Σάββατο 30 Μαΐου 2009

Η συναυλία των AC/DC στην Αθήνα (AC/DC Athens live)

Μια αξέχαστη βραδιά για τις πάνω από 50 χιλιάδες που βρέθηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο το βράδυ της Πέμπτης πρόσφεραν οι για πάρα πολλά χρόνια αναμενόμενοι Αυστραλοί.
Οι AC/DC ήλθαν μετά απ'ό πολλά χρόνια αναμονής, όμως η συναυλία τους στην Αθήνα όχι μόνο δε θα οδηγήσει στην απομυθοποίηση τους, αλλά θα γιγαντώσει ακόμα πιο πολύ το μύθο τους στην πατρίδα μας. Κάτι παρόμοιο τηρουμένων των αναλογιών πέτυχαν και οι Ιρλανδοί The Answer,που ανοίγουν τις συναυλίες των AC/DC στην Black Ice World Tour και παρά τη συντριπτική διαφορά του όγκου του ήχου σε σχέση με τους headliners δικαίωσαν απόλυτα το πολύ καλό όνομα που έχουν δημιουργήσει.

Μισή ώρα πήρε στους τεχνικούς για να ετοιμάσουν τις καινούριες ράγες που έφεραν το Rock N' Roll Train των AC/DC στη φλεγόμενη σκηνή του ΟΑΚΑ. Για πάνω από δυο ώρες ξεδίπλωσαν ένα αντιπροσωπευτικότατο Best of διανθισμένο με πέντε τραγούδια από το πρόσφατο Black Ice . Φυσικά δεν απουσίαζε το ... μειονέκτημα των μεγάλων συναυλιών που είναι η απουσία αυθορμητισμού, όμως αυτό είναι το τίμημα για το στήσιμο ενός μεγάλου show που στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν άψογο. Οι ίδιοι με την ενέργειά τους που κατάφεραν να μεταφέρουν και στο κοινό φρόντισαν να εξουδετερώσουν αυτό το μειονέκτημα. Όσοι τους είδαν είναι πια βέβαιοι για την ορθότητα του ισχυρισμού ότι οφείλουν πάρα πολύ μεγάλο μέρος της επιτυχίας τους στις ζωντανές εμφανίσεις. Ούτε η "τεράστια" Rosie που καβάλησε το τραίνο στη σκηνή ούτε κανένα άλλο από τα σκηνοθετικά ευρήματα δε μπόρεσε να επισκιάσει τους μουσικούς που ήταν πάνω στη σκηνή και τη μουσική τους. Το κοινό ακολουθούσε τους καταιγιστικούς ρυθμούς από την αρχή μέχρι την ώρα που αντήχησαν τα κανόνια του αποχαιρετισμού.

Τα κομμάτια της συναυλίας:

1. Rock 'n'' Roll Train
2. Hell Ain't A Bad Place To Be
3. Back In Black
4. Big Jack
5. Dirty Deeds Done Dirt Cheap
6. Shot Down in Flames
7. Thunderstruck
8. Black Ice
9. The Jack
10. Hells Bells
11. Shoot To Thrill
12. War Machine
13. Dog Eat Dog
14. Anything Goes
15. You Shook Me All Night Long
16. T.N.T.
17. Whole Lotta Rosie
18. Let There Be Rock
19. Highway To Hell
20. For Those About To Rock (We Salute You)

Φέτος είναι μια χρονιά που αρκετά ονόματα θα περάσουν από την Ελλάδα χάρι στην επιτυχία που σημείωσαν τα τελευταία χρόνια τα συναυλιακά εγχειρήματα. Η συναυλία των AC/DC στο Ολυμπιακό στάδιο θα είναι σίγουρα από τους παράγοντες που θα κάνουν ακόμα πιο πυκνές τις επισκέψεις μεγάλων ονομάτων στη χώρα μας.

Δείτε την έναρξη της συναυλίας

Από το Hallucinations? την μουσική ενημέρωση της πόλης μας, εκεί θα βρείτε περισσότερα βίντεο και φωτογραφίες.

Δίστομο: 65 χρόνια απο το ολοκαύτωμα

Πρόγραμμα των εκδηλώσεων :
Κυριακή 31 Μαΐου 2009,
ώρα 10.15 π.μ.Δρόμος Θυσίας Καρακόλιθος - Δίστομο (απόσταση 11 χιλ.).
Τρίτη 2 Ιουνίου 2009,
ώρα 9.00 μ.μ.«Επιβιώσαντες της σφαγής του Διστόμου 65 χρόνια μετά»Ντοκιμαντέρ παραγωγής μαθητών β’ τάξης Λυκείου ΔιστόμουΥπεύθυνος παραγωγής: Ιωάννης Καπούτσης, (Θέατρο Μαυσωλείου) ώρα 10.00 μ.μ.«Έξι κραυγές και μια σιωπή στη ματωμένη ανθρωπότητα», 2ο μέρος (ηχογραφημένη εκτέλεση). Παρουσίαση ΒΟΜΒΟΙ (Θέατρο Μαυσωλείου)
Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009,
ώρα 5.00 μ.μ. Περιφερειακοί σχολικοί αγώνες (Γήπεδο Άσπρων Σπιτιών)ώρα 9.00 μ.μ. - Θεατρική παράσταση ... «Φον Δημητράκης» του Δημήτρη Ψαθά από το θεατρικό τμήμα του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Στειρίου σε σκηνοθεσία Τάσου Σταθά.(Θέατρο Μαυσωλείου)
Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009,
ώρα 9.00 μ.μ. Τιμητική εκδήλωση για τους εν ζωή τραυματισθέντες στη Σφαγή.(Προαύλιο Μουσείου). ώρα 9.30 μ.μ. «Ας τραγουδήσω και ας χαρώ» Αναβίωση Διστομίτικου γάμου και Παραδοσιακοί χοροί απ’ όλη την Ελλάδα από τα χορευτικά τμήματα του Πολιτισμικού Συλλόγου Διστόμου σε διδασκαλία Γεώργιου Κουνούκλα. (Προαύλιο Μουσείου)
Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009,
ώρα 9.00 μ.μ. «ΘρηνΩδία Σφαγής – Ελπίδα Ζωής» από τη χορωδία «Αμβρυσσός» Διστόμου – Άσπρων Σπιτιών. Διευθύνει ο Μαέστρος Γεώργιος Κοσμίδης. Συμμετέχει η χορωδία Στειρίου «Η Στείριδα» με δικό της πρόγραμμα υπό τη διεύθυνση του Μαέστρου Κωνσταντίνου Λέκκα.(Θέατρο Μαυσωλείου).
Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009,
ώρα 9.00 μ.μ. Θεατρική παράσταση «Φωνάζει ο κλέφτης» του Δημήτρη Ψαθά από τη θεατρική ομάδα του Πολιτισμικού Συλλόγου Διστόμου σε σκηνοθεσία Αμαλίας Τράκη.(Θέατρο Μαυσωλείου).
Τρίτη 9 Ιουνίου 2009,7.30 μ.μ.
Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Διστόμου, 8.00 μ.μ. Τρισάγιο στη Μνήμη των Νεκρών στο χώρο του Μαυσωλείου, 8.15 μ.μ. Λαμπαδηδρομία (οργάνωση: Πολιτιστική Εταιρία Μαρτυρικό Δίστομο και οι 218 Σφαγιαθέντες…) 9.30 μ.μ. Καλωσόρισμα και απονομή μεταλλίου του Δήμου μας στο Δήμαρχο της αδελφοποιημένης πόλης ΤΡΑΝΙ Ιτάλίας9.45 μ.μ. Λαϊκή συναυλία με τον Κώστα Μακεδόνα και τη Γιώτα Νέγκα. (Προαύλιο Μουσείου).
Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009
10.20 π.μ. Πέρας αφίξεως επισήμων στο Δημαρχείο, 10.30 π.μ Μνημόσυνο Σφαγιασθέντων στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου χοροστατούντος του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, 10.50 π.μ. Πομπή προς το Μαυσωλείο, 11.30 π.μ Άφιξη στο χώρο του Μαυσωλείου, 11.35 π.μ. Επιμνημόσυνη δέηση, 11.45 π.μ. Ομιλία από τον διευθυντή του Γυμνασίου Διστόμου κ. Νικόλαο Σανδάλη, 12.00 μ.μ, Προσκλητήριο Νεκρών12.10 μ.μ., Κατάθεση στεφανιών, 12.20 μ.μ. Ενός λεπτού σιγή, 12.21 μ.μ. Εθνικός Ύμνος - πέρας τελετής, 12.30 μ.μ. Ανακήρυξη του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου ως Επίτιμου Δημότη Διστόμου στο Δημαρχείο, 1.00 μ.μ. Δεξίωση, 9.00 μ.μ. Παρουσίαση μικρού αφιερώματος στη Σφαγή του Διστόμου από το περιοδικό «Εμβόλιμον» και το Δήμο Διστόμου στο θέατρο του Μαυσωλείου, 9.30 μ.μ.Θεατρική παράσταση «Ένας ήρωας με παντούφλες» των Σακελλάριου – Γιαννακόπουλου από το θεατρικό εργαστήρι «θεατροφρένεια» σε σκηνοθεσία Τάσου Σταθά στο θέατρο του Μαυσωλείου

Άφαντος με τρία εκατ. δολάρια στη Νότια Αμερική



Σε χώρα της Νότιας Αμερικής με τρία εκατομμύρια δολάρια και αγορά πολυτελούς ακινήτου πέταξε ο πρώην ισχυρός άντρας της Ζίμενς, Χρήστος Καραβέλας, όπως φαίνεται από ανακοίνωση του υπουργού Δικαιοσύνης. Η νέα «απόδραση» και το φιάσκο που προκάλεσε ανάγκασε τον ανακριτή να διατάξει την… προληπτική σύλληψη δύο άλλων στελεχών της εταιρείας, στα οποία μόλις το μεσημέρι είχε δώσει προθεσμία ν’ απολογηθούν μετά τις ευρωεκλογές. tanea.gr
Το απορρυπαντικό κυκλοφορεί και το δανειστήκαμε απο sibilla-gr-sibilla
Για τον πολύ κόσμο, που δεν είναι φυσικά υποχρεωμένος να γνωρίζει την ιστορία της διαπλοκής, όλα αυτά με τις ... φυγαδεύσεις του Χριστοφοράκου και του Καραβέλα φαντάζουν πρωτόγνωρα. Και είναι. Αλλά και με μια άλλη έννοια. Εμείς εδώ τουλάχιστον πολύ το διασκεδάζουμε που ο πανίσχυρος κάποτε Ηλίας Γεωργίου (έτσι κ. Μητσοτάκη και κ. Σημίτη;) κοιμήθηκε στο κρατητήριο, ο προνομιούχος συνομιλητής πρωθυπουργών και υπουργών Μιχάλης Χριστοφοράκος κρύβεται στην Γερμανία και ο πολυμήχανος Χρήστος Καραβέλας ταξιδεύει πιθανότατα για την μακρινή Αργεντινή.
Τις αμετροέπειες της ΝΔ και τα ασυγχώρητα λάθη του Καραμανλή στο θέμα αυτό και γενικότερα της διαπλοκής τα γνωρίζουν πλέον όλοι. Είναι όμως ντροπή να παρουσιάζεται σήμερα το ΠΑΣΟΚ ως αδιάφθορος κριτής των πάντων όταν επι της εξουσίας του η δικαιοσύνη έθαβε την μια μετά την άλλη τις ποινικές διώξεις εναντίον της Ζήμενς και της Ιντρακόμ και οι κατηγορούμενοι αποδίδονταν ως λευκές περιστερές στην κοινωνία. Η συνέχεια εδώ
Από Βοιωτικά

Φεστιβάλ Οίτης

3o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΙΤΗΣ 6 Ιουνίου έως 14 Σεπτεμβρίου 2009 Τόπος τεχνών ΧΩΡΑ, Λελέικα Υπάτης

.... και μετά τις Ευρωεκλογές ευτυχώς, αρχίζει το 3ο Φεστιβάλ Οίτης, με θεατρικές, χορευτικές και μουσικές παραστάσεις, εικαστικά, σεμινάρια, διαγωνισμούς, συμπόσια κ.α. Το Φεστιβάλ Οίτης είναι ταυτισμένο με το Πάρκο Τεχνών και Ψυχαγωγίας «Χώρα», καθώς η ιδέα του Φεστιβάλ γεννήθηκε με τη δημιουργία του Πάρκου.
Ενας πετυχημένος θεσμός που στόχος του είναι η τόνωση και η προώθηση της πολιτιστικής ζωής των νέων στην περιφέρεια μέσα από τη δημιουργία ενός δυναμικού και βιώσιμου θεσμού.


Το φετινό πρόγραμμα του Φεστιβάλ για το μήνα Ιούνιο έχει ως εξής:

Σάββατο 6 Ιουνίου : η θεατρική ομάδα Σπερχειάδας παρουσιάζει ΕΡΩΤΕΥΤΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ! Μία σειρά από κωμικές αλλά και ... τρυφερές ανατροπές θα οδηγήσουν όλα τα μέλη της οικογένειας και τους ανθρώπους γύρω τους να αφεθούν στην ζεστή αγκαλιά του μικρού φτερωτού θεού!
ΏΡΑ: 21.30, ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 7 ευρώ
Παρασκευή 12 Ιουνίου: συναυλία με τους ΤΡΙΦΩΝΟ σε επιμέλεια της Λίνας Νικολακοπούλου Η Ερωφίλη, ο Νίκος Κουρουπάκης και ο Δημήτρης Υφαντής, τρεις νέοι άνθρωποι με προσωπικές πορείες στα μουσικά δρώμενα δημιούργησαν το φωνητικό σχήμα «Τρίφωνο», με μοναδικό γνώμονα την βαθιά αγάπη τους για την μουσική. ΏΡΑ: 21.30, ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 15 ευρώ
Τετάρτη 17 Ιουνίου: Η ΦΘΙΑ ΤΕΧΝΗΣ ΟΡΑΜΑ παρουσιάζει τον ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΤΡΑ 30 περίπου χρόνια μετά τον «Σταυρό του Νότου», τον δίσκο θρύλο της ελληνικής δισκογραφίας που καθιέρωσε τη φωνή του στην συνείδηση 3 γενιών, ο Γιάννης Κούτρας επιστρέφει στη δισκογραφία με τον δίσκο “ΧΩΡΙΣ ΒΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΠΑΛΤΟ” όπου έγραψαν επτά συνθέτες και επτά στιχουργοί: Γιάννης Κότσιρας, Κώστας Λειβαδάς, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Διονύσης Τσακνής,Θάνος Μικρούτσικος, Μάριος Στρόφαλης, Βίκυ Γεροθόδωρου, Μάνος Ελευθερίου κ.ά ΏΡΑ: 21.30, ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 10 ευρώ

Παρασκευή 19 Ιουνίου: ο σύλλογος ΟΞΥΓΟΝΟ παρουσιάζει: Festival Νεανικών ROCK Συγκροτημάτων Ένα βήμα παρουσίασης τοπικών νέων συγκροτημάτων που αγαπάνε τη ροκ μουσική. ΏΡΑ: 21.30
Δευτέρα 22 Ιουνίου: στα πλαίσια του KID FESTIVAL οι μικροί μας φίλοι θα παρακολουθήσουν την παιδική παράσταση:Σίτος Σιταράκις αυτός ο Μεγάλος μικρός …!
Τον λένε Σίτο Σιταράκι ,είναι μόλις οκτώ πόντους και γεννήθηκε σε ένα καρβέλι ψωμί. Έχει για αδερφό του έναν απίστευτο γάιδαρο πολύ σνομπ που τον λένε Λουδοβίκο. Μαζί του θα γυρίσει τον κόσμο για να αποδείξει σε όλους ότι το μπόι δεν μετράει, μετράει το μυαλό ,που λέει και το τραγούδι του. Στο μοναδικό , γεμάτο περιπέτειες ταξίδι του θα συναντήσει: τρένα, πλοία, τρικυμίες, αινίγματα, καμήλες, ληστές, βασιλιάδες , πριγκήπισσες , μάγισσες !Πρόκειται για ένα ολοκαίνουριο Παραμύθι , βασισμένο σε παραμύθια από διάφορες χώρες που έχουν κοινό τους σημείο τις περιπέτειες μικροκαμωμένων παιδιών-ηρώων.
Οι συντελεστές της Παράστασης:
Σκηνοθεσία : Δημήτρης Αδάμης , Σκηνικά (βασισμένα στους πίνακες του Van Gogh ) : Χριστίνα Κωστέα , Παραγωγή : μαγικές σβούρες
Παίζουν οι ηθοποιοί:Έλενα Αρβανίτη, Νίκος Κωνσταντάκης, Νικόλας Μαρμαράς, Μαρία Μπρανίδου, Δημήτρης Πάσσος, Νίκος Σταματόπουλος, Μαριλίζα Χρονέα ΏΡΑ: 21.30, ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 12 ευρώ


Τετάρτη 24 Ιουνίου: πλαίσια του KID FESTIVAL
θέατρο: «Σκιών Καμώματα.. ...ο Καραγκιόζης Προφήτης!» του ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΣΠΑΘΑΡΗ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ευγένιος Σπαθάρης σε συνεργασία με τον Τάκη Βαμβακίδη ΜΟΥΣΙΚΗ: Γιάννης Ζουγανέλης / ΣΤΙΧΟΙ:Τάσος Κώνστας ΗΘΟΠΟΙΟΙ- ΡΟΛΟΙ: Τάκης Βαμβακίδης: Καραγκιόζης - Γιάννης Ζουμπαντής: Κολλητήρι - Νίκος Παναγιωτούνης: Νιόνιος/ Ταχήρ- Θανάσης Λιούνης: Χατζηαβάτης/ Γέρος.
ΏΡΑ: 21.30, ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 13 ευρώ

Δευτέρα 29 Ιουνίου: συναυλία με την
ΕΛΕΝΗ ΒΙΤΑΛΗ μαζί της ο HAIG YAZIDJIAN και η ΑΡΕΤΗ ΚΕΤΙΜΕ Το πρόγραμμα -που με πολύ αγάπη και μεράκι έχει ετοιμάσει η Bιτάλη- έχει ιδιαίτερες αναφορές σε στοιχεία της Παράδοσης και της ευρύτερης «καθ΄ημάς Ανατολής», όπως φανερώνεται από την συνεργασία της με τον Haig Yazidjian και την Αρετή Κετιμέ. Περιλαμβάνει παραδοσιακά τραγούδια (ελληνικά, αρμένικα, ανατολίτικα), λαϊκούς ρυθμούς και τζαζ- έθνικ μελωδίες, συνδυασμένα με το σπουδαίο προσωπικό ρεπερτόριό της και τα καινούργια της τραγούδια από το δίσκο «Επτά και να προσέχεις…» και χαρακτηρίζεται από την ερμηνευτική συμμετοχή, της Αρετής Κετιμέ και του Haig Yazidjian, ο οποίος επιμελείται και την ενορχήστρωση. Συμμετέχουν, επίσης οι σπουδαίοι μουσικοί: Tigran Sarkisyan στα πνευστά, Κώστας Μερετάκης στα κρουστά, Γιάννης Κυριμκυρίδης στο πιάνο
ΏΡΑ: 21.30, ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 20 ευρώ / μειωμένο 15 ευρώ

Τρίτη 30 Ιουνίου: το ΔΗΠΕΘΕ ΡΟΥΜΕΛΗΣ παρουσιάζει
ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΔΕΣΜΩΤΗ με τον Χρίστο Καλαβρούζο
Ο Προμηθέας Δεσμώτης είναι ένα από τα κορυφαία έργα του Αισχύλου και στρέφεται εναντίον της τυραννίας και της βίας. Ο Δίας, ο νέος κυρίαρχος του κόσμου σκοπεύει να εξοντώσει το ανθρώπινο γένος. Όμως, ο Προμηθέας αντιδρά στα σχέδια του, αντιστέκεται, χαρίζει στους ανθρώπους τη φωτιά και τους σώζει από την καταστροφή. Ο Δίας για να τον τιμωρήσει, τον καρφώνει στα βράχια της Σκυθίας στέλνοντας το μήνυμα ότι στη νέα τάξη που εγκαθίδρυσε δεν υπάρχουν περιθώρια για ανυπακοή. Ο Προμηθέας υπομένει το μαρτύριό του με αλύγιστη θέληση και διαμηνύει την πίστη του ότι θα επικρατήσει το δίκαιο. Η πένα του Αισχύλου αποτύπωσε στην μνήμη των ανθρώπων το πρόσωπο του Προμηθέα ως το αιώνιο σύμβολο ενός ελεύθερου πνεύματος που αντιμάχεται τις σκοτεινές δυνάμεις. Ο Αισχύλος που έζησε την μεγαλειώδη νίκη των Ελλήνων κατά των Περσών πίστευε ότι μόνο ένας ελεύθερος και δημοκρατικός άνθρωπος μπορεί να δημιουργήσει. Η ελευθερία της πατρίδας του ήταν γι αυτόν η βασική προϋπόθεση για να γράψει τις τραγωδίες του. Στην τραγωδία «Προμηθεύς Δεσμώτης» ο Αισχύλος πραγματεύεται την ηρωική αντίσταση του αλυσοδεμένου στον Καύκασο Προμηθέα να υποκύψει στο θέλημα του Δία
ΏΡΑ: 21.30, ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 20 ευρώ / μειωμένο 15 ευρώ

Πνιγμός στο Μοναστηράκι

Χωρίς τις αισθήσεις της, ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή Παπανικόλα Δ.Δ. Μοναστηρακίου Νομού Φωκίδος, 73χρονη.

Η ανωτέρω διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η σορός της πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
Από http://www.ana.gr/anaweb/user/showprel?service=3&maindoc=7650144

Σύλληψη με 200 γραμμάρια ηρωίνης στην Άμφισσα

25χρονος συνελήφθη χτες το βράδυ στη Άμφισσα, από άνδρες των διωκτικών αρχών, με την κατηγορία της εμπορίας ναρκωτικών ουσιών, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περίπου 200 γραμμάρια ηρωίνης.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την αστυνομία, ο 25χρονος κάτοικος Άμφισσας, κατά τακτικά χρονικά διαστήματα μετέβαινε στην Αθήνα όπου προέβαινε στην προμήθεια ναρκωτικών ουσιών με απώτερο σκοπό την εμπορία των σε τοξικομανείς της ευρύτερης περιοχής.

Μετά από πολυήμερη παρακολούθησή του, τον εντόπισαν να κινείται με το ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητό του στη Κίρρα-Φωκίδας, όπου ... σε αιφνιδιαστικό έλεγχο, ανευρέθη στην κατοχή του ποσότητα ηρωίνης 200 γραμμαρίων.

Ακολούθησε νομότυπη έρευνα στο σπίτι του, μέσα στο οποίο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 δικία βουπρενορφίνης και ένα μπουκαλάκι περιέχον 80 ML περίπου μεθαδόνης σε υγρή μορφή.

Ο δράστης με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άμφισσας.
Από Λεπάντο