Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ. Η ΑΣΕΒΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ.

(Επιστολή του κ. Νίκου Παππά Στην Εφημερίδα «Ώρα Της Φωκίδας» Τεύχος Σαββάτου 11/9/2010 Για Την Υποψηφιότητα Του κ. Νίκου Φουσέκη)

"Η υποψηφιότητα του νυν Νομάρχη Φωκίδας για το νέο Δήμο Δελφών, όπως φυσικά και το χρίσμα που του δόθηκε από πλευράς ΝΔ, αποτελούν πρόκληση στα ευγενέστερα αισθήματα του κόσμου της Παρνασσίδας και της Φωκίδας γενικότερα.

Η πρόκληση έχει διπλή αφετηρία: Το ασίγαστο πάθος και προσκόλληση του νυν Νομάρχη στη νομή της εξουσίας και την ακατανόητη επιλογή της ΝΔ, που έσπευσε να τον χρίσει υποψήφιο χωρίς να εξετάσει βαθύτερα τα όσα καταμαρτυρούνται γι' αυτόν στη Φωκίδα. Η υποψηφιότητα λοιπόν αυτή προκαλεί τον κόσμο της Φωκίδας γιατί στα ...

Πέταξαν παπούτσι στον πρωθυπουργό και πλάκωσαν στο ξύλο τον Μίχαλο

Πέταξαν παπούτσι στο Γιώργο Παπανδρέου

Απροσδόκητο περιστατικό για τον Γ. Παπανδρέου αμέσως μετά την επίσκεψή του στα περίπτερα της ΔΕΘ το μεσημέρι του Σαββάτου. Eνώ έβγαινε από την έξοδο της έκθεσης, ένας ένδρας εκσφενδόνισε εναντίον του παπούτσι, χωρίς ωστόσο να τον πετύχει.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν πέντε άνδρες της ασφάλειας του πρωθυπουργού και ακινητοποίησαν τον άνδρα - ηλικίας γύρω στα 60 - που αντιστεκόταν, καθηλώνοντάς τον στο έδαφος. Στο σημείο έφτασαν παράλληλα αμέσως δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. (ομάδα Ζητά και ΜΑΤ) .

Μαζί με τον άνδρα βρισκόταν και η κόρη του που είναι εκπαιδευτικός καθώς και ένας άλλος άνδρας. Ο άνδρας αφού ακινητοποιήθηκε από τους άνδρες ...