Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

ΓΚΑΛΟΠ - ΣΟΚ : Τα αποτελέσματα της πρώτης δημοσκόπησης , μετά τη δραματική ψηφοφορία

Το Πάμε Λουκέτο και άλλες 18 εταιρίες παπαδημοσκοπήσεων , σας προσφέρουν το πρώτο γκάλοπ μετά την ψηφοφορία στη Βουλή και θα δούμε από τα αποτελέσματα ότι έχει ανατραπεί πλήρως όλο το σκηνικό.


Τα αποτελέσματα:...

Εργαζόμενος (ακόμη), Πολίτης (ακόμα)

Του Νίκου Λάιου

Προχθές, Κυριακή, 12 του Φλεβάρη, η κατοχική «κυβέρνηση» χτύπησε ξανά τον ελληνικό Λαό.
Ξεκάθαρο πια, πως εχθροί της είναι περισσότεροι από πεντακόσιες Χιλιάδες άνθρωποι, που ξεχύθηκαν στους δρόμους της Αθήνας, και δεκάδες Χιλιάδες άνθρωποι σ’ όλη την υπόλοιπη χώρα, αγωνιζόμενοι για μια φούχτα δικαιώματα — που, όμως, συμπυκνώνουν τα μέγιστα ανθρώπινα αγαθά, τον κόσμο ολόκληρο: ψωμί, παιδεία, ελευθερία, ανεξαρτησία, αλληλεγγύη, αξιοπρέπεια, ζωή χωρίς «δόσεις»... Σεβάσμιοι φίλοι της δοτής «Κυβέρνησης», μια φούχτα ξένοι και ντόπιοι τραπεζίτες και μεγαλοεπιχειρηματίες — που με λύσσα συγκεντρώνουν ένα-ένα τα πολύτιμα τυπωμένα χαρτάκια τους, σε βάρος δισεκατομμυρίων ανθρώπων του πλανήτη. Κάθε χαρτονόμισμα τους, μια πάλουσα σταγόνα ανθρώπινου αίματος. Κάθε ρίνισμα χρυσού στα θησαυροφυλάκια τους, ένας αναστεναγμός κλεμμένος.
 Αυτό που έγινε την Κυριακή, ειδικό στους δρόμους της Αθήνας, ήταν ξανά πόλεμος: ...

ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗ ΦΩΚΙΔΑ (Νέο πρόγραμμα)

Την Παρασκευή στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στην Άμφισσα ξεκινάει διερευνητική προσπάθεια δημιουργίας ομάδας ανταλλακτικής οικονομίας στην Φωκίδα.

Το Πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι το παρακάτω:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17-02-2012
ΚΠΕ ΑΜΦΙΣΣΑΣ
ΘΕΜΑ:   «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗ ΦΩΚΙΔΑ»
17:30 – 20:00    ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ...

Εμπάργκο στους Βουλευτές από το Αγνάντι της Ρούμελης

Εμείς εδώ στο Αγνάντι, αποφασίσαμε να κάνουμε ΕΜΠΑΡΓΚΟ, σε όλους εσάς τους ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ... ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΔΙΦΡΑΓΚΑ, σ' αυτό το blog δεν θα έχετε βήμα.


Οπότε μην μπαίνετε στον κόπο να μας στέλνετε οτιδήποτε για να αναρτήσουμε, γιατί δεν θα κάνουμε ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ από σας πλέον.

ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ-ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΡΚΟΛΗΣ



«Ένα πιάνο-μία φωνή»
Σάββατο 17 Μαρτίου
Δημοτικό Θέατρο Λαμίας 



Άλκηστις Πρωτοψάλτη - Στέφανος Κορκολής, «Ένα πιάνο-Μια φωνή»:
 Η παράσταση που έκλεψε τις καρδιές του κόσμου επί δύο συνεχόμενες χρονιές στην ατμοσφαιρική σκηνή του  Gazarte στην Αθήνα, και ταξίδεψε τη μουσική και τα τραγούδια μας εκτός συνόρων (Λονδίνο, Βοστόνη Φρανκφούρτη, Ντίσελντορφ, Στουτγκάρδη, Ζυρίχη, Άμστερνταμ, Βρυξέλλες, Μόναχο, Βουκουρέστι, Λευκωσία, Λεμεσός, Λάρνακα), θα παρουσιαστεί το Σάββατο 17 Μαρτίου στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

Μια φωνή που μας ταξιδεύει στα πιο αγαπημένα μας ακούσματα με τρόπο μοναδικό, ένα πιάνο ...

Κυκλοφόρησε η "Ελευθεροτυπία των εργαζομένων" - απεργιακό 56σέλιδο φύλλο, όσες και οι μέρες απεργίας

Με κεντρικό τίτλο "διάλυση στο πολιτικό σύστημα και στον κοινωνικό ιστό", κυκλοφορεί σήμερα Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου του 2012 απεργιακό φύλλο των εργαζομένων στην εφημερίδα "Ελευθεροτυπία".

Με την συμπλήρωση 56 ημερών απεργίας στην Ελευθεροτυπία, οι εργαζόμενοι -όπως επισημαίνουν σε επιστολή που αποστέλλουν προς τους αναγνώστες της εφημερίδας- θέλουν να κρατήσουν ζωντανή την εφημερίδα για όσο διάστημα διαρκεί η απεργία. "Να επανασυνδεθούμε με τους αναγνώστες, να δηλώσουμε παρόντες ως εργαζόμενοι και ως απεργοί και να ...