Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Νοστράδαμος - Άνδρες των ΜΑΤ ψέκασαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ



Αποδεικνύεται πως διαθέτω μαντικές ικανότητες και επαληθεύομαι διαρκώς.
Χτες το πρωί, έγραψα πως φοβάμαι ότι θα πλακωθούν οι άνδρες των ΜΑΤ με αυτούς της ομάδας ΔΙΑΣ και χτες το βράδυ, στο Σύνταγμα, οι άνδρες των ΜΑΤ ψέκασαν με χημικά τους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που έκαναν συγκέντρωση για τους δυο άτυχους συναδέλφους τους....

Κιλελερ 6 Μάρτη 1910



Αν θέλετε περισσότερα στοιχεία διαβάστε την περσινή αναλυτική δημοσίευση

Τραγωδία στη Σούδα της Κρήτης 3 νεκροί 16 αγνοούμενοι



Τραγωδία τα ξημερώματα της Κυριακής στη Σούδα κατά τον κατάπλου του πλοίου Ionian King, που μετέφερε από τη Λιβύη, 1.200 υπηκόους στην πλειονότητά τους από το Μπαγκλαντές.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, 49 επιβάτες πήδησαν στη θάλασσα προσπαθώντας να αποφύγουν τον έλεγχο στοιχείων.

Τρεις εξ αυτών έχασαν τη ζωή...

Τα παιδιά του ΕΠΑΛ Ναυπάκτου δημιουργούν ταινία για να αναδείξουν το κτιριακο πρόβλημα

Ο εμπαιγμός των υπευθύνων δεν έχει τέλος.
Συνεχίζουν αυτοί που δημιούργησαν το πρόβλημα να ...δίνουν χρονοδιαγράμματα και να κάνουν ...παρεμβάσεις και επερωτήσεις χωρίς φυσικά τίποτα να αλλάζει.
Αυτό το έργο το έχουμε δει και στην Φωκίδα, αυτό που δεν είδαμε και θέλουμε να σας παρουσιάσουμε σήμερα, είναι η πολύ ωραία παρέμβαση των μαθητών του ΕΠΑΛ Ναυπάκτου.
Οι μαθητές αναλαμβάνουν και αναδεικνύουν μόνοι τους το πρόβλημά τους.
Οι μαθητές του ΕΠΑΛ Ναυπάκτου έγιναν πλέον "καθηγητές" για όλους μας με την ωραία τους πρωτοβουλία....

Δολοφόνοι Ζώων και Ζωών, γίναμε γνωστοί πανελλήνια


Μια άγρια δολοφονία συντελέστηκε χθες στην Ιτέα Φωκίδος. Κάποια ανθρωπόμορφα κτήνη έριξαν φόλες και δολοφόνησαν σκυλιά ανάμεσα στα οποία και το λατρεμένο φιλόμουσο Αγέρωχο Άρη (που ήταν η μασκώτ της φιλαρμονικής της Ιτέας), γάτες ακόμα και

Η κατασκευή του χαρταετού: μια παράδοση που αντέχει στο χρόνο.

Εργάζονται όλο το χρόνο για μία μέρα, επειδή “Καθαρά Δευτέρα, δίχως χαρταετό δε γίνεται”. Κι όσο κι εάν ακούγεται περίεργο, στις μέρες που ζούμε, οι παραγγελίες πέφτουν … βροχή, καθώς ελάχιστα εργαστήρια έχουν απομείνει, αφού η συγκεκριμένη κατασκευή είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου χειροποίητη και απαιτεί πολύωρη εργασία, μαστοριά, προσωπική διάθεση και μεράκι.
Μ’ αυτά ως εφόδιο, και με την πολύτιμη εμπειρία τους, οι λίγοι πλέον εγχώριοι κατασκευαστές χαρταετών συνεχίζουν την ωραία παράδοση, που απαιτεί το έθιμο της Καθαράς Δευτέρας, σε μικρά εργαστήρια, αλλά και σε πείσμα των καιρών, που θέλουν την αγορά να κατακλύζεται από εισαγόμενους αετούς, σε κάθε λογής σχήματα. Ο παραδοσιακός χαρταετός παραμένει ο εξαγωνικός χάρτινος, αν και τα τελευταία χρόνια υπάρχει...

Ανακοίνωση των 7 απεργών δίψας

Εμείς οι 7 απεργοί πείνας που από την Πέμπτη 3 Μαρτίου ξεκινήσαμε και απεργία δίψας μεταφερθήκαμε σήμερα το απόγευμα στα νοσοκομεία Ελπίς και Αγ. Όλγα με νεφρική ανεπάρκεια. Αρνηθήκαμε να μας τοποθετηθεί ορός.
Μετά από έκκληση των συντρόφων μας στην Υπατία και τη Θεσσαλονίκη, που μας ζήτησαν να μην ξεπεράσουμε το όριο καταστροφής των νεφρών μας, ανακοινώσαμε στους γιατρούς ότι δεχόμαστε να μας τοποθετηθεί μόνο ορός και δηλώνουμε ότι συνεχίζουμε την απεργία πείνας και δεν δεχόμαστε κανενός είδος σίτιση.
Σάββατο 5 Μαρτίου 2011, ώρα 21.30
Οι 7 απεργοί δίψας