Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2008

Παιδικό Πάρτυ του Συλλόγου Ελιά στο Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας

Χριστουγενιάτικο Ρεβεγιόν στην Ιτέα στο Ξενοδοχείο Ναυσικά

Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν κάνει σήμερα Τετάρτη ο πολιτιστικό Σύλλογος της Ιτέας "Καλλιτεχνικό εργαστήρι " στο Ξενοδοχείο Ναυσικά.
Η πρόσκληση που περιλαμβάνει γεύμα και κρασί, κοστίζει 40 € το άτομο.
Ο πολιτισμός χρειάζεται την δική σας βοήθεια .
Το περιβάλλον του Ξενοδοχείου Ναυσικά και η διάθεση των μελών του Συλλόγου εγγυάται ότι θα περάσουμε μια πολύ όμορφη βραδιά.

Την Κυριακή στην ΕΤ1 στις 15:30 μην χάσετε τα χωριά της Γκιώνας


ET1 - Κυριακή 28-12-08, 15.30μ.μ.

Εκπομπή Φωτόσφαιρα
Οι κοινότητες της Γκιώνας (10 επεισόδιο)

Στα χωριά της Γκιώνας, χωριά που άδειασαν μετά τον εμφύλιο, χωριά που το φυσικό τους περιβάλλον ανήκει στο Δίκτυο NATURA, στα χωριά αυτά η Χαρά Φράγκου συναντά τους λιγοστούς μόνιμους κατοίκους αλλά και νεότερους που επιστρέφουν.

Είναι ίσως για πρώτη φορά ύστερα από χρόνια που οι κάτοικοι της Γκιώνας συγκεντρώνονται και ... όλοι μαζί παλαιοί και νέοι διεκδικούν μια ποιότητα ζωής και ένα υγιές φυσικό περιβάλλον. Και αυτό γιατί τα μεταλλεία που εδώ και 40 χρόνια παίρνουν τον ορυκτό πλούτο της περιοχής έχουν σε αρκετά σημεία του πανέμορφου βουνού διαμορφώσει τοπίο σεληνιακό.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η συζήτηση που αναπτύσσεται μεταξύ της Χαράς Φράγκου και των δυναμικών πολιτών και με ιδιαίτερη ευαισθησία η σκηνοθεσία του Αγγελου Κοβότσου
συνθέτουν ένα ντοκιμαντέρ που αποκαλύπτει έναν άγνωστο κόσμο με ελπιδοφόρα μηνύματα. Φωτοσφαίρα

Θέση εργασίας στα ΕΛΤΑ Λιδωρικίου

ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (Εποχιακό Προσωπικό)
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΕ
ΚΛΑΔΟΣ / ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ
ΘΕΣΕΙΣ 1
ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΤΑ Α.Ε. (ΚΑΤ. ΛΙΔΩΡΙΚΙΟΥ)
ΕΔΡΑ / ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ 22/12/2008

Απλήρωτοι θα κάνουν χριστούγεννα και οι ωρομίσθιοι του ΤΕΙ Αμφισσας

Μετά τους εργαζόμενους στην Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και ψυχικής υγείας που δεν έχουν πληρωθεί ακόμα από τον Ιούλιο, τους αγρότες που δεν έφτασαν τα χρήματα για να τους πληρώσουν για τον Παραδοσιακό Ελαιώνα της Άμφισσας, σειρά παίρνουν στο ...περίμενε και στην εμπειρία "Χριστούγεννα χωρίς λεφτά!!!" και οι ωρομίσθιοι του ΤΕΙ Άμφισσας.
Οι "κουκουλοφόροι" του Υπουργείου Οικονομικών συνεχίζουν ανενόχλητοι την δράση τους μέσα στα Χριστούγεννα, χωρίς να σκέφτονται την ομαλή λειτουργία της αγοράς και τον φτωχό εργαζόμενο. Παρά την αντίδραση των εμπόρων και των εργαζομένων θα αφήσουν τελικά αρκετό κόσμο που δεν θα μπορέσει να κάνει Γιορτές.

Η ανακοίνωση του συλλόγου των ωρομισθίων καθηγητών ΤΕΙ Λαμίας (παράρτημα Άμφισσας)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
Μετά από έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Ωρομισθίων Καθηγητών του Παραρτήματος Άμφισσας, Τ.Ε.Ι Λαμίας αποφασίσαμε να σας γνωστοποιήσουμε την διαμαρτυρία µας για τα παρακάτω ζητήματα:
Γιατί εν όψη εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς δεν έχουμε πληρωθεί ... ούτε µία ημέρα από τον Σεπτέμβριο; (Οι περισσότεροι συνάδελφοι εργάζονται µε ωρομίσθια αμοιβή και είναι η κύρια απασχόλησή τους) Γιατί και εφόσον έχουμε συνεχώς και επανειλημμένως ζητήσει ατομικές μηνιαίες αποδείξεις πληρωμής δεν έχουμε ποτέ λάβει τίποτα;
Γιατί προκηρύσσει νέες θέσεις και κατόπιν τις κυρήσει άγονες όταν την ίδια στιγμή υπάρχει ανάγκη ειδικού τεχνικού προσωπικού και καθηγητών εφαρμογών µε αποτέλεσμα τα εργαστήρια να µην λειτουργούν σωστά και να κινδυνεύει να χαθεί το εξάμηνο;
Γιατί να µην γίνουν οι ξένες γλώσσες προαιρετικό μάθημα στο νέο τμήμα (λόγω-Αντικειμένου Εμπόριο - Διαφήμιση κρίνονται απαραίτητες) και να παρακολουθούν τόσο οι φοιτητές του Παραρτήματος όσο και µε ανοιχτή ανακοίνωση/πρόσκληση σε μορφή ανοιχτού Πανεπιστημίου και οι πολίτες της Άμφισσας που τόσα χρόνια µας φιλοξενούν στον τόπο τους;
Ευχαριστούμε το Σύλλογο Φοιτητών του Παραρτήματος για τη συμπαράστασή του.
Ο Σύλλογος Ωρομίσθιων Καθηγητών Τ.Ε.Ι. Λαμίας (Παράρτημα Άμφισσας)