (π.χ. δίνονται 250 περίπου αρμοδιότητες των πρώην Νομαρχιών στους Δήμους, αλλά το προσωπικό των καταργούμενων Νομαρχιών εντάσσεται αυτόματα στην νέα αιρετή Περιφέρεια. Για να γίνουν αυτές οι δουλειές π.χ. έκδοση οικοδομικών αδειών κλπ. χρειάζεται προσωπικό, πολύ προσωπικό, που πρέπει να προσληφθεί από το Δήμο, χωρίς να θεσμοθετούνται πόροι και άλλα πολλά. Τι οικονομία θα γίνει ένας θεός γνωρίζει).

Η τελευταία όμως διαπίστωση αναδεικνύει κ. Δημοτικοί Άρχοντες της όμορης Φωκίδας, ένα ακόμα σοβαρό επιχείρημα για το πόσο σωστά θα μπορούσε να λειτουργήσει ο μεγάλος Δήμος Δελφών στην περίπτωσή μας, με τα πληθυσμιακά μας δεδομένα που είναι σχεδόν αναλογικά. Κρίμα.

Εύχομαι, από καρδιάς, η χάρη και η ευλογία του Αηγιώργη της Αράχωβας να σας δίνει και να μας δίνει δύναμη φώτιση και κουράγιο. Καλως να ρθήτε στην Αράχωβα.

Αθήνα 23.4.2010

Γιώργος Δ. Ανδρέου, Δικηγόρος, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αράχωβας.

Από ntelalis-arahovas

Μονοπάτι Παρνασσού 2010

Ο Δήμοs Αμφίκλειας προκηρύσσει τον 3ο Ορεινό Αγώνα Δρόμου “Μονοπάτι Παρνασσού 2010″.
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κυριακή 2 Μαΐου 2010
ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 09:00 π.μ.
ΕΚΚΙΝΗΣΗ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Πλατεία 25ης Μαρτίου (κάτω Πλατεία) Αμφίκλειας.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΓΩΝΑ: Ο αγώνας είναι ορεινός δρόμος απόστασης 25 χιλιομέτρων σε μονοπάτια, δασικούς δρόμους και άσφαλτο με συνολική υψομετρική ανάβαση 1200 μέτρα. Είναι δρόμος με σημαντικές απαιτήσεις αντοχής και εμπειρίας κίνησης σε ορεινό πεδίο και σε ορισμένα σημεία απαιτεί την ιδιαίτερη προσοχή των αθλητών. Χρήσιμη θα ήταν η προηγούμενη εμπειρία σε ορεινούς αγώνες.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Στον αγώνα μπορούν να συμμετέχουν άνδρες και γυναίκες που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.
ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ: Οι αθλητές συστήνεται να έχουν πρόσφατα υποβληθεί σε κατάλληλες ιατρικές εξετάσεις, μετέχουν δε στον αγώνα με δική τους ευθύνη.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Πρέπει να ...αποσταλούν μέχρι την Παρασκευή 30 Απριλίου 2010 ή επί τόπου το Σάββατο 01 Μαΐου 2010, 17:00 – 21:00 και την Κυριακή 2 Μαΐου 2010, 07:30 – 8:30 στην γραμματεία του αγώνα στον χώρο της εκκίνησης. Θερμή παράκληση ! Δηλώστε συμμετοχή τουλάχιστον δύο εβδομάδες πριν τον αγώνα. Με τον τρόπο αυτό βοηθάτε στην σωστή οργάνωση του αγώνα.
Τηλέφωνo & Fax: 22340 23492 (Πληροφορίες Ν. Μπέης)
e-mail: nbeis@sch.gr
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Το κόστος συμμετοχής για όλους τους αθλητές/τριες είναι 10 Ευρώ. Στην τιμή περιλαμβάνονται: δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα, αναμνηστικά και ελαφρύ γεύμα στον τερματισμό. Το δικαίωμα συμμετοχής θα καταβάλλεται με την παραλαβή του αριθμού του αθλητή.
ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ: Οι αθλητές και οι αθλήτριες συμμετέχουν στον αγώνα με δική τους ευθύνη και η ασφάλιση επιβαρύνει τους ίδιους.
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΡΙΘΜΩΝ: Το Σάββατο 01 Μαΐου 2010, 17:00 – 21:00 και την Κυριακή 2 Μαΐου 2010, 07:30 – 8:30 από την γραμματεία του αγώνα στο χώρο της εκκίνησης.
ΕΠΑΘΛΑ: Μετάλλιο για τους τρεις πρώτους άντρες και τις τρεις πρώτες γυναίκες. Aναμνηστικά θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες.
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ: Οι αθλητές δεν είναι υποχρεωμένοι να μεταφέρουν συγκεκριμένο εξοπλισμό. Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα υπάρχει ικανοποιητικός αριθμός σταθμών υποστήριξης. Στους σταθμούς θα υπάρχουν ενεργειακά τρόφιμα και νερό. Κατά την εξέλιξη του αγώνα υπάρχουν σημεία με πόσιμο τρεχούμενο νερό.
ΔΙΑΔΡΟΜΗ:
Εκκίνηση και τερματισμός της διαδρομής είναι η πλατεία 25ης Μαρτίου (κάτω πλατεία) στην Αμφίκλεια και σε υψόμετρο (ΥΨ) 400 μέτρων.
0 – 1600m. Τα πρώτα χίλια εξακόσια μέτρα με μικρή υψομετρική διαφορά (ΥΔ) 50m κινούνται πάνω σε ασφάλτινο δρόμο στην έξοδο της Αμφίκλειας προς Τιθορέα (Βελίτσα) και στην συνέχεια σε χωματόδρομο.
1600 – 3300m. Σκληρή και επίπονη ανάβαση σε μονοπάτι με ΥΔ 400m που μας φέρνει μέσα από ελατόδασος στην βρύση και την καρυδιά της Αγιερσαλής. ΥΨ 850m.
3300 – 4200m. Εντυπωσιακό κομμάτι με διαδρομή μέσα σε δάσος και κατάβαση σάρας. ΥΔ -120m
4200 – 5500m. Σκληρή και επίπονη ανάβαση σε μονοπάτι με ΥΔ 260m που μας φέρνει μέσα από ελατόδασος στην βρύση και το εκκλησάκι του Αϊ Γιάννη – ΥΨ 990m.
5500 – 9100m. Συνεχής αλλά όχι τόσο απότομη ανάβαση σε χωματόδρομο με ΥΔ 265m. Υπέροχη θέα των ψηλών κορυφών του Παρνασσού αλλά και όλων των μεγάλων βουνών της Ρούμελης. ΥΨ 1255m.
9100 – 12000m. Συνεχής ομαλή κατάβαση σε χωματόδρομο μέσα σε δάσος.
ΥΔ –185m.
12000 – 15000m. Συνεχής κατάβαση σε πυκνό δάσος πάνω στο μονοπάτι 22 μέχρι τον ορεινό οικισμό της πάνω Σουβάλας. ΥΔ –260m.
15000 – 18000m. Συνεχής κατάβαση πάνω στο μονοπάτι 22 μέχρι την κάτω Σουβάλα (Πολύδροσο). ΥΔ –370m.
18000 – 18700m. Ασφάλτινη διαδρομή μέσα στο Πολύδροσο και ανάβαση προς χωματόδρομο.
18700 – 23800m. Χωματόδρομος που ενώνει το Πολύδροσο με τον ασφάλτινο δρόμο Αμφίκλεια – Χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού. Δύσκολη και επίπονη διαδρομή με συνεχή ανέβα – κατέβα.
23800 – 25000m. Συνεχής κατάβαση σε ασφάλτινο δρόμο μέσα στην Αμφίκλεια μέχρι τον τερματισμό.
ΣΗΜΑΝΣΗ: Η διαδρομή θα σημανθεί σε όλες τις διασταυρώσεις ενώ θα υπάρχουν πινακίδες ανά χιλιόμετρο.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Ονοματεπώνυμο
Έτος γεννήσεως
Διεύθυνση
Τηλέφωνο
Email
Από Αμφίκλεια

Ανακοίνωση-Κάλεσμα του Δικτύου Συνδικαλιστών Ριζοσπαστικής Αριστεράς για την απεργία της ΑΔΕΔΥ 22/4

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ της ΑΔΕΔΥ -
22/04 Πλ. Κλαυθμώνος στις 11:00 πμ

Προσυγκέντρωση στην Αθήνα στις 10:00πμ στα Προπύλαια

Έξω το ΔΝΤ από την Ελλάδα – Όλοι/Όλες στους δρόμους
Εργαζόμενοι Εργαζόμενες, άνεργοι και συνταξιούχοι

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ παρά τις περί του αντιθέτου διακηρύξεις έστειλε επιστολή προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), με την οποία προαναγγέλλει την προσφυγή της χώρας. Όλοι και όλες πλέον γνωρίζουν ότι, εάν γίνει αυτό, τα μέτρα που έχουν παρθεί μέχρι σήμερα θα ωχριούν μπροστά σʼ αυτό που θα ακολουθήσει.

Η προσφυγή στο ΔΝΤ σημαίνει ότι η κυβέρνηση εκχωρεί βασικά κυριαρχικά δικαιώματα σʼ αυτόν τον οργανισμό. Μιλάμε δηλαδή για οικονομική κατοχή και ότι η χώρα μας μετατρέπεται σε μισοαποικία. Οι Λαοί των χωρών στις οποίες παρενέβη το ΔΝΤ υπέφεραν για δεκαετίες ή συνεχίζουν να υποφέρουν ακόμη.

Η κυβέρνηση, όμως, δεν έχει καμία δημοκρατική νομιμοποίηση να σύρει τη χώρα στο ΔΝΤ. Δεν εκλέχτηκε με βάση τέτοια προγραμματική δέσμευση και δεν της έδωσε τέτοια εξουσιοδότηση ο Ελληνικός Λαός.

Ορισμένα από τα μέτρα που θα ακολουθήσουν και που ήδη συζητούνται με τα κλιμάκια του ΔΝΤ- ΕΕ, που ήδη είναι στη χώρα μας, είναι:

• Απολύσεις σε όλο το φάσμα του Δημόσιου, ευρύτερου Δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

• Διάλυση των εργασιακών σχέσεων.

• Ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου, συρρίκνωση και εν συνεχεία ακόμα μεγαλύτερη εμπορευματοποίηση της δημόσιας υγείας και παιδείας.

• Κατεδάφιση του υπάρχοντος ασφαλιστικού συστήματος με τη μείωση των συντάξεων σε δραματικά ποσοστά και την αύξηση των ορίων ηλικίας.

• Μείωση των μισθών και στο Δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα.

Τα μέτρα αυτά θα οδηγήσουν σε οπισθοδρόμηση την οικονομία, σε απελπισία την κοινωνία. Η ανεργία θα σπάσει το όριο του 1.000.000 ανέργων, η φτώχεια θα εξαπλωθεί και τα κοινωνικά δικαιώματα θα εξαερωθούν.

Εργαζόμενοι, εργαζόμενες, άνεργοι και συνταξιούχοι,

Μπροστά σʼ αυτόν τον τυφώνα οι κυρίαρχες δυνάμεις των ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ στη ΓΣΕΕ και στο σύνολο των ομοσπονδιών των ΔΕΚΟ και του ιδιωτικού τομέα συμπεριφέρονται σαν να ψιχαλίζει.

Αυτή η κατάσταση πρέπει νʼ αλλάξει. Όλο το οργανωμένο εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα, όλοι οι εργαζόμενοι σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα θα πρέπει να ξεσηκωθούμε να μετατρέψουμε την οργή μας δε αγωνιστική διεκδίκηση προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τις αντεργατικές επιλογές του ΔΝΤ, της Ε.Ε. και της κυβέρνησης. Εάν αυτό δεν γίνει σήμερα αύριο θα είναι αργά.

Σε τέτοιες στιγμές μία είναι η απάντηση. Λαϊκή εργατική εξέγερση, γιατί μόνο αυτή μπορεί να σταματήσει την «αγία και ομοούσια τριάδα» κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ – ΛΑΟΣ –ΝΔ και τους «σκοτεινούς ιππότες της αποκάλυψης» ΕΕ, ΕΚΤ και ΔΝΤ.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ της ΑΔΕΔΥ και του συντονισμού των πρωτοβάθμιων σωματείων του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα στις 22/4 και στην απεργιακή συγκέντρωση στην Κλαυθμώνος στις 11:00 πμ. Προσυγκέντρωση στην Αθήνα στις 10:00 στα Προπύλαια.