Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

«The Town» η ταινία της κινηματογραφικής λέσχης της Άμφισσας την Κυριακή στις 21:00

Το Charlestown της Βοστώνης διατηρεί εξέχουσα θέση στην παραγωγή εγκληματιών στις Η.Π.Α. Μία τετράδα εξ αυτών, έχει καταφέρει να μείνει ασύλληπτη ληστεύοντας χρηματαποστολές και τράπεζες. Όταν θα χρειαστεί εν μέσω μίας επιχείρησης σε τοπική τράπεζα να πάρουν για λίγο όμηρο τη διευθύντρια (Rebecca Hall), ο Doug (Ben Affleck), εγκέφαλος της ομάδας, καταλήγει να την ερωτευτεί. Ανάμεσα στην επιθυμία να εγκαταλείψει την παλιά ζωή για χάρη της και σε εκείνα που τον κρατούν δέσμιο στη γενέτειρά του, οι επιλογές του ακολουθούν ένα δραματικό μονοπάτι.
Για ακόμα μία φορά, ο δημιουργικός οίστρος του Ben Affleck εκπλήσσει. Ο σκηνοθέτης, σεναριογράφος και πρωταγωνιστής του «The Town» αποδεικνύει πως το «Gone Baby Gone» δεν ήταν απλώς ένα ελπιδοφόρο πυροτέχνημα.
Η νέα του δουλειά, που εκτυλίσσεται και πάλι στη ...

Υλικό από έκθεση του Γιάννη Κούτρα στην Ναύπακτο

Υλικό από ένα ρομαντικό καλλιτέχνη της Ελαίας.
Ονομάζεται Γιάννης Κούτρας και τα τελευταία 4 χρόνια ασχολείται με βάση τον χαλκό αλλά και συνδυαστικά με πέτρα , ξύλο, ή άμμο φτιάχνει υπέροχα έργα.
Έχει κάνει αρκετές εκθέσεις στην περιοχή και συνεχώς εμπλουτίζει την συλλογή του.
Δείτε παρακάτω βίντεο με τα έργα του όπως εκτέθηκαν στην Ναύπακτο...

Όταν ο Προέδρος της Δημοκρατίας χρησιμοποιείται ως "άλλοθι" επιχειρηματικών συμφερόντων

Αιφνίδια την Πέμπτη, έγινε γνωστή η έλευση του Κ. Παπούλια στην περιοχή των μεταλλείων της ΕΛΜΙΝ (Βαρδινογιάννης) στα Δυο Βουνά,  το Σάββατο 4-12-2010. Πρόκειται για μια εξορυκτική επιχείρηση που επεμβαίνει ακόμη και στον πυρήνα του Εθνικού Δρυμού της Οίτης, μια περιοχή που θεωρητικά έχει ορισθεί ως απόλυτης προστασίας της φύσης.
Η παρουσία του κ.Παπούλια έχει ενορχηστρωθεί προσεκτικά με σκοπό να "νομιμοποιήσει" μια ληστρική δραστηριότητα που έχει ξεσηκώσει σφοδρές τοπικές αντιδράσεις εδώ και εφτά χρόνια. 
Προηγήθηκε μια βράβευση από τον Πρόεδρο της "πρωτοβουλίας των μεταλλωρύχων" ...