Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009

Το καινούργιο φύλλο των Καστελλιώτικων Νέων

Το καινούργιο φύλλο των Καστελλιώτικων Νέων (Φύλλο 227 - Απρίλιος-Ιούνιος 2009) στο kastellia.gr

Αγαπητοί φίλοι,

Από σήμερα, μπορείτε να βρείτε το καινούργιο φύλλο των Καστελλιώτικων Νέων, ήτοι το Φύλλο 227 (Απρίλιος-Ιούνιος 2009), στο kastellia.gr και συγκεκριμένα στη δικτυακή διεύθυνση http://www.kastellia.gr/loc_ks/kn.asp?year=2009.

Καλό καλοκαίρι σε όλους και ραντεβού στο χωριό!

Η ακαδημία ποδοσφαίρου Arsenal στην Αγγλία και το Charity Trek στη Φωκίδα

Σε τουρνουά στην Αγγλία συμμετείχαν οι Ελληνικές σχολές ποδοσφαίρου Arsenal που υπάρχουν σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Άμφισσα.
Τους νεαρούς παίκτες που συμμετείχαν στους αγώνες αυτούς απο την Ελληνική πλευρά μπορείτε να τους δείτε εδώ.
Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο βοηθός του Kristof Warzycha ( ΚΡΙΣΤΟΦ ΒΑΖΕΧΑ ) ΣΕΡΠΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ και ιδιοκτήτης της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ARSENAL SOCCER SCHOOL ΛΑΜΙΑΣ
“ ... το λιγότερο που μπορούμε να πούμε για αυτή την διοργάνωση είναι πως πρόκειται πραγματικά για μια φανταστική εμπειρία ... όλα τα παιδιά της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ μας που θα παραβρεθούν νοιώθουν “ξετρελαμένα” μιας και δεν βλέπουν την ώρα να δουν τα ΠΡΟΤΥΠΑ τους από κοντά ”
Μαζί στο Τουρνουά συμμετείχε και αποστολή της Νομαρχίας φωκίδας με επικεφαλής τον... Νομάρχη , όπου έκανε σειρά επαφών και ανακοίνωσε εκδηλώσεις για το επόμενο διάστημα, τις οποίες περιγράφει με δελτίο τύπου.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: «Μπήκαν οι βάσεις για την επιτυχή διοργάνωση του Charity Trek στη Φωκίδα».
• Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τον ερχόμενο χρόνο ο Νομός μας

Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα και ενώπιον 53.000 θεατών της Arsenal F.C. ανακοινώθηκε μέσα στο Emirates Stadium του Λονδίνο η διεξαγωγή του Charity Trek («φιλανθρωπικός περίπατος») στη Φωκίδα το Μάιο του 2010.
Ειδικότερα ο Νομάρχης Φωκίδας κ. Νικόλαος Φουσέκης, τις προηγούμενες μέρες βρέθηκε στο Λονδίνο συνοδευόμενος από τον τεχνικό διευθυντή των Ακαδημιών της Άρσεναλ στην Ελλάδα κ. Κριστόφ Βαζέχα και τον γνωστό δημοσιογράφο-sportscaster κ. Χρήστο Σωτηρακόπουλο όπου και ήρθαν σε επαφή με τους υπεύθυνους της αγγλικής ομάδας προκειμένου να συμφωνηθεί ο τρόπος διεξαγωγής και προβολής του Charity Trek στη χώρα μας τον ερχόμενο Μάιο.
Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα Arsenal-Atletico Madrid και λίγο πριν την έναρξη του β’ ημιχρόνου από τα ηχεία και τις οθόνες του σταδίου ανακοινώθηκε η παρουσία του Νομάρχη Φωκίδας και των υπολοίπων μελών της αποστολής καθώς και η διοργάνωση του charity trek στην περιοχή μας, στο αρχαίο μονοπάτι Κίρρας-Δελφών ενώ μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού η διοίκηση της ομάδας της Άρσεναλ απένειμε στον κ. Φουσέκη αναμνηστική φωτογραφία με τις αυθεντικές υπογραφές των παικτών.
Πρόκειται για μια διοργάνωση μεγάλου βεληνεκούς η οποία και αναμένεται να αποφέρει στη Φωκίδα τεράστια τουριστική προβολή σε όλα τα διεθνή Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ενώ τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από τις συμμετοχές, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Φωκίδας θα τα διαθέσει για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο Νομάρχης Φωκίδας κ. Νικόλαος Φουσέκης δήλωσε σχετικά:
«Η ιδέα, το επόμενο Charity Trek να διοργανωθεί στη χώρα μας, αποτελεί για μας μια μεγάλη πρόκληση και συγχρόνως μια μεγάλη ευκαιρία να προβάλλουμε πολύ περισσότερο την περιοχή μας, τις φυσικές ομορφιές και τον πολιτισμός μας.
Επιπλέον, βρήκαμε ιδιαίτερα ελκυστικό το σκοπό του οδοιπορικού και εννοώ την ιδέα να δοθούν τα χρήματα σε φιλανθρωπικό σκοπό. Από την πλευρά μας, ως Νομαρχία, υποσχόμαστε να κάνουμε το καλύτερο προκειμένου η διοργάνωση να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία και να μείνει σε όλους αξέχαστη».

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν.Α.Φωκίδας

Αγώνες kite surf race Ράχες 2009