Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Λόγος του Λένιν για τα πογκρόμ εναντιον των εβραίων

Από τον Τσάρο της Ρωσίας , τον Χίτλερ μέχρι και την σημερινή Κυβέρνηση της Τρόικας, οι συνταγές δεν αλλάζουν... και ο λόγος του Λένιν πάντα επίκαιρος.

Αντισημιτισμός σημαίνει εξάπλωση της εχθρότητας προς τους Εβραίους. Όταν η καταραμένη τσαρική μοναρχία ζούσε τις τελευταίες ημέρες της, προσπάθησε να υποκινήσει τους εργάτες και τους αγρότες ενάντια στους Εβραίους. Η αστυνομία του τσάρου, σε συμμαχία με τους γαιοκτήμονες και τους καπιταλιστές, οργάνωσε πογκρόμ κατά των Εβραίων.
Οι γαιοκτήμονες και οι καπιταλιστές προσπάθησαν να εκτρέψουν το μίσος των εργατών και των αγροτών εναντίον των Εβραίων. Σε άλλες χώρες, επίσης, συχνά βλέπουμε τους καπιταλιστές να υποδαυλίζουν το μίσος κατά των ...

Αρκούδα στο Μικρό Χωριό.

Μετά τις αναφορές για την εμφάνιση αρκούδας στην Ορεινή Ναυπακτία και στην Ορεινή Τριχωνίδα, νέα αναφορά για εμφάνιση αρκούδας στην περιοχή της Νότιας Ευρυτανίας, έρχεται να επιβεβαιώσει το γεγονός πως η περιοχή μας είναι πλέον βιότοπος αυτού του μοναδικού θηλαστικού! Σύμφωνα με ρεπορτάζ της...

Παρτυ στις βρυζες


Παρέα με τα αστέρια στις βρυζες επάνω από την Καλοσκοπη απόψε σε ρυθμούς δικούς μας θα σας περιμένουμε...

Ανδρέας Τσαούσης: Η ζωή μου ήταν και είναι τα πανηγύρια. Τον δεκαπενταύγουστο στην Λιλαία

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και μένει στην Αγόριανη  
( Λιλαία) Φωκίδας.
Η φωνή του ένα μείγμα Παρνασσού και Κηφισού.
Ο Αντρίκος, όπως συνηθίζεται να τον λένε, πήρε το χάρισμα από τον Πατέρα του, που τραγουδούσε και έπαιζε μαντολίνο και φλάουτο. Εκείνος τον έμαθε ακόμη να χορεύει, όχι μόνο τσάμικο αλλά και βαλς και ταγκό.
Στο γυμνάσιο οι καθηγητές του ήταν οι πρώτοι θαυμαστές του....

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΤΕΑΣ (Π.Σ.ΙΤ)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΙΤΕΑ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Ιτέας ανακοινώνει ότι στην Ιτέα Φωκίδας στις 17 Αυγούστου 2012 , ημέρα Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί νυχτερινή ποδηλατοβόλτα με ώρα έναρξης 22:00 από το μόλο της Ιτέας και ώρα λήξης 23:00 στην μαρίνα της Ιτέας στα γραφεία του Συλλόγου.
Η ενδιάμεση ποδηλατοπορεία ...

ΟΜΟΡΦΙΑ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ



Πολυχώρος Villa Symposium

1Η ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 2012

Ένα Εvent Mόνο Για Γυναίκες!

Δημιουργίες γυναικών της περιοχής μας που παρουσιάζονται στο πολυχώρο Συμπόσιο.
Μπορείτε να τις δείτε, να τις δοκιμάσετε και να τις αγοράσετε αν θέλετε!!
Προσκεκλημένες είστε όλες στην προσπάθειά μας αυτή, που σκοπό έχει την ανανέωση της ψυχολογίας μας και την ανάδειξη των νέων δημιουργών!
Σας ευχαριστούμε πολύ.