Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Υποθήκες προ των πυλών…


«Βόμβα» από τον Χ. Βαν Ρομπάϊ. «Συζητούμε και τις υποθήκες για τα νέα δάνεια» δηλώνει ο πρόεδρος τoυ Ευρωπαϊκού Συμβουλίου
Σοκ και δέος από το νέο «τσουνάμι» μέτρων που έρχονται για τη συνέχιση της δανειακής βοήθειας προς την Ελλάδα με την τρόϊκα να περνά τη σκληρή γραμμή σε όλες τις διαπραγματεύσεις με την κυβέρνηση.
Μέσα σε αυτό το κλίμα σαν «βόμβα» σκάει η αποκάλυψη του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρομπάϊ ότι οι δανειστές μας έχουν βάλει στο τραπέζι των ...

«Άφιξη της Φλόγας της Ελπίδας των Special Olympics» στην Φωκίδα


Η άφιξη της Φλόγας της Ελπίδας των Special Olympics στους Δελφούς, Ιτέα, Γαλαξίδι και Άμφισσα θα γίνει το Σάββατο 11/6. Το πλήρες πρόγραμμα έχει ως εξής:


14.45μ.μ.-Έναρξη Λαμπαδηδρομίας στους Δελφούς

Διαδρομή από έμπροσθεν Μουσείου διαμέσου της κεντρικής οδού έως την...

Πρόσκληση για Δημοτικό Συμβούλιο για τον προυπολογισμό του Δήμου Δελφών


ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Αρ. πρωτ. 15.761



Παρακαλούμε όπως στις εννέα (09) Ιουνίου 2011, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18.30΄ προσέλθετε στην Άμφισσα και (λόγω έλλειψης χώρου στην αίθουσα συνεδριάσεων Δ.Σ. του Δημαρχείου) στην ισόγεια αίθουσα του ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΜΦΙΣΣΑΣ, πλατεία Ησαΐα, σε δημόσια συνεδρίαση, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Ψήφιση Προϋπολογισμού ...

ΜΙΑ ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΕΣ (βίντεο)




Το ραντεβού έχει δοθεί για τις 9 το πρωί της Παρασκευής 3 Ιουνίου στο χώρο του Γυμνασίου-Λυκείου του Ευπαλίου. Η πρωτοβουλία ανήκει στην Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας της Φωκίδας και ο σκοπός η αναδάσωση.

Μία αναδάσωση όμως εντελώς διαφορετική από τις άλλες, καθώς έχει ...

Σύνταγμα: Το πιο μεγάλο χάζι

Έγραψε ένα και μοναδικό βιβλίο. Ο ίδιος υπήρξε μια μυστηριώδης προσωπικότητα, τόσο που πολλοί να αμφισβιτήσουν ακόμη και την ύπαρξή του! Ο Θεόδωρος Ντόρρος έμεινε στην ιστορία της λογοτεχνίας και επηρέασε πολλούς με την ποιητική συλλογή "Στου γλυτωμού το χάζι".
Από εκεί διαλέγω ένα απόσπασμα από το ποίημα "Το πιο μεγάλο χάζι", που νομίζω ταιριάζει απολύτως στη σημερινή μέρα και στον κόσμο που βρίσκεται και θα βρεθεί στο Σύνταγμα:...

5 Ιουνίου, ημέρα περιβάλλοντος: το μόνο που γιορτάζουμε είναι οι αγώνες

Εκτός από την Πανευρωπαική ημέρα των κινημάτων, δύο εκδηλώσεις σήμερα και αύριο :

- Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο χωριό Ελικώνας (Ζερύκι), για την εγκατάσταση ενός ακόμη Αιολικού Πάρκου στις κορυφές του Ελικώνα, σήμερα Κυριακή, στις 12.00 (διοργάνωση  Σύλλογος Ελικωνίων)

- Ημερίδα τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011 στις 7.00μ.μ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ...

Η εκδήλωση για τον Κορινθιακό


"KAPTEPIA"


Την Τετάρτη 1-6-2011 και ώρα 19:00 πραγματοποιήθηκε στο ΄΄Κυριακοπούλειο΄΄ η συγκέντρωση των μελών του Εξωραϊστικού Συλλόγου ΄΄ΚΑΡΤΕΡΙΑ΄΄ Ιτέας.
Παρουσία πολλών φίλων του Συλλόγου έγινε παρουσίαση των περιβαλλοντικών προβλημάτων του Κορινθιακού κόλπου και του κόλπου της Ιτέας.
Κύριος ομιλητής ήταν ο κ. Δημ. Αγγελόπουλος, πρόεδρος του Β΄θμιου ...

Η τοπική Ιτέας της Ν.Δ. για την ημέρα περιβάλλοντος


Νέα Δημοκρατία
Τ.Ε. ΙΤΕΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ιτέα 4 Ιουνίου 2011


Η φύση φρόντισε και έφτιαξε ένα υπέροχο περιβάλλον για να ζούμε και να χαιρόμαστε τη ζωή.
Η υποχρέωση όλων μας εκτός να προστατεύουμε, είναι να παραδίδουμε τα μέρη που ζούμε στις επόμενες γενεές, αλλά και να τους διδάσκουμε πως και γιατί πρέπει να τα διατηρήσουν. Ο άνθρωπος ανά τους αιώνες, ...