Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Ξεσηκώθηκαν οι Βιαννίτες εξαιτίας της περιοδείας Χρυσαυγιτών!

Ξεσηκώθηκαν οι Βιαννίτες εξαιτίας της περιοδείας Χρυσαυγιτών!Συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία των Αμιρών - Μήνυμα.. προειδοποίηση νωρίτερα του δημάρχου Βιάννου - Μετά από τις αντιδράσεις η περιοδεία, αναβάλλεται

Ενημερώθηκε: 28.04.2012 // 16:45

φώτο Cretalive

Ξεσηκωμός επικράτησε, νωρίτερα το μεσημέρι, στα Αμιρά της Βιάννου καθώς κάτοικοι της περιοχής αντέδρασαν εντονότατα στο άκουσμα της είδησης ότι στα "καμμένα" της περιοχής επρόκειτο να περιοδεύσουν μέλη της "Χρυσής Αυγής'!
Πλήθος κατοίκων βγήκαν από τα σπίτια τους και με αστραπιαίες κινήσεις ...συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία προκειμένου να εμποδίσουν την πορεία.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν η Ένωση Θυμάτων ΟλοκΑυτώματος Δήμου Βιάννου, η Δημοτική Αρχή, πολίτες και φορείς της περιοχής, που έκαναν σαφές σε κάθε κατεύθυνση ότι ο λαός της Βιάννου, του δεύτερου μεγαλύτερου σε αριθμό θυμάτων Ολοκαυτώματος στην Ελλάδα δεν θα επιτρέψει στους νοσταλγούς του Χίτλερ να λερώσουν τον τόπο θυσίας.

Φωτό Cretalive
Με δήλωσή του, ο πρόεδρος της Ένωσης Θυμάτων , κ. Αριστομένης Συγγελάκης, επισήμανε ότι "δεν είναι δυνατόν σε χώματα ιερά, όπου χύθηκε αίμα από τους Γερμανούς κατακτητές, να περιοδεύουν άνθρωποι με τέτοιες φασιστικές αντιλήψεις".

Ο Δήμαρχος Βιάννου, κ. Παύλος Μπαριτάκης σημείωσε νωρίτερα σε ανακοίνωσή του ότι:

"Πληροφορηθήκαμε ότι μέλη της Χρυσής Αυγής προτίθενται να επισκεφτούν οργανωμένα τον Δήμο Βιάννου. Είναι ελεύθεροι να μοιράσουν τα ψηφοδέλτιά τους, γιατί αυτό επιτάσσουν οι κανόνες δημοκρατίας. Δεν έχουν όμως το δικαίωμα
http://cretalive.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου