Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Έκοψαν στον αέρα οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ τη συνέντευξη Παπαδήμου!


Την ώρα που ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Λουκάς Παπαδήμος μιλούσε ζωντανά από τις Βρυξέλλες, στην ΕΡΤ έπεσαν διαφημίσεις της Unisef!

Oι εργαζόμενοι της Δημόσιας Τηλεόρασης αμέσως μετά τη γενική συνέλευση, κατέλαβαν τη ροή του προγράμματος της ΕΡΤ, αντιδρώντας με τον τρόπο στην ένταξη των δημοσιογράφων στο καθεστώς των ΔΕΚΟ αλλά και στη μη ανανέωση των συμβάσεων των συμβασιούχων του καναλιού της Αγ. Παρασκευής.

Ο γενικός διευθυντής της ΕΡΤ Λάμπης Ταγματάρχης παρακάλεσε τους εργαζόμενους...

Άνοδος της Αριστεράς και ανατροπή του πολιτικού σκηνικού

Άνοδος των κομμάτων της Αριστεράς, οκτώ κόμματα στη Βουλή, μη αυτοδύναμη κυβέρνηση και εικόνα αβεβαιότητας  στην Ελλάδα. Διαβάστε αναλυτικά τι δείχνει το Βαρόμετρο για τον Δεκέμβριο Σύμφωνα με το Βαρόμετρο της Public Issue για λογαριασμό του ΣΚΑΪ και της Καθημερινής, στην πρόθεση ψήφου, πρώτο κόμμα αναδεικνύεται η ΝΔ με 30%.
Ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με 15,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 14%, το ΚΚΕ με 13,5%, η Δημοκρατική Αριστερά με 9,5%, ο ΛΑΟΣ με 6%, οι Οικολόγοι με 4% και η Δημοκρατική Συμμαχία με 3%...

Οι φετινές δράσεις του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Άμφισσας



Κοινοποιήθηκε από το Υπουργείο Παιδείας τα προγράμματα δράσης των Κ.Π.Ε. για όλη τη χώρα και ανάμεσα σ αυτά και το ανάλογο του Κ.Π.Ε. Άμφισσας. Πρόκειται για έναν άξονα δραστηριοτήτων που καλύπτει ένα σχετικά ευρύ πλαίσιο θεμάτων που συναρθρώνουν την περιβαλλοντική εκπαίδευση,τη γνωριμία κι εξοικείωση με την ιδιοπροσωπία της τοπικής βιοποικιλότητας και την ανάγκη εξερεύνησης και διαφύλαξης της πολιτιστικής παράδοσης και κληρονομιάς.

  Αναλυτικά:...