Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Οι υποψήφιοι της ΝΔ στην Φωκίδα



 Μετά το βιογραφικό ο σχολιασμός του.


Σύντομο Βιογραφικό
Ο Κωνσταντίνος Παπαθανασίου γεννήθηκε στην Αμφισσα το 1964.
Σπούδασε οικονομικά στο Οικονομικό Τμήμα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και βρίσκεται στο τελικό στάδιο φοίτησης του μεταπτυχιακού προγράμματος «Τεχνικοοικονομικά Συστήματα» του Εθνικού Μετσοβείου Πολυτεχνείου.

Δραστηριότητες
Έχει διατελέσει:
Πρόεδρος του ΟΑΕΕ μέχρι το 2010.
Στέλεχος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και οικονομικός σύμβουλος στο Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών (ΥΠ.ΟΙ.Ο.) σε θέματα ελεγκτικής – λογιστικής και κεφαλαιαγοράς.
Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Επιτροπής Λογιστικής Τυποποίησης & Ελέγχων (Ε.Λ.Τ.Ε.)
Μέχρι τον Ιανουάριο του 2008, Πρόεδρος του Συμβουλίου ...

Ξεσηκώθηκαν οι Βιαννίτες εξαιτίας της περιοδείας Χρυσαυγιτών!

Ξεσηκώθηκαν οι Βιαννίτες εξαιτίας της περιοδείας Χρυσαυγιτών!Συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία των Αμιρών - Μήνυμα.. προειδοποίηση νωρίτερα του δημάρχου Βιάννου - Μετά από τις αντιδράσεις η περιοδεία, αναβάλλεται

Ενημερώθηκε: 28.04.2012 // 16:45

φώτο Cretalive

Ξεσηκωμός επικράτησε, νωρίτερα το μεσημέρι, στα Αμιρά της Βιάννου καθώς κάτοικοι της περιοχής αντέδρασαν εντονότατα στο άκουσμα της είδησης ότι στα "καμμένα" της περιοχής επρόκειτο να περιοδεύσουν μέλη της "Χρυσής Αυγής'!
Πλήθος κατοίκων βγήκαν από τα σπίτια τους και με αστραπιαίες κινήσεις ...

Η συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ (ΚΕΜ) στην Ιτέα και η πρόταση της κυβέρνησης της Αριστεράς

Η μεγαλύτερη συγκέντρωση που έχει πραγματοποιήσει ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ στην Φωκίδα πραγματοποιήθηκε χθες κατά την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην Ιτέα με ομιλητές τον Ευρωβουλευτή Νίκο Χουντή και τον υποψήφιο Βουλευτή επικρατείας Δημήτρη Τσουκαλά.
Ο κόσμος γέμισε το καφενείο και τα τραπέζια έξω απο αυτό για να ακούσει την πρόταση της αριστεράς και να δηλώσει με την παρουσία του ότι ...

Δείτε την απάντηση στην Χρυσή Αυγή απο το μαυσωλείο του Διστόμου

Οι φασίστες θέλουν να πατήσουν με τις αρβύλες τους ξανά στο Δίστομο και να χαιρετίσουν ναζιστικά, δείτε την απάντηση  του Διστόμου στην φωτογραφία του Μαυσωλείου.
Από www.facebook.com

ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

Κορυφώνονται στην Αμφίκλεια από τους διοργανωτές, οι προετοιμασίες για τον Κυριακάτικο Ορεινό Αγώνα Δρόμου "ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ 2012," με τελευταίους ελέγχους της διαδρομής, διευθετήσεις πρακτικών θεμάτων, αλλά και την ενημέρωση - ορισμό καθηκόντων των εθελοντών, που αποτελούν το "νευρικό σύστημα" του αγώνα.
Καλή επιτυχία. Δ. Καλπύρης Αμφίκλεια

Περιγραφή Διαδρομής - Μονοπάτι ...