Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Κατέθεσε αίτηση ενδιαφέροντος για υποψηφιότητα απευθείας στο Σαμαρά ο Φουσέκης;;;

Έντονος ο προβληματισμός στα στελέχη της οδού Γάτου
Κατέθεσε αίτηση ενδιαφέροντος για υποψηφιότητα απευθείας στο Σαμαρά ο Φουσέκης;;;
Οργίασαν οι φήμες περί υποψηφιότητας Καμμένου στη Φωκίδα
Έντονος είναι ο  προβληματισμός στα  τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας μετά τις φήμες, που ειδικά χτες οργίασαν, περί  εκλογικής καθόδου του Πάνου Καμμένου στη Φωκίδα.
Ο πονοκέφαλος των στελεχών της οδού Γάτου μεγαλώνει  ακόμη περισσότερο από την ανεπιβεβαίωτη πληροφορία ότι αίτηση ενδιαφέροντος για να είναι υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές έχει καταθέσει  απευθείας στον Αντώνη Σαμαρά  και ο δήμαρχος Δελφών Νίκος Φουσέκης .
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή....

Τι θέλει στην Άμφισσα η Νικολούλη;

Τις τελευταίες μέρες οι κάτοικοι της Άμφισσας, βλέπουν να κυκλοφορεί ανάμεσά τους, η Ελληνίδα Σέρλοκ Χολμς, Αγγελική Νικολούλη. 

Οι κακές γλώσσες λένε ότι η τηλεοπτική δημοσιογράφος, ψάχνει να βρει τα πολιτικά ίχνη τέως υπουργού, μετά από αίτημα νησιώτη πρώην συναδέλφου του....

Χωροθέτηση υπηρεσιών Δήμου Δωρίδας

Δημήτρης Καρδάκος; Η συνεταιριστικη Τράπεζα Λαμίας δεν έκλεισε αλλά μας ...κλείσανε

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας   σημερα  το απόγευμα  και ώρα 5.30μμ στο εργατικό κέντρο Φθιώτιδας για το λουκέτο στη ΣΤΛ.
 Στη θλιβερή θέση να ανακοινώσει την αποτυχία όλων των προσπαθειών να βρεθεί λύση για το θέμα του λουκέτου στη ΣΤΛ , βρέθηκε ο Πρόεδρος της Δημήτρης  Καρδάκος κατά τη διάρκεια της χθεσινής σύσκεψης  των τοπικών φορέων. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερο βαρύ   στην κατάμεστη από  πολίτες και εργαζόμενους  αίθουσα  συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμίας. 
  Όπως αναγκάστηκε να ομολογήσει ο  κ.  Καρδάκος ....