Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Καμμένος: Μια Δεξιά όπως παλιά (Στρατός-ξερονήσια)

Κάτω από την αντιστασιακή αντιμνημονιακή μάσκα του Πάνου Καμμένου αποκαλύφθηκε το σκληρό δεξιό και αντιδραστικό πρόσωπο μιας Δεξιάς πιο «πίσω» ακόμη και από τη ΝΔ του Κώστα Καραμανλή. Η ανάγνωση του κυβερνητικού προγράμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μολονότι είναι σύντομη (52 σελίδες) προκαλεί σοκ: Απελάσεις μεταναστών, νέες φυλακές υψίστης ασφαλείας, ιδιωτικά πανεπιστήμια, κατάργηση ασύλου και βέβαια, διατήρηση του φορολογικού καθεστώτος για τους εφοπλιστές, είναι λίγα από τα προτεινόμενα ...

Εξιχνιάσθηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπών- διαρρήξεων σε καταστήματα, στην Ιτέα Φωκίδας.



ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Συνελήφθη ένας 26χρονος για διακεκριμένες κλοπές και φθορές ξένης ιδιοκτησίας. Ο ανωτέρω δράστης είχε συλληφθεί και τον προηγούμενο μήνα για παρόμοια αδικήματα στην Κίρρα Φωκίδας.  

Εξιχνιάσθηκαν, χθες (05-04-2012) το πρωί, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιτέας, τρεις (3) κλοπές - διαρρήξεις σε καταστήματα στην Ιτέα Φωκίδας. Συνελήφθη ένας 26χρονος , σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και φθορές ξένης ιδιοκτησίας.
Ειδικότερα, χθες νωρίς το πρωί ο 26χρονος, αφού έσπασε την τζαμαρία καταστήματος ιδιοκτησίας ...

«Προεκλογική συνεργασία της αριστεράς, στις μονοεδρικές περιφέρειες»


«Προεκλογική συνεργασία της αριστεράς, στις μονοεδρικές περιφέρειες»
Προεκλογική συνεργασία της αριστεράς, στις μονοεδρικές περιφέρειες προτείνει ο Αλέξης Τσίπρας.
Ο Πρόεδρος της Κ.Ο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α επισημαίνει ότι: «Οι διαφορετικές μας πορείες δυστυχώς πάνε να δώσουν δώρο το μπόνους των πενήντα εδρών στον κ. Σαμαρά. Ας μη χαρίσουμε και τις μονοεδρικές»
Διαβάστε αποσπάσματα από την συνέντευξη που παραχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας, στο Βήμα της Κυριακής:
Πάντως η εκλογική σύμπραξη των αντιμνημονιακών και προοδευτικών δυνάμεων που είχατε εξαγγείλει, δεν απέδωσε. Γιατί;
Διότι μέχρι στιγμής οι ηγεσίες του ΚΚΕ και της ΔΗΜΑΡ επιμένουν να μην ανταποκρίνονται ...

Συνάντηση Αυτοδιοικητικού κινήματος, την Κυριακή 8 Απριλίου

Το εγχείρημα που ξεκινήσαμε, διεκδικώντας παρέμβαση  στο επίπεδο της περιφέρειας, ως πολίτες που συμμετέχουν στα μέτωπα των τοπικών κοινωνικών αντιστάσεων, μέσα στη ρευστή όσο και κρίσιμη περίοδο που διανύουμε, έχει διαγράψει, ήδη, τη δική του μικρή διαδρομή.    

Συναντιόμαστε σε ανοιχτή συνέλευση, την Κυριακή 8 Απριλίου και ώρα 11.00, στο δημοτικό θέατρο Λιβαδειάς, για να την αποτιμήσουμε, συζητώντας για:...