Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Η έκθεση του Εικαστικού Εργαστηρίιου της Άμφισσας συνεχίζεται

Συνετίζεται η έκθεση φωτογραφίας του Εικαστικού Εργαστηρίου της Άμφισσας μέχρι τις 26 Ιουνίου.
Αν θέλετε να δείτε κάποιες φωτογραφίες ακολουθήστε αυτήν την διεύθυνση...

Βίντεο με το απίστευτο σαρδάμ του πρωθυπουργού ... "Αξιόπουστα" στη Βουλή.

"Αξιόπουστα" , το σαρδάμ όλων των εποχών σήμερα από τον πρωθυπουργό στη Βουλή!
"Αξιόπουστα" ή "αξιόπιστα";   Το σαρδάμ όλων των εποχών σήμερα από τον πρωθυπουργό στη Βουλή στην  έναρξη  της συνεδρίασης  την Κυριακή το μεσημέρι για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στη Βουλή.

Πρέπει να είμαστε " αξιόπουστοι " είπε , έναντι της Ευρωπαϊκής Ενωσης και του χρηματοπιστωτικού σύστηματος και το διόρθωσε αστραπιαία το ΅Αξιόπουστα΅, σε "αξιόπιστα" που ήθελε να πει!

Το πλήρες κείμενο:...

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΩΡΙΔΑΣ


Εικοσιοκτώ θέσεις εγκρίθηκαν τελικά από το Υπουργείο για το Δήμο Δωρίδας, οι οποίες πρόκειται να καλύψουν βασικές ανάγκες για την λειτουργία του. Σύμφωνα με το Δήμαρχο κ.Γιώργο Καπεντζώνη από τις δεκαοκτώ θέσεις που είχε ζητήσει αρχικά ο Δήμος, εν τέλει θα προσληφθούν εικοσιοκτώ άτομα για εργασίες ανταποδοτικού χαρακτήρα, οι οποίες ως επί των πλείστων αφορούν στον τομέα της καθαριότητας. Οι συμβάσεις θα είναι οκτάμηνες, πλήρους απασχόλησης ενώ η προκήρυξη αναμένεται να ...

Απεργιακές κινητοποιήσεις της ΓΕΝΟΠ από Δευτέρα

genop_dei Είναι τόσο λίγα τα χρήματα του ξεπουλήματος που οι εργαζόμενοι δανείζουν  οι ίδιοι τα χρήματα για να μην γίνει η ιδιωτικοποίηση.
Επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες από αύριο Δευτέρα έχει εξαγγείλει η ΓΕΝΟΠ εκφράζοντας την αντίθεσή της στην περαιτέρω αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ.
Οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ δηλώνουν ότι οι κινητοποιήσεις (επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες) δεν θα προκαλέσουν μπλακ-άουτ, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν προβλήματα στην ...

Η αλήθεια και το δράμα για την “ομολογία έκπληξη ” «Για τη δήθεν ανατροπή στην υπόθεση Αλαφόκαστρο »

Απάντηση Σχοινά στην ΩτΦ

“Με αυτή τη δημόσια διοίκηση μπορεί να ορθοποδήσει ο τόπος;»
Η αλήθεια και το  δράμα για την “ομολογία έκπληξη ”
«Για τη δήθεν ανατροπή στην υπόθεση Αλαφόκαστρο  »

Η Φωκίδα αποτελεί ένα πολύ αντιπροσωπευτικό μοντέλο για να βγουν τα απαραίτητα συμπεράσματα και διδάγματα για την σημερινή ΝΤΡΟΠΗ που αισθάνονται οι πολίτες της χώρας με το πιο ένδοξο παρελθόν. 

Έλεος πια!! Τι να περιμένει κανείς από τους απλούς Δημόσιους Υπαλλήλους όταν η κορυφή της Δημόσιας Διοίκησης του Νομού αρνείται να αναλάβει τις βαρύτατες ευθύνες της και προσπαθεί με κάθε τρόπο να τις συγκαλύψει;
«Σε άλλο οικόπεδο, δίπλα στο πολυσυζητημένο στα ΤΟΥΜΠΑΝΑΡΙΑ-ΑΛΑΦΟΚΑΣΤΡΟ, πάντα μέσα στον Aαρχαιολογικό Χώρο, υπάρχουν και άλλες οικοδομές. Ποιος ιδιώτης  Μηχανικός εξέδωσε τις οικοδομικές άδειες, προφανώς με ψευδή στοιχεία;
Παρακαλείται ο κ. Δήμαρχος Δελφών να μας ενημερώσει, ως επικεφαλής των ...

Πανευρωπαϊκό ραντεβού για τέταρτη συνεχή Κυριακή, συγκέντρωση και στην Ιτέα

Για τέταρτη συνεχή Κυριακή, σήμερα  το κίνημα των Αγανακτισμένων δίνει πανευρωπαϊκό ραντεβού σε όλες τις μεγάλες πόλεις για να διαδηλώσει μαζικά κατά των νέων μέτρων λιτότητας και της ανεργίας.
Σήμερα οι κινητοποιήσεις συμπίπτουν χρονικά με το ξεκίνημα της διαδικασίας για να πάρει ψήφο εμπιστοσύνης η νέα Κυβέρνηση Παπανδρέου.
Το Σάββατο ένα καλλιτεχνικό χάπενινγκ εξέπληξε τους «Αγανακτισμένους» που βρίσκονται για τρίτη συνεχή εβδομάδα στην πλατεία Συντάγματος.
...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ «ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ» ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ-ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ


Η βουλευτής Φωκίδας  κυρία Παπαθανάση ψήφισε επί της αρχής και το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής.
Περιμένετε την σε λίγες μέρες και καμαρώστε την να κάνει ερωτήσεις και επερωτήσεις δήθεν ανήξερη γιατί δεν προχωρούν τα έργα γιατί δεν δίνονται τα χρήματα και γιατί δεν προσλαμβάνεται προσωπικό.
Με το ένα χέρι ψηφίζει την καταστροφή και με το άλλο γράφει ερωτήσεις για λαϊκή κατανάλωση.
Άραγε την πιστεύει κανένας;
Θα μου πείτε τι να περιμένει κανείς από ένα στέλεχος ενός ...

Έκθεση Ζωγραφικής του Γαλαξιδιώτη Βασίλη Παφίλη στο Ρουφ


 ON THE MOVE
Την Πέμπτη 16 Ιουνίου εγκαινιάζεται στην Αμαξοστοιχία- Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ, στο σιδηροδρομικό σταθμό του Ρουφ, η έκθεση «ON THE MOVE» του Βασίλη Παφίλη. Ο τίτλος της είναι δανεισμένος από το ομώνυμο βιβλίο του Tim Cresswell που πραγματεύεται την έννοια της κινητικότητας του Γάλλου φιλοσόφου Gilles Deleuze.
Σε μια εποχή όπου οι μετακινήσεις είναι εύκολες και οι αποστάσεις ασήμαντες, ο Βασίλης Παφίλης επιχειρεί να εκφράσει με ...