Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΥΛΙΚΑΚΟΣ & ΝΙΚΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ & BΑΣΙΛΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ζωντανά στο Roadhouse

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΥΛΙΚΑΚΟΣ &
ΝΙΚΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ (από τους Σπυριδούλα) &
BΑΣΙΛΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ (από τους Σπυριδούλα)

*****ΠΟΥΛΟΣΠΥΡ* *****

TO ROADHOUSE BLUES CLUB, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΤΙΣ 27-12-2013, ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ LIVE, ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΝΩΝΤΑ ...Η ΠΑΠΠΟΥ.........Η ΜΗΤΣΑΡΑ ΠΟΥΛΙΚΑΚΟ !!!!!!!!!!!! ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ !!!!!!!!!!!!! ΜΠΑΜΠΗΣ Ο ΦΛΟΥ 1978, ΝΑΥΛΟΝ ΝΤΕΦΙΑ ΚΑΙ ΨΟΦΙΑ ΚΕΦΙΑ. ΟΤΑΝ Η ROADHOUSE ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επανασυνδέσεις ηλεκτρικών παροχών στο Δήμο Δελφών


Ο Δήμος Δελφών, μετά την απόφαση του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής σχετικά με τη λήψη μέτρων για τη διασφάλιση της ηλεκτροδότησης σε ευπαθείς ομάδες καταναλωτών, καλεί όλους τους κατοίκους του, οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι ...

ΑΝΤΙΚΥΡΕΑΣ, Μισός αιώνας ιστορία


Υπό την αιγίδα της ΛΑΊΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ και της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Μαργαρίτη « ΑΝΤΙΚΥΡΕΑΣ, Μισός αιώνας ιστορία»

Πρόκειται για μια ιστορική αναδρομή στην πενηντάχρονη πορεία της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΑΝΤΙΚΥΡΕΑ. Παράλληλα γίνεται εκτενής αναφορά και στις αθλητικές δραστηριότητες της ευρύτερης περιοχής. Αποτελεί προϊόν πολύχρονης έρευνας του συγγραφέα που καλύπτει μια σημαντική πτυχή της κοινωνικής ζωής της Αντίκυρας όπου οι πρωταγωνιστές διακρίνονται για την ευγενική άμιλλα, την ιδέα του αθλητικού πολιτισμού και την δημιουργική συντροφικότητα. ...

Καταγγελία για τις παραχωρήσεις μεταλλείων στην Γκιώνα


Την Δευτέρα 9-12-2013 στο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Δελφών, κατατέθηκε η παραπάνω επιστολή, υπογραμμένη από την Δημοτικη παράταξη ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ, τον ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟ ΑΜΦΙΣΣΑΣ, καθώς και πολίτες του δήμου Δελφών. Το θέμα που αναφέρεται στην επιστολή θα συζητηθεί στο επόμενο Δημ Συμβούλιο. Η επιστολή θα κατατεθεί επίσης στο Δήμο Δωρίδας με υπογραφές πολιτών της περιοχής καθώς και στην περιφέρεια.
ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ;
1) στο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Δωρίδας (Λιδωρίκι)
2) στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (Λαμία)
3) στο Τμήμα Περιβάλλοντος της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας (Αμφισσα)
4) στην Δ/νση Δασών Φωκίδας (Αμφισσα)

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΑΙΤΗΜΑ
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΘΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ: ...